Ik wil verhuren of verkopen

Advies en begeleiding bij het verhuren of verkopen van zakelijk onroerend goed vorm één van onze kernactiviteiten. Om inzicht te krijgen in de kansen en de beperkingen van objecten, maken wij voorafgaand aan een overeenkomst altijd een complete marktanalyse. Bij de uiteindelijke strategie staat integriteit centraal. Ook streven wij altijd naar het beperken van de risico's en het realiseren van een maximale opbrengst.

Landelijke kennis, regionaal geworteld.

1029384_Boom-Dynamis.jpg

De Dynamis Retail Makelaars bouwen op een landelijke dekking en meer specifiek de aanwezigheid van Dynamis partners in meer dan 30 Nederlandse steden. De Dynamis Retail Makelaars bieden u de volgende diensten: huur en verhuur, aankoop en verkoop, huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement en (her)ontwikkeling van winkelcentra.

Het verkopen of verhuren van een kantoor, winkel of een bedrijfsruimte vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de actuele vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt haarfijn en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u te adviseren en te begeleiden. Zij werken, aan de hand van een persoonlijk gesprek en opname van het object, graag een strategie voor u uit.

Wilt u meer informatie over het verhuren of verkopen van uw object?
Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact op met onze bedrijfsmakelaars via (045) 574 32 33 of (043) 367 15 22.
Tevens kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@boek-offermans.nl

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.