Woningmakelaardij

Boek & Offermans biedt u de prettige combinatie van een lokale makelaar met een vestiging bij u in de buurt en een groot regionaal makelaarskantoor met de daarbij behorende bekendheid. Dat betekent: decennialange ervaring met de lokale markt, een flexibele, cliëntgerichte benadering, knowhow in alle disciplines én een flinke schaalgrootte. Het maakt dat kwaliteit en continuïteit steeds gewaarborgd zijn. Daarnaast voldoen onze vestigingen aan gestandaardiseerde kwaliteitseisen. Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de NVM.

1029109_100-Rosa-Toren-Sittard.jpg

Onze makelaars beheersen alle disciplines van de woningmakelaardij tot in de puntjes: Particuliere begeleiden wij bij de aan- of verkoop van hun (nieuwbouw) woningen. Professionele opdrachtgevers adviseren wij reeds in een vroeg stadium over de verkoop van bestaande of nieuwbouw woningen.

Door onze grote inzet en door onze kennis van de woningmarkt hebben wij in de loop der jaren het vertrouwen gekregen van veel gemeentes, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en particuliere opdrachtgevers.

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.