Dynamis

Bij Dynamis zijn dertien regionale makelaarskantoren aangesloten met in totaal 36 vestigingen, verspreid door heel Nederland.

Dynamis kenmerkt zich door een landelijke dekking, regionale diepgang en een uniforme werkwijze. Uitgangspunt is de sterke positie in de eigen regio. Alle partners hebben in het eigen marktgebied hun sporen ruimschoots verdiend. De samenwerking binnen Dynamis levert een ‘full service’ concept op dat opdrachtgevers zowel landelijk als regionaal naar volledige tevredenheid kan bedienen. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering van klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken die de partners delen. 

Dynamis is in 1993 opgericht. Het coördinatiekantoor verzorgt vanuit Utrecht de landelijke marketing, research en centrale inkoop.

'Full-service'

1030624_1029115_Full-service-dienstverlening.jpg

Het ‘full service’ concept en de professionele werkwijze wordt mede bereikt doordat er veel aandacht is voor de samenstelling van de teams van de Dynamis partners. De medewerkers worden niet uitsluitend geselecteerd op vakkennis. Ook een positieve instelling en bereidwilligheid tot daadwerkelijke samenwerking zijn van belang voor de juiste dynamiek.

De eigen identiteit van iedere partner is tevens een uitstekende aanvulling op die van de andere partners. Het delen van kennis en middelen en een gezonde kritische blik naar elkaar maakt Dynamis tot een professionele allround dienstverlener.

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.