Ik wil mijn huis laten taxeren

Indien u uw woning wilt laten taxeren bij aan- of verkoop, verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek, dan bent u bij Boek & Offermans Makelaars aan het juiste adres!

Tal van particuliere en institutionele opdrachtgevers maken bij hypotheekaanvraag, het nemen van een aan- of verkoopbeslissing of fiscaliteit gebruik van onze kennis. De professionals van Boek & Offermans Taxaties zijn ervaren, lid NVM, VastgoedCert-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI.

NWWI

1030636_1029108_nwwi.jpg

Het is van groot belang dat de getaxeerde waarde van uw woning juist is. Sinds juli 2009 bestaat daarom in Nederland het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit onafhankelijke instituut ziet erop toe dat elke taxatie volgens een bepaalde richtlijn wordt uitgevoerd en zo is elke taxatie uniform. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectieve en betrouwbare taxatie. Boek & Offermans voldoet aan deze kwaliteitseisen en is aangesloten bij het NWWI. 

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI-taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Zie ook www.nwwi.nl

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.