Ik wil huren of kopen

Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars is in het zuiden van Limburg met vestigingen in Maastricht, Heerlen en Sittard de regionale marktleider op het gebied van commercieel onroerend goed. Ons team bestaat uit gespecialiseerd en goed opgeleid personeel met een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt. Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars houdt zich bezig met de aan- en verkoop, huur en verhuur van kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten.Onze sterke regionale kennis en marktpositie gecombineerd met een landelijk relatienetwerk middels onze Dynamis-partners biedt u een fantastisch uitgangspunt voor een geslaagde transactie.

 

1029385_dgabuildings.jpg

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen en ook specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen. Schakel ons in voor een uitgebreide rapportage t.b.v. aan- en verkoop, aan- en verhuur, projectontwikkeling, beleggingsportefeuille, grondwaardebepaling en contra-expertise.

Onze portefeuille van opdrachtgevers omvat o.a. institutionele beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren (in verband met o.a. balanstaxaties), corporaties en gemeenten. Gemiddeld omvat onze verhuur c.q verkoopportefeuille aan bedrijfsobjecten, kantoorgebouwen en winkels een volume van meer dan 175.000 m² aan vloeroppervlak.

Het huren of kopen van een kantoor, winkel of een bedrijfsruimte vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de actuele vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt haarfijn en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u te adviseren en te begeleiden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek, brengen wij uw wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens voor u opzoek.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van uw toekomstig object?
Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact op met onze bedrijfsmakelaars via (045) 574 32 33 of (043) 367 15 22.
Tevens kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@boek-offermans.nl

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.