Kantoortransacties

Maastricht, Scharnerweg 153B

1115834_Hoofdfoto-omlijnd.png

Per 1 mei 2017 huurt Fysiotherapie Rosier de praktijkruimte op de begane grond van het pand Scharnerweg 153 te Maastricht. Deze volledig instapklare, en goed uitgeruste, praktijkruimte (ca. 100 m²) was tot voor kort in het gebruik bij Fysiotherapiepraktijk Beckers.

Fysiotherapie Rosier is een kleinschalige praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van bovengenoemde transactie op namens de verhurende partij.

Maastricht, Boschstraat 21-23

1115591_Boschstraat-21-23-Maastricht.jpg

In nauwe samenwerking met verhuurder Mulleners Vastgoed heeft Boek & Offermans Makelaars de verhuur tot stand gebracht van het gehele kantoorgebouw aan Boschstraat 21 – 23 te Maastricht. Het gehele gebouw, bestaande uit ruim 3.200 m² kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen, is per 1 januari 2017 verhuurd aan ROOOMS Maastricht. Tegenover het gebouw is de nieuwe Pathé bioscoop gelegen en wordt in de nabije toekomst The Student Hotel gerealiseerd in het Eiffel-gebouw.

ROOOMS is een antwoord op de vraag vanuit de markt naar een full-service concept voor ondernemers die een werkplek zoeken, met alle faciliteiten die ze nodig hebben en die daarmee onderdeel willen worden van een (ondernemers-) community.

ROOOMS biedt dit aan op basis van een abonnementsmodel waarbij de ondernemer volledige flexibiliteit heeft in zijn huisvesting. ROOOMS is daarbij de ‘hotelier’; ze bouwt de community en ondersteunt haar leden op allerlei vlakken. Abonnementen worden op maandbasis in de markt gezet. Een ideaal model voor kleine maar ook grote(-re) ondernemingen die een dynamische en bijzondere plek zoeken voor hun medewerkers.

ROOOMS heeft inmiddels vestigingen geopend in Roermond en Maastricht-Airport.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in samenwerking met de verhuurder Mulleners Vastgoed. Januari 2017

Maastricht-Airport, Amerikalaan 70

1037679_58Amerikalaan-70_25-september-2015.jpg

CIMSOLUTIONS huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Namens haar opdrachtgever Deka de Heeren B.V. heeft Boek & Offermans Makelaars de 3e verdieping van kantoorgebouw De Heeren I, gelegen aan de Amerikalaan 70 te Maastricht-Airport, verhuurt aan CIMSOLUTIONS B.V. Met ingang van 1 februari 2017 huurt CIMSOLUTIONS de gehele 3e verdieping (groot ca. 387 m² VVO kantoorruimte) en 13 parkeerplaatsen rondom het gebouw.

CIMSOLUTIONS levert al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Sinds de oprichting in Nederland in 1992 is CIMSOLUTIONS B.V. autonoom doorgegroeid naar een klantgerichte internationale onderneming met vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de 6 Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regio’s van Nederland en Europa. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Het kantoorgebouw De Heeren I maakt deel uit van een reeks van 4, qua uitstraling, vergelijkbare kantoorgebouwen welke zijn gerealiseerd direct langs de A2/E25. De Heeren wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en uiterst goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. Andere huurders in De Heeren I zijn onder andere AON en Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Deka de Heeren B.V. Januari 2017

Maastricht, Scharnerweg 18

1037573_Hoofdfoto-Scharnerweg-18---Maastricht.JPG

Karakteristieke kantoorvilla verhuurd aan Stichting Uit de Steigers

De karakteristieke rode kantoorvilla aan de rotonde op de Scharnerweg in Maastricht, is per 1 februari 2017 verhuurd aan Stichting Uit de Steigers. Verdeeld over 3 verdiepingen beschikt het pand over circa 250 m² VVO kantoorruimte, alsmede circa 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Door de kenmerkende uitstraling is het pand een ware eyecatcher op de centrale locatie in het stadsdeel Scharn.

Stichting Uit de Steigers is een snelgroeiende hulpverleningsorganisatie voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar in geheel Zuid-Limburg. Uit de Steigers biedt groepstrajecten, dagbesteding, individuele begeleiding en een intensieve module verblijfstrajecten op maat aan. In alle vormen van begeleiding staat de methodiek Ervaringsleren centraal. Onderdelen van Uit de Steigers zijn onder andere Meubelmakerij Steiger 1+2 en Wasserette Pakkie-An.

Per 3 maart 2017 zal Stichting Uit de Steigers haar hoofdkantoor verhuizen van de Meerssenerweg naar de Scharnerweg in Maastricht.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2017.

Maastricht-Airport, Aziëlaan 22

1037286_Azilaan-22---Maastricht-Airport.JPG

Adecco huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Een van Nederlands grootste uitzendorganisaties, Adecco, gaat zich vestigen aan de Aziëlaan 22 te Maastricht-Airport. Met ingang van 1 januari 2017 huurt Adecco de gehele 3e verdieping, circa 453 m² VVO kantoorruimte, van het kenmerkende kantoorgebouw ‘Athos’. Andere huurders in ‘Athos’ zijn KPMG en Boels Zanders Advocaten.

Adecco is onderdeel van Adecco Group Nederland en zet haar expertise, vanuit ruim 100 vestigingen met meer dan 1000 medewerkers,  in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Vanuit de overtuiging dat werk bijdraagt aan groei. De gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen, met als doel beide doelgroepen verder te brengen. Vooruitgang is namelijk het doel, werk het middel.

Wereldwijd heeft Adecco Group ruim 33.000 medewerkers in meer dan 60 landen. Door het tot stand brengen van deze transactie is het kantoorgebouw ‘Athos’ thans volledig gevuld.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de vertrekkend huurder. Adecco Nederland Holding liet zich bij deze aanhuur begeleiden door CBRE. December 2016.

Meerssen, Sint Josephstraat 1

1037082_Hoofdfoto.jpg

Met ingang van 1 januari 2017 huur SCR Compagnie de Recyclage B.V. de commerciële ruimte gelegen aan de Sint Josephstraat 1 in Meerssen. Na een grondige verbouwing zal SCR, een handelsonderneming in metalen, deze ruimte in gebruik gaan nemen als kantoorruimte.

Op de begane grond beschikt het pand over circa 80 m² BVO commerciële ruimte, alsmede circa 80 m² BVO opslagruimte in het souterrain. Aan de achterzijde zijn 2 bijbehorende parkeerplaatsen gelegen. Het pand is gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de rand van het centrum van Meerssen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. November 2016.

Maastricht, Wim Duisenbergplantsoen 21-51

1036668_Parc-Cramique.jpg

Met ingang van 1 november 2016 huurt het bekende architectenbureau Architecten aan de Maas circa 400 m² VVO kantoorruimte op de 4e verdieping van gebouw A van het kantorencomplex Parc Céramique. Architecten aan de Maas bestaat thans uit 9 architecten en was tot voor kort gevestigd in het Maastrichtse stadsdeel Wyck.

Het kantorencomplex Parc Céramique is in 2009 gerealiseerd op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat een drietal kantoorgebouwen gelegen bovenop een tweelaags parkeergarage. Andere huurders van Parc Céramique zijn onder meer Woningstichting Servatius, Rabobank Maastricht en omstreken, Offices for You en Antea Group.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Woningstichting Servatius, oktober 2016.

Meersen, Markt 10

1036191_P1140734-Large.JPG

Met ingang van 1 september 2016 is het karakteristieke kantoorpand gelegen aan de Markt 10 in Meerssen, verhuurd aan Finvizi B.V. en De Oude Poel Holding B.V. Beide partijen zullen het pand gezamenlijk in gebruik gaan nemen.

Dit fraaie pand, het voormalige raadhuis van de gemeente Meerssen, is centraal gelegen in het centrum van Meerssen, schuin tegenover de basiliek.

Finvizi B.V. is een kwalitatief hoogwaardig financieel dienstverlener in de breedste zin des woord. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere administratieverwerking, het samenstellen van (jaar)rapporten en het opstellen van fiscale aangiften.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. September 2016.

Geleen, Lienaertstraat 40

1036100_SAM_8940.JPG

 PSI B.V. huurt Lienaertstraat 40 te Geleen

Per 8 juli huurt PSI B.V het kantoor aan de Lienaertstraat 40, gelegen in het zuidelijke deel van Geleen.  Het pand heeft een statige, moderne uitstraling  en beschikt over circa 165 m² VVO kantoorruimte.

PSI B.V is actief op het gebied van commerciële arbeidsbemiddeling op het gebied van technisch personeel.

De huurprijs van het pand bedraagt  € 7.200,- per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2016.

 

Heerlen, Sourethweg 5J

1036099_Foto-Souretweg-7A.JPG

Bar- Lev Properties B.V koopt Sourethweg 5J te Heerlen

Per augustus 2016 heeft Bar- Lev Properties B.V het kantoorpand aan de Sourethweg 5J in Heerlen verworven. Het geheel bestaat uit een begane grond met twee verdiepingen en een kelder  welke totaal beschikken over ca. 1.569 m² VVO kantoorruimte. Het object maakt onderdeel uit van “LIOF bedrijvencomplex De Beitel”  en is centraal gelegen op bedrijventerrein ”De Beitel”.

Bar- Lev Properties is gespecialiseerd in ICT- en aanverwante diensten.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 295.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2016.

Maastricht, Vrijthof 20

1036098_1.jpg

Een particulier belegger heeft het karakteristieke kantoorpand gelegen aan Vrijthof 20 in Maastricht verworven. Verdeeld over 4 verdiepingen is er in totaal ca. 310 m² VVO kantoorruimte te vinden in dit monumentale pand. Aan de achterzijde is er tevens een sfeervolle stadstuin gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij. Augustus 2016.

Voerendaal, Jeustraat 77

Jeustraat 77, Voerendaal
Jeustraat 77, Voerendaal

Facet& B.V huurt Jeustraat 77 Voerendaal

Per 1 augustus huurt Facet& B.V het voormalige stationsgebouw gelegen aan de Jeustraat 77 in Voerendaal. Het gehele kantoorobject beschikt over ca. 535 m²  VVO verdeelt over de begane grond en twee verdiepingen.  Het gehuurde bestaat uit ca. 308 m² VVO gelegen op de eerste en tweede verdieping.  Dit karakteristieke kantoorobject is gelegen op een perfecte zichtlocatie. Het Voerendaalse centrum is op enkele minuten lopen bereikbaar.

Facet& B.V is een allround communicatiebureau gericht op corporate-, crisis-, omgevings-, en projectcommunicatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2016

Maastricht, Duitsepoort 13

1035937_Hoofdfoto.JPG

Met ingang van 10 juni 2016 huurt Stichting Nidos de begane grond (groot ca. 476 m² BVO) van het kantoorgebouw aan de Duitsepoort 13 in Maastricht. Door de kenmerkende ovale architectuur van de hoofdbouw trekt dit pand veel aandacht van passanten. De kantoorruimten zijn modern afgewerkt en onder andere voorzien van airco, moderne databekabeling, lift en een pantry en toiletruimten op iedere verdieping. Tevens heeft het pand de beschikking over parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde.

Stichting Nidos voert als onafhankelijke (gezins-)voogdij instelling, op grond van de wet, de voogdijtaak uit voor Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen. Deze taak wordt uitgevoerd door professionals die, met respect voor de eigen culturele achtergrond van de jongere, vanuit betrokkenheid en met specifieke deskundigheid het belang van de individuele jongere centraal stellen, de regie voeren over zijn ontwikkeling naar zelfstandigheid en ingrijpen wanneer die ontwikkeling op enigerlei wijze dreigt te stagneren. 

Nidos heeft reeds kantoren in Utrecht, Den Bosch, Amersfoort, Assen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Zwolle.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Juni 2016

Maastricht, Bassin 116

1035918_Hoofdfoto.JPG

Met ingang van 1 juli 2016 huurt de Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders B.V., de instapklare kantoorruimte gelegen aan het Bassin 116 te Maastricht. Deze kantoorruimte van 149 m² is gelegen op de begane grond van het gebouw, met een fraai uitzicht over de sfeervolle binnenhaven van het Bassin.

Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) is een toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. LAVG is werkzaam door het hele land en behoort tot één van de grootste creditmanagementorganisaties van Nederland.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Mulleners Vastgoed. Juli 2016.

Maastricht, Stationsplein 12C

1035917__MG_5751.JPG

CGI verhuist haar vestiging in Zuid-Nederland van Heerlen naar Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Basisfonds Stationslocaties, de verhuur tot stand gebracht van ca. 770 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel B van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. CGI Nederland verhuist per 1 augustus hun huidige locatie in Heerlen naar deze nieuwe kantoorruimte in het centrum van Maastricht. CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. CGI heeft op dit moment 6 vestigingen in Nederland: Rotterdam, Hoofddorp, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

 

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis, Arlanxeo en Regus. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. Re-creations EU, trad bij deze transactie op namens de huurder. Juni 2016.

Maastricht, Randwycksingel 20

1035813_foto-10.jpg

Met ingang van 1 september 2016 huurt Bechtle Management B.V. de 4e verdieping van kantoorgebouw Cap du Sud, gelegen aan de Randwycksingel 20 te Maastricht. De 4e verdieping omvat ca. 287 m² VVO kantoorruimte en biedt een prachtig uitzicht over het zuidelijk deel van Maastricht, richting de Belgische grens.

Bechtle Management is een veelzijdig IT-dienstverlener, welke thans op een andere lcoatie in Maastricht gevestigd is.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Grouwels Vastgoed. Juni 2016.

Kerkrade, Graverstraat 44A

Graverstraat 44A Kerkrade
Graverstraat 44A Kerkrade

Particulier koopt Graverstraat 44A te Kerkrade

Per mei 2016 heeft een particulier het voormalig kerkgebouw gelegen aan Graverstraat 44A in Kerkrade verworven. Het geheel bestaat uit een bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 294 m² VVO kantoorruimte. Dit object betreft een multifunctioneel gebouw met eigen parkeerplaatsen en ruim achter terrein.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 35.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016.

Venlo, Dr. Blumenkampstraat 3

1035611_Dokter-Blumenkampstraat-3-7-Venlo---03.jpg

Voormalig opleidingscentrum Océ Technologies verkocht!

Het kantoorgebouw, waar voorheen Océ Technologies gevestigd was, aan de Dokter Blumenkampstraat 3 in Venlo is onlangs verkocht.

Het pand is gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum van Venlo. Het object is gebouwd in 1987 en bestaat uit 4 verdiepingen: begane grond en 3 verdiepingen.

De begane grond is deels onderkelderd en bereikbaar met de aanwezige liftinstallatie. Op het buitenterrein, dat is voorzien van een slagboominstallatie, zijn 80 parkeerplaatsen aanwezig. De fietsenstalling is eveneens beschikbaar.

De koper is een particuliere belegger welke zelf bekend zal maken wat er gaat gebeuren met de locatie.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, mei 2016.

Maastricht, Wilhelminasingel 46

1035607_DSC_8429.JPG

Met ingang van 1 juni 2016 huurt EuMedianet B.V. de kantoorruimte gelegen op de begane grond van het appartementencomplex gelegen aan de Wilhelminasingel 46 in Maastricht. EuMedianet huurt ca. 145 m² kantoorruimte op de begane grond, ca. 68 m² BVO in het souterrain en 2 parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein. EuMedianet is een jonge en dynamische organisatie gericht op het ontwikkelen van innovatieve applicaties voor de media industrie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Mei 2016.

Maastricht, Randwycksingel 20

1035589_foto-04.jpg

Met ingang van 1 mei 2016 huurt ECLG expertisecentrum leren & gedrag V.O.F. ca. 321 m² VVO kantoorruimte op de begane grond van kantoorgebouw "Cap du Sud" aan de Randwycksingel 20 in Maastricht. Tevens huurt ECLG 3 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. 

ECLG is een orthopedagogen- en psychologenpraktijk en heeft als primaire doelstelling en ambitie om kinderen en jongvolwassenen die op het gebied van leren en/of hun sociaal-emotionele ontwikkeling tegen problemen aanlopen, op een professionele en kwalitatief verantwoorde manier te ondersteunen en te begeleiden. ECLG heeft thans 14 locaties in Zuidoost Nederland en ruim 20 orthopedagogen en (gz)psychologen in dienst.

Kantoorgebouw Cap du Sud” is een hoogwaardig en duurzaam kantoor met een eigenzinnige uitstraling. Het bestaat uit twee zelfstandige delen (vleugels) met 5 bouwlagen, die met elkaar verbonden zijn door een glazen atrium. In dit atrium bevinden zich een receptie, een trap en twee panoramaliften. In "Cap du Sud" zijn onder andere GotPrint, Polartec, Onze Livre en Business Center Cap du Sud reeds gevestigd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Grouwels Vastgoed. Mei 2016.

Heerlen, Putgraaf 188-200

Putgraaf 188-200 Heerlen
Putgraaf 188-200 Heerlen

Beett B.V. huurt een gedeelte van Putgraaf 188-200 te Heerlen

Per mei 2016 huurt Beett BV een gedeelte van de achtste verdieping van het kantoorobject gelegen aan Putgraaf 188-200 te Heerlen. Het geheel bestaat uit tien bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 6.250 m² VVO kantoorruimte. Het object, Corbo, ligt direct aan de rand van het stadscentrum van Heerlen en heeft daarom alle voordelen van werken in de binnenstad met parkeermogelijkheden én een goede bereikbaarheid.

Beett B.V. is aanbieder en specialist op het gebied van het integreren van telefonie met het werkproces en alle technologie die daarmee gepaard gaan. Beett B.V. brengt oplossingen voor een optimale telefonische bereikbaarheid en onderlinge communciatie en werkt samen met gerenommeerde partners.

De huurprijs van het pand bedroeg € 49,50 per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. April 2016.

Heerlen, Heerlerbaan 95

Heerlerbaan 95 Heerlen
Heerlerbaan 95 Heerlen

 I-Minded V.O.F. koopt Heerlerbaan 95 te Heerlen

Per april 20166 heeft i-Minded V.O.F. het kantoorobject gelegen aan Heerlerbaan 95 in Heerlen verworven. Het geheel bestaat uit drie bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 200 m² VVO kantoorruimte. Het object beschikt over een zeer net, turnkey opleveringniveau en is gelegen op een perfecte zichtlocatie op de Heerlerbaan.

I-Minded V.O.F. bouwt al ruim 12 jaar mee aan het wereldwijde web door online oplossingen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan o.a. de ontwikkeling van websites, webapplicaties, intranetten, websites en mobiele apps.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 169.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. April 2016

Maastricht, De Colonel

1034914__MG_5742.jpg

Arlanxeo opent hoofdkantoor in De Colonel, Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van ca. 635 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel C van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht.

De nieuwe huurder betreft Arlanxeo, een 50:50 joint venture van de multinationals Lanxess en Saudi Aramco. Deze joint venture tussen de twee bedrijven gaat zich primair richten op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en distributie van synthetisch rubber voor onder meer de banden- en auto onderdelenindustrie.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis en Regus.

Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. April 2016.

Maastricht, Parkweg 22-29

1034911_DSC_2437-Large.jpg

Met ingang van 1 april 2016 huurt de European Association of Distance Teaching Universities ca. 100 m² kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping van het kantoorgebouw aan de Parkweg 22-29 in Maastricht.
Andere huurders van dit fraaie gebouw zijn onder andere Themis Advocaten, Redworks en A&D Accountants.
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. April 2016.

Maastricht-Airport, Amerikalaan 70

1034814_65Amerikalaan-70_25-september-2015.jpg

Spera Advocaten & Rechtsanwälte opent kantoor op Maastricht-Airport

Ter uitbreiding van hun organisatie heeft Spera Advocaten & Rechtsanwälte, met ingang van 1 april 2016, ca. 387 m² VVO kantoorruimte gehuurd op de 4e verdieping van het kantoorgebouw De Heeren I, aan de Amerikalaan 70 te Maastricht-Airport. Boek & Offermans Makelaars heeft deze transactie, waartoe tevens 5 parkeerplaatsen behoren, namens haar opdrachtgever tot stand gebracht. Spauwen Vastgoed heeft de nieuwe huurder begeleid gedurende het traject.

Spera Advocaten & Rechtsanwälte is een advocatenkantoor en Anwaltskanzlei met een grensoverschrijdende blik. Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan het kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen. Met kennis van zowel het Duitse als het Nederlandse recht biedt Spera Advocaten & Rechtsanwälte kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Na deze uitbreiding heeft Spera Advocaten & Rechtsanwälte kantoren in Heerlen, Maastricht, Düsseldorf en Aken.

Het kantoorgebouw De Heeren I maakt deel uit van een reeks van 4, qua uitstraling, vergelijkbare kantoorgebouwen welke zijn gerealiseerd direct langs de A2/E25. De Heeren wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en uiterst goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. In het gebouw is thans nog ca. 387 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, klik hier voor meer informatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Deka de Heeren B.V. Spauwen Vastgoed trad bij deze transactie op namens de hurende partij. April 2016.

Kerkrade, Hammolenweg 7-9

Hammolenweg 7-9 Kerkrade
Hammolenweg 7-9 Kerkrade

Stichting WoonZorg Elisabeth Stift koopt de Hammolenweg 7 – 9 te Kerkrade

Per 31 april 2016 heeft Stichting WoonZorg Elisabeth Stift het oude klooster met voormalig kinderdagverblijf met grond gelegen aan Hammolenweg 7-9 te Kerkrade verworven. Het geheel bestaat uit een klooster van ca. 2.220 m² vvo verdeeld over 5 verdiepingen inclusief aanwezige Brasserie , een voormalig kinderdagverblijf van ca. 385 m² vvo verdeeld over één verdieping en een stuk grond verdeeld over diverse percelen van ca. 2.605 m². Het geheel is prachtig gelegen in een bosachtige omgeving met agrarisch karakter op korte afstand van de rand van het centrum van Kerkrade.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 649.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

Maastricht-Airport, Australiëlaan 1-19

1034489_1389213.jpg

Q-Concepts Limburg huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Met ingang van 1 februari 2016 huurt Q-Concepts Limburg B.V. ca. 193 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw Delta Point, alsmede 3 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. Q-Concepts is een onderscheidend concept op financieel en organisatorisch gebied en voorziet in advisering op het gebied van Accountancy, Audit Only, WTA Comply, Interim Staffing, Advies & Consultancy.

Beta – Delta Point is gelegen op bedrijventerrein TechnoPort Europe welk gekenmerkt wordt door een goede bereikbaarheid direct langs de A2/E25. Andere huurders in Beta – Delta Point zijn onder meer Bevolkingsonderzoek Zuid, Accon AVM Accountants, ArboNed, e-LLIS en Limbourg en Partners.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Februari 2016.

Heerlen, Heerlerbaan 197A

Heerlerbaan 197A Heerlen
Heerlerbaan 197A Heerlen

FOOT life Nederland B.V. huurt Heerlerbaan 197A te Heerlen

Per 01 juni 2016 huurt FOOT life Nederland BV het multifunctionele kantoorobject gelegen aan de Heerlerbaan 197A te Heerlen. Het geheel bestaat uit circa 135 m² gelegen op de begane grond. Het object is gesitueerd op een perfectie zichtlocatie aan de Heerlerbaan welke een optimale verbinding vormt met het centrum van Heerlen en de omliggende gemeenten Kerkrade, Brunssum en Landgraaf.

FOOT life Nederland B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van orthopedische hulpmaterialen zoals schoenen.

De huurprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Februari 2016.

Maastricht, Sint Annalaan 21

1034355_33231708.jpg

Met ingang van 1 april 2016 huurt makelaarskantoor Mijn huis en ik de statige kantoorvilla gelegen aan Sint Annalaan 21 in Maastricht. Mijn huis en ik zal de begane grond zelf als kantoor in gebruik nemen voor hun makelaarskantoor en de bovengelegen verdiepingen zullen worden verhuurd als flexibel kantoorconcept.

Verdeeld over 4 verdiepingen beschikt deze voormalige directievilla van brouwerij De Zwarte Ruiter over ca. 600 m² vloeroppervlakte. Tevens is er de beschikking over ca. 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger. Januari 2016.

Maastricht, Stationsstraat 27A

1034191_Hoofdfoto.jpg

Alert HR Solutions breidt uit met een vestiging in Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van de commerciële ruimte gelegen aan de Stationsstraat 27A in het Maastrichtse stadsdeel Wyck. Met ingang van 1 februari 2016 wordt deze instapklare ruimte, groot ca. 113 m² BVO, gehuurd door Alert HR Solutions.

Alert HR Solutions heeft vestigingen in Sittard, Heerlen en Dubai en is altijd op zoek naar kwalitatief goede matches tussen ondernemers en werkzoekenden. Door een nauwe samenwerking met publieke partijen en ondernemers , is Alert HR Solutions in staat mensen duurzaam te laten in –door en uitstromen op de arbeidsmarkt. De optimale samenwerking tussen uitzenden en re-integratie zorgt ervoor dat Alert HR Solutions het ultieme HR –totaalconcept kunnen aanbieden.

Wyck staat bekend als een van de meest geliefde stadsdelen van Maastricht met vele karakteristieke en monumentale panden. Alhier is een fraaie mix te vinden winkels, horeca en dienstverlenende organisaties.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2016.

Maastricht, La Fortezza

1034189_PNG_Av_Ceram_1-7_ext_DSC_2153.jpg

Boek & Offermans Makelaars verhuurt kantoorruimte aan YoungCapital

Met ingang van 1 januari 2016 verhuist YoungCapital, vestiging Maastricht, naar het kenmerkende kantoorgebouw La Fortezza aan de Avenue Ceramique in Maastricht. YoungCapital huurt alhier ca. 254 m² VVO kantoorruimte op de 4e verdieping van het Noord-gebouw, alsmede 4 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Thans is YoungCapital in Maastricht gevestigd aan de Wilhelminasingel.

Over La Fortezza

La Fortezza is een karakteristiek kantoorgebouw welk prominent gelegen is op het kruispunt van de Avenue Ceramique en de Sphinxlunet. Huurders in het gebouw zijn onder andere Bayer Medical Care, Raad voor de Kinderbescherming en Flycatcher Internet Research.

Over YoungCapital

YoungCapital brengt bedrijven in contact met het beste jonge talent. En snel ook. Jong talent is het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Die vernieuwing is keihard nodig, want alleen zo kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt. Met zo’n 350 medewerkers en 25 vestigingen is YoungCapital marktleider in recruitment voor jong talent. De kracht van YoungCapital blijkt onder meer uit haar nominaties en onderscheidingen, zoals de Erasmus Innovatie Award, de Nieuwe Kampioen en National Champion van de European Business Awards.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Tango Properties CV. Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting trad in deze op namens YoungCapital. Januari 2016.

Maastricht-Airport, Australiëlaan 60

1034180_Australilaan-60---MAA.JPG

2 nieuwe bedrijven vestigen zich op Maastricht-Airport

Boek & Offermans Makelaars heeft namens de eigenaar 2 verhuurtransacties tot stand gebracht in het kantoorgebouw gelegen aan de Australiëlaan 60 t/m 63 te Maastricht-Airport. Per begin 2016 zijn Elysee Dental Solutions en Morres & Company huurders van kantoorruimte in het gebouw, naast de reeds aanwezige huurders HSPro en Top Office. Met het tot stand komen van deze transacties kent het gebouw thans geen leegstand meer.

Elysee Dental Solutions

Met ingang van 1 januari 2016 huurt Elysee Dental Solutions B.V. ca. 235 m² BVO kantoorruimte gelegen op de begane grond van het gebouw, alsmede 6 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein. Elysee Dental is een tandtechnisch laboratorium alsmede internationaal opererende leverancier van tandtechniek aan tandartsen, tandprothetici en aan tandtechnische laboratoria. Elysee Dental heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Den Bosch, Harkema, Hoorn, Utrecht, Groningen, Maastricht en Rotterdam.

Morres & Company

Met ingang van 1 februari 2016 huurt Morres & Company B.V. ca. 212 m² BVO kantoorruimte op de 1e verdieping, alsmede 8 parkeerplaatsen rondom het gebouw. Morres & Company is een jonge en verrassende nieuwkomer op het gebied van marketing en communicatie in Limburg. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf een forse groei doorgemaakt wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de verhuizing naar deze nieuwe locatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2016.

Brunssum, Kloosterstraat 17

Kloosterstraat 17 Brunssum
Kloosterstraat 17 Brunssum

Yarden huurt Kloosterstraat 17 te Brunssum

Yarden heeft het rijksmonumentale kantoorobject gelegen aan de Kloosterstraat 17 in Brunssum gehuurd. Het geheel bestaat uit circa 465 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Dit kantoorobject ligt op loopafstand va het centrum van Brunssum. Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers. Yarden streeft ernaar om iedereen een goed afscheid te geven.

De huurprijs van het pand bedroeg € 36.000,- per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Heerlen, Akerstraat 108

Akerstraat 108 Heerlen
Akerstraat 108 Heerlen

IC Limburg BV huurt Akerstraat 108 te Heerlen

Per 01 december huurt IC Limburg BV twee ruimten op de begane grond van het object gelegen aan Akerstraat 108 te Heerlen. Het geheel bestaat uit drie bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 1.009 m² VVO kantoorruimte. Het gehuurde beschikt over circa 70 m² v.v.o. met eigen toiletvoorziening. Het object bevindt zich op een van de oudere toegangswegen naar Heerlen-Centrum vanuit Kerkrade

IC Limburg B.V. heeft meerdere multidisciplinaire gezondheidscentra die zich richten op de preventie en de behandeling van fysieke-, psychische- en arbeidsgerelateerde klachten. De nauwe samenwerking tussen de verschillende specialisten waarborgt een zeer effectieve aanpak.

De huurprijs van het pand bedroeg € 100,- per m² v.v.o. per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuur bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Heerlen, Ruys de Beerenbroucklaan 47

Ruys de Beerenbroucklaan 47 Heerlen
Ruys de Beerenbroucklaan 47 Heerlen

Particuliere partij koopt Ruys de Beerenbroucklaan 47 te Heerlen

Per 09 december heeft een particuliere partij het kantoorobject gelegen aan de Ruys de Beerenbroucklaan 47 te Heerlen verworven. Het geheel bestaat uit drie bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 455 m² VVO kantoorruimte. Dit object is gelegen op enkele meters van het bruisend hart van het Heerlense centrum.

De particuliere partij zal dit object inzetten als kinderdagverblijf vanuit hun bedrijf Michelle’s Kinderdagverblijf.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 330.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Maastricht, van Slijpestraat 2A-2N

1034149_DSC_6003.JPG

Een particuliere belegger heeft het monumentale object gelegen aan de Van Slijpestraat 2A-2N in de Maastrichtse wijk Amby gekocht. Het object bestaat uit 9 verhuurde studio’s/appartementen, één kantoorruimte en 9 garageboxen gesitueerd in een parkachtige omgeving. Deze verkooptransactie is binnen 1 week tot stand gekomen, waarbij de vraagprijs € 749.000,- k.k. bedroeg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper een particulier belegger, december 2015.

Maastricht, Dorpstraat 30-30A

1034148_25727176.jpg

Namens haar opdrachtgever, SNS Bank, heeft Boek & Offermans Makelaars de verkoop tot stand gebracht van het voormalige bankkantoor gelegen aan de Dorpstraat 30-30A in het stadsdeel Heer. De nieuwe eigenaar het gehele pand als kantoorruimte in gebruik nemen.

De vraagprijs bedroeg € 299.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper SNS Bank N.V., december 2015.

Valkenburg - Berkelplein 218

1034089_Hoofdfoto.jpg

Nieuwe kantoorruimte voor HLB Van Daal & Partners in Valkenburg

Met ingang van 1 januari 2016 huurt HLB Van Daal & Partners het kantoorpand aan het Berkelplein 218 in het centrum van Valkenburg aan de Geul. HLB Van Daal & Partners heeft Valkenburg gekozen als vestigingslocatie vanwege de centrale ligging in het Heuvelland waar de huidige HLB-kantoren in Cadier en Keer en Heerlen in de nabije toekomst worden samengevoegd.

Het gebouw aan het Berkelplein is de afgelopen jaren in gebruik geweest bij Stichting Wonen Zuid en de Rabobank Maastricht en omstreken, die momenteel nog een kantoor heeft in een deel van het gebouw.

HLB Van Daal & Partners is per 1 januari 2013 samen gegaan met de Limburgse HLB Kallen Raeven - Accountants & Fiscalisten. De 12 vestigingen van HLB Van Daal & Partners hebben sterke regionale wortels in Brabant, Limburg én Amsterdam en maken deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan 130 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf die zowel lokaal als internationaal opereren. De 300 professionals zijn betrokken, dichtbij, oplossingsgericht, vooruitstrevend en ondernemend. Heldere dienstverlening, loyaal aan de klant en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB…

Partner Maurice Kil over het tot stand komen van deze transactie:

“HLB Van Daal & Partners heeft gedurende de zoektocht naar haar nieuwe kantoorpand de samenwerking met Boek & Offermans Makelaars, waarbij Boek & Offermans Makelaars optrad namens de verhuurder, als zeer prettig ervaren. In het gehele proces is Boek & Offermans Makelaars voor HLB Van Daal & Partners een prettige partner gebleken waarbij een respectvolle benadering voor de wensen van betrokken partijen maar bovenal de praktische insteek om tot een oplossing te komen, centraal stonden. HLB Van Daal & Partners heeft Boek & Offermans Makelaars ervaren als een integere vastgoedadviseur met kennis van zaken.”

Vanaf 1 januari 2016 is het accountantskantoor ook gevestigd in Valkenburg aan de Geul waar het ruim 1.400 m² huurt, verdeeld over 3 verdiepingen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger - november 2015.

Sittard, Odasingel 1001-1003

Odasingel 1001-1003 Sittard
Odasingel 1001-1003 Sittard

De Hypotheker Sittard huurt Odasingel 1001-1003 te Sittard

Per 1 oktober heeft de Hypotheker Sittard het kantoorobject gelegen aan de Odasingel 1001-1003 te Sittard gehuurd. Het betreft circa 145 m² BVO kantoor-/praktijkruimte gelegen op de begane grond van een in 2013 gerealiseerd complex, De Rosa Toren. De kantoorruimte kenmerkt zich door veel lichtinval. Het object is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Sittard op een perfecte zichtlocatie.

De Hypotheker Sittard heeft dit object gehuurd voor een periode van 5 jaren. De Hypotheker Sittard is een organisatie die werkzaam is bij het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken en andere financiële woonzaken zoals verzekeringen.

De huurprijs van het pand bedroeg € 100,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015\.

Maastricht, Parallelweg 52-54

1034078_Hoofdfoto.JPG

Boek & Offermans Makelaars heeft, namens de Nationale Politie, het voormalige politiebureau aan de Parallelweg 52-54 in Maastricht verkocht.

Het gebouw, gelegen op een prominente locatie tegenover NS-station Maastricht en naast Hotel de L’Empereur, omvat ca. 1.260 m² VVO verdeeld over 3 verdiepingen. Middels een poort is er toegang tot het royale binnenterrein, alwaar er de beschikking is over 19 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dankzij de zeer centrale ligging en karakteristieke uitstraling is het gebouw tevens geschikt als toekomstige herontwikkelingslocatie.

Deze transactie is binnen 2 maanden tot stand gekomen, waarbij de vraagprijs € 1.375.000,- k.k. bedroeg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper, Nationale Politie - november 2015.

Maastricht, Parc Céramique

1033991_Hoofdfoto-Parc-Cramique.jpg

Antea Group verhuist naar Parc Céramique in Maastricht

Het internationaal opererende ingenieurs- en adviesbureau Antea Group verhuist van hun huidige locatie in Geleen naar het kantorengebouw Parc Céramique aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht. Met ingang van 1 januari 2016 huurt Antea Group ca. 1.069 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping van Toren B van het betreffende complex. Onder het complex is een tweelaags parkeergarage gesitueerd waar Antea Group 35 parkeerplaatsen zal gaan huren.

Antea Group heeft bewust voor Parc Céramique gekozen vanwege het gehanteerde duurzaamheidsbeleid binnen het bedrijf; door de keuze voor Parc Céramique worden 2 locaties samengevoegd in één gebouw welk voorzien is van een A-label.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Woningstichting Servatius Maastricht - november 2015.

Heerlen, Akerstraat 108

Akerstraat 108 Heerlen
Akerstraat 108 Heerlen

A.F. Heerlen Centrum VOF huurt Akerstraat 108 te Heerlen

Per 09 november huurt A.F. Heerlen Centrum VOF de eerste verdieping van het object gelegen aan Akerstraat 108 te Heerlen. Het geheel bestaat uit drie bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 1.009 m² VVO kantoorruimte. Het gehuurde beschikt over circa 660 m² v.v.o. alsmede 25 parkeerplaatsen. Het object bevindt zich op een van de oudere toegangswegen naar Heerlen-Centrum vanuit Kerkrade

A.F. Heerlen Centrum VOF gaat dit object inzetten als fitnessclub en voor gezondheid bevorderende diensten.

De huurprijs van het pand bedroeg € 100,- per m² v.v.o. per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuur bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Heerlen, Nieuw Eyckholt 290-292

Nieuw Eyckholt 290-292 Heerlen
Nieuw Eyckholt 290-292 Heerlen

Twinport Geleendal Beheer BV koopt Technohouse te Heerlen

Twinport Geleendal Beheer BV heeft het kantoorobject gelegen aan Nieuw Eyckholt 290-292 te Heerlen verworven. Het geheel beschikt over circa 4.268 m² VVO waarvan circa 3.612 m² kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen en circa 656 m² verkeersruimte met atrium. Dit kantoorobject is ingedeeld in 40 seperate units vanaf 100 m² met verschillende eigen voorzieningen. Het object is gelegen op bedrijvenpark ‘Coriopolis’ te Heerlen, een hoogwaardig bedrijvenpark gesitueerd in een groene omgeving grenzend aan het stadcentrum van Heerlen.

Het object is verkocht aan Twinport Geleendal Beheer BV is een gebouwbeheerder die unieke huisvestingsmogelijkheden aan bedrijven biedt. Hierbij biedt Twinport Geleendal Beheer BV niet alleen de gewenste huisvesting, maar voegt daar een uitgebreid servicepakket aan toe.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.450.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Sittard, Luxemburgstraat 30A

Luxemburgstraat 30A Sittard
Luxemburgstraat 30A Sittard

Stichting LEVANTOgroep huurt Luxemburgstraat 30A te Sittard

Per 01 januari 2016 heeft stichting LEVANTOgroep het object gelegen aan Luxemburgstraat 30A te Sittard gehuurd. Het geheel betreft een kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping bestaande uit een halpartij, toiletvoorziening en grote kantoortuin met een totaal van ca. 951 m² V.V.O. Het object geniet een goede ligging nabij de bekende Bergerweg die rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 leidt.

LEVANTOgroep is een stichting die mensen ondersteunt om weer te participeren in de maatschappij. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van dagbesteding, ondersteuning op het gebied van geld en financiën en het zoeken naar huisvesting.

De huurprijs van het pand bedroeg € 125,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

Landgraaf, Voltastraat 4

Voltastraat 4 Landgraaf
Voltastraat 4 Landgraaf

Installatiebedrijf Embrechts B.V. koopt Voltastraat 4 Landgraaf

Per 01 september heeft Installatiebedrijf Embrechts B.V. het object gelegen aan de Voltastraat 4 te Landgraaf gekocht. Het betreft een vrijstaande bedrijfsruimte ca. 252 m² met ca. 250 m² kantoor en is gelegen aan bedrijventerrein ‘Strijthagen’.

Installatiebedrijf Embrechts is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en monteren van technische installaties op het gebied van: water, gas, riolering, sanitair, verwarming (c.v.-ketels), airconditioning en ventilatie.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 349.000,- k.k. 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. September 2015.

Venlo, Kaldenkerkerweg 56

1033636_Kaldenkerkerweg.JPG

Kantoorpand verkocht aan particuliere beleggers

Deze royale kantoorvilla heeft een karakteristieke uitstraling en is gelegen aan dé verbindingsweg tussen Venlo en Duitsland. Geschikt voor diverse zakelijke dienstverleners, advocaten, notarissen, banken en financiële dienstverleners. Het pand ligt op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum en centraal station. Meerdere entree partijen waardoor flexibiliteit van gebruik maximaal is en daarom uitermate geschikt voor deelverhuur.

De vraagprijs van dit pand bedroeg € 650.000,-.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, augustus 2015.

Heerlen, Akerstraat 25

Akerstraat 25 Heerlen
Akerstraat 25 Heerlen

Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij huurt Akerstraat 25 te Heerlen

Per 01 november 2015 heeft Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij het object gelegen aan Akerstraat 25 te Heerlen gehuurd. Het geheel bestaat uit een entree, twee losse kantoorunits en een berging welke totaal beschikken over ca. 105 m² V.V.O. Dit kantoorobject is gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de rand van het centrum van Heerlen.

Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij is een makelaar gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen, taxaties, verzekeringen en hypotheekadviezen.

De huurprijs van het pand bedroeg € 145,00 per m², per jaar excl. BTW

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Kerkrade - Meuserstraat 153

Meuserstraat 153 Kerkrade
Meuserstraat 153 Kerkrade

Particulier belegger koopt Meuserstraat 153 Kerkrade

Een particuliere belegger heeft het object gelegen aan Meuserstraat 153 te Kerkrade gekocht. Dit betreft een multifunctioneel object met een inhoud van ca. 3.500 m³.

Het object zal per 01 augustus worden ingericht en gebruikt voor het bieden van dagbesteding aan verschillende doelgroepen.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 199.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2015.

 

Meerssen, Markt 10

1033499_P1140734-Large.JPG

Het karakteristieke kantoorpand aan de Markt 10 in Meerssen is met directe ingang voor een periode van 6 maanden verhuurd aan de Gemeente Meerssen. Wegens een verbouwing van het eigen gemeentehuis was de gemeente op zoek naar vervangende kantoorruimte en is hierbij uitgekomen bij dit fraaie pand, zijnde het oude raadhuis van Meerssen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie - september 2015.

Maastricht, Randwycksingel 20

1033483_Banner.jpg

Multi-tenant kantoorobject ‘Cap du Sud’ verkocht aan Grouwels Vastgoed

De Maastrichtse ontwikkelaar en belegger Grouwels Vastgoed heeft het fraaie kantoorgebouw ‘Cap du Sud’ aan de Randwycksingel 20 in Maastricht gekocht. Dit hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw kent een eigenzinnige uitstraling door de twee bouwdelen die onderling verbonden zijn middels een glazen atrium.

Het gehele object omvat ca. 5.224 m² VVO kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen, alsmede 68 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder. Huurders van het pand zijn onder andere Gotprint, Onze Livre, Arbolab, Polartec en PCS Zuid.

Cap du Sud is gelegen in de Maastrichtse wijk Randwyck, welke wordt gekenmerkt door de vestiging van vele internationaal opererende organisaties zoals DHL, Mercedez-Benz en Vodafone, en de aanwezigheid van het MUMC+ en het MECC.

Grouwels Vastgoed is sinds 1964 actief in de vastgoedwereld als belegger en ontwikkelaar. De actuele portefeuille omvat woningen en bedrijfsmatig vastgoed in onder andere Nederland, België en Duitsland. De wortels van Grouwels Vastgoed liggen van oudsher in Maastricht en thans is men gevestigd aan de Maasboulevard in Maastricht.

De verhuur van kantoorruimte in Cap du Sud zal, ook namens de nieuwe eigenaar, worden voortgezet door Boek & Offermans Makelaars.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper MPC Capital - juli 2015

Heerlen, Akerstraat 90

Akerstraat 90 Heerlen
Akerstraat 90 Heerlen

Particulier koopt Akerstraat 90 Heerlen

Een particulier heeft via BOG-Auctions online executieveiling deze monumentale villa gelegen aan de Akerstraat 90 te Heerlen gekocht.

Deze royale monumentale (kantoor/woon)villa uit het bouwjaar 1904 is gesitueerd in het centrum van Heerlen aan de doorgaande weg Akerstraat.

Het object betreft een Rijksmonument van ca. 644 m² groot bestaande uit 3 bouwlagen met kelder en entresol boven de 2e verdieping. Bijzondere architectonische elementen zoals het achthoekig torentje, glas in lood elementen in de ramen en het bordes. Heeft jarenlang dienst gedaan als kantoorruimten en zal nu gebruikt gaan worden als woning.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde het marketingproces en de kijkdagen van deze veiling namens onze opdrachtgever. Juli 2015.

Meerssen, Beekstraat 52

1033488_DSC_3563.JPG

Met ingang van 1 juli 2015 is het monumentale kantoorobject aan de Beekstraat 52 in Meerssen aan een groep zelfstandige psychologen. Deze psychologen zullen ieder hun praktijk gaan voeren in dit karakteristieke object in het hart van Meerssen.

In de loop der jaren heeft het pand diverse functies gehad zoals herberg en restaurant. Aan het begin van deze eeuw is het pand algeheel gerenoveerd met behoud van talloze authentieke elementen en o.a. voorzien van een nieuw dak, nieuwe elektra, dubbele beglazing, nieuwe loodgieterwerk, nieuw stucwerk etc.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder - juni 2015.

Maastricht, Randwycksingel 35

1033070_Maasdomein-Randwycksingel-35-te-Maastricht.jpg

Stichting Xonar huurt met ingang van 1 juli 2015 ca. 840 m² kantoorruimte op de 2e verdieping, alsmede bijbehorende parkeergelegenheid, in het representatieve kantoorgebouw ‘Maasdomein’ aan de Randwycksingel 35 in Maastricht. Op deze locatie zal Stichting Xonar haar hoofdkantoor gaan huisvesten, welk thans is gevestigd in de Maastrichtse wijk Amby.

Met circa 500 medewerkers verdeeld over diverse locaties is Xonar Limburgs grootste aanbieder van Jeugd & Opvoedhulp. Jaarlijks verzorgd de organisatie gemiddeld vierduizend aanspraken Jeugd & Opvoedhulp. Daarnaast biedt Xonar opvang en hulp aan vrouwen met of zonder kinderen die in moeilijkheden verkeren (vrouwenopvang en hulpverlening).

Het Maasdomein is gelegen op een prominente zichtlocatie in de Maastrichtse kantorenwijk Randwyck, andere gebruikers van het gebouw zijn onder andere Stichting Radar, Maastricht Studie en The Selfservice Company.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder - juni 2015.

Maastricht, Grote Gracht 85

1033012_SV.jpg

Namens de gemeente Maastricht heeft Boek & Offermans Makelaars het kantoorpand aan de Grote Gracht 85 in Maastricht verkocht een particuliere belegger. Het royaal opgezette object is op een zeer centrale locatie in het historische stadscentrum van Maastricht gelegen, en is tot voor kort in gebruik is geweest als kantoor van UNU-Merit.

Het pand bestaat uit een 5 verdiepingen tellend hoofdgebouw, glazen verbindingsgebouw en een 4 verdiepingen tellend achtergebouw. In totaal omvat het object ca. 1.400 m² VVO kantoorruimte en is door zijn centrumligging uitermate geschikt als herontwikkelingslocatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper gemeente Maastricht – juni 2015.

Cadier en Keer, Limburgerstraat 81A

1033004_Hoofdfoto.jpg

Zorgbureau Talent huurt per 1 juli 2015 de instapklare kantoorruimte gelegen aan de Limburgerstraat 81A in Cadier en Keer. Talent is een zorgbureau voor kinderen, (jong) volwassenen en gezinnen en biedt begeleiding met het oog voor de Talenten van kinderen en (jong) volwassenen met gedrags- en/of psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking.
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder - juni 2015.

Eijsden - Cramignonstraat 8

1032998_Hoofdfoto.JPG

Een particulier belegger heeft het voormalige bankkantoor aan de Cramignonstraat 8 in Eijsden gekocht, bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond en een verhuurde bovenwoning. De ruimte op de begane grond zal worden herontwikkeld door de nieuwe eigenaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper SNS Bank - juni 2015.

Heerlen - In de Cramer 23

Kantoorruimte Heerlen, In de Cramer 23
Kantoorruimte Heerlen, In de Cramer 23

Profitap HQ B.V. heeft deze kantooretage met een oppervlakte van circa 240m² meerjarig gehuurd. Gelegen op het bedrijventerrein In de Cramer met een eigen entree naar de etage. Het object is tevens voorzien van 7 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Maart 2015. 

MAASTRICHT-AIRPORT, Alpha Point

1032519_DSC_1987-Large.jpg

J & J Vastgoed B.V. heeft het multi-tenant kantoorobject Alpha Point, aan de Australiëlaan 21-25 te Maastricht-Airport, verworven. Het object beschikt over ca. 3.291 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, en is gelegen op een centrale locatie op bedrijventerrein TechnoPort Europe. Rondom het gebouw bevinden zich 70 parkeerplaatsen op eigen terrein.

TechnoPort Europe is gelegen op een goede zichtlocatie langs de A2/E25 en is de vestigingsplaats van vele nationaal en internationaal opererende ondernemingen zoals Macintosh, Boels Zanders Advocaten, KPMG en Accon AVM.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper Tasman Properties C.V.

EIJSDEN - Emmastraat 1

1032422_foto-1.JPG

Met ingang van 1 juli 2015 is de kantoorruimte, groot ca. 90 m², aan de Emmastraat 1 in de Zuid-Limburgse kern Eijsden verhuurd aan Narinx & Ritzen Accountants & Belastingadviseurs. De kantoorruimte maakt deel uit van een modern appartementencomplex in de bruisende kern van Eijsden. Narinx & Ritzen is een modern accountantskantoor met de focus op praktische ondersteuning en advies op maat voor MKB-ondernemers in Zuid-Limburg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Servatius Wonen en Vastgoed. April 2015.

MAASTRICHT - Maagdendries 131

1032189_VZ-winkel-aangepast.jpg

Met ingang van 1 januari 2015 huurt Lap en Pletsers Makelaardij, handelend als Hypodomus Maastricht, de kantoorruimte aan de Maagdendries 131 in Maastricht. Deze kantoorruimte is gelegen op een goede zichtlocatie bij de aanlanding van de Noorderbrug en maakt deel uit van de eerste fase van het Lindenkruis project.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van de verhuur op namens de verhuurder, Woningstichting Maasvallei Maastricht, januari 2015.

MAASTRICHT - Sint Servaasklooster 32

1032151_Hoofdfoto.JPG

Een particuliere belegger heeft het rijksmonumentale beleggingsobject gelegen aan Sint Servaasklooster 32 in Maastricht verworven. Het geheel bestaat uit twee bouwdelen welke totaal beschikken over ca. 1.830 m² VVO kantoorruimte.

Het object is langjarig verhuurd aan Universiteit Maastricht welke het thans in gebruik heeft ten behoeve van een talencentrum en ondersteundende ICT-afdelingen. Woningstichting Servatius was de verkopende partij welke het object na een kortstondig verkooptraject heeft verkocht aan een lokale particuliere belegger.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.995.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. December 2014.

MAASTRICHT - Avenue Ceramique 27-33

1032135_PNG_Av_Ceram_27-33_ext_DSC_2118.jpg

PingProperties heeft per 1 juli 2015 een huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Bayer Medical Care voor 2500 m² kantoorruimte en 38 parkeerplaatsen in gebouw La Fortezza Zuid, gelegen aan de Avenue Ceramique 27-33 te Maastricht.

Bayer kiest voor La Fortezza vanwege de uitstraling en de gunstige ligging ten opzichte van het historische centrum van Maastricht. Daarnaast maken de indelingsmogelijkheden van het gebouw La Fortezza ideaal voor het gebruik als kantoor in combinatie met een workshopruimte en landelijk opleidingscentrum ten behoeve van specialistische reparaties van medische apparatuur.

Bayer Medical Care is een wereldwijde leverancier van medische apparatuur en diensten die scanprocedures van het menselijk lichaam mogelijk maken. De producten van Medical Care worden gebruikt voor diagnostische beeldvorming en bestaan uit een uitgebreide serie vasculaire injectiesystemen, MR-systemen (magneetgolven), en producten voor patiëntenzorg en productondersteuning.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens PingProperties, de verhuurder van het object. Jones Lang LaSalle trad op als adviseur namens Bayer Medical Care. December 2014.

MAASTRICHT - Baron van Hövellstraat 4

1032062_Hoofdfoto.jpg

Met ingang van 1 december 2014 huurt Humanitas, afdeling Maastricht de kantoorruimte aan de Baron van Hövellstraat 4 in Maastricht. Het object was voorheen verhuurd aan zorgorganisatie Envida en kent een centrale ligging in de wijk Heugemerveld.

Humanitas Maastricht komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze uitgangspunten vertaalt Humanitas Maastricht in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden van welzijn, wonen en zorg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. December 2014.

MAASTRICHT - Azamonstraat 26

1030993_DSC_2400-Large.jpg

Met ingang van 15 december 2014 huurt Maatschap Handtherapie Zuid de instapklare kantoor-/praktijkruimte, groot ca. 65 m², gelegen aan de Azamonstraat 26 in Maastricht. Handtherapie Zuid is een jonge en dynamische praktijk welke gespecialiseerd is in handtherapie.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. November 2014

SITTARD - Parklaan 17

1030839_Parklaan-17-Sittard.JPG

Een particuliere belegger heeft van Rijksvastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf deze riante kantoorruimte, welke voorheen jarenlang dienst heeft gedaan als zijnde kantongerechtsgebouw, gelegen aan de Parklaan 17 te Sittard gekocht. Het object heeft een vvo van circa 927 m² verdeeld over vier bouwlagen.
Boek & Offermans Makelaars trad bij deze transactie op namens de verkoper. Oktober 2014.

MAASTRICHT - Sint Annalaan 60

1030803_Hoofdfoto.jpg

De WERKplaats Maastricht opent per direct haar deuren aan de Sint Annalaan 60 in Maastricht. Dit royale kantoorpand, bestaande uit 1.300 m² kantoorruimte verdeeld over 3 verdieping, zal in gebruik genomen gaan worden als businesscenter met flexibel te huren kantoorruimten. Tevens bevinden zich aan de achterzijde van het pand ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De WERKplaats is het full service huisvesting concept voor ZZP-er en MKB-er met flexplekken, eigen ruimten en vergaderruimten is toegespeeld op de behoeften van deze tijd. Het pand is gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de Sint Annalaan op loopafstand van het centrum van Maastricht en in de nabijheid van de Rechtbank.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. September 2014.

MAASTRICHT - Jonkheer Ruysstraat 95

1030750_Hoofdfoto.jpg

Per 15 september 2014 zal de moderne kantoorruimte aan de Jonkheer Ruysstraat 95 te Maastricht in gebruik worden genomen door Total Facilities Services B.V. Deze facilitair dienstverlener, in de breedste zin van het woord, zal de 50 m² kantoorruimte in gebruik gaan nemen voor de coördinatie van hun werknemers op de diverse locaties.

De keuze voor dit pand is voornamelijk tot stand gekomen dankzij de moderne uitstraling en de goede bereikbaarheid in het Maastrichtse stadsdeel Céramique. Het kantoorpand is thans volledig in gebruik bij Studio Civiel en Total Facilities Services.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. September 2014.

LANDGRAAF - Kleikoeleweg 96

1030700_CIMG0796-Small.JPG

Een particuliere belegger heeft van Stichting Radar het zorgobject aan de Kleikoeleweg 96 te Landgraaf gekocht. Het betreft hier een fraai gesitueerd vrijstaand object gelegen op een zichtlocatie met een VVO van circa 808 m², geheel gesitueerd op de begane grond. . Eind 2014 zal Delphinium hier haar deuren openen van de nieuwe zorgresidentie Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper.

SITTARD - Wilhelminastraat 11

1030644_front-met-kader.jpg

Op loopafstand van het Centraal Station ligt dit fraaie kantoorobject op de begane grond van het appartementencomplex 'Prinsenhoek' op een zichtlocatie aan de kruising van de Rijksweg Boulevard en de Wilhelminastraat. Kenmerkend zijn de fraaie uitstraling, hoogwaardige afwerking en efficiënte indeling in combinatie met parkeermogelijkheden behorende bij het complex. Per 1 augustus 2014 is deze kantoorruimte, ca 450 m², verkocht door Stichting Daelzicht aan een particulier belegger.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper. Juli 2014.

MAASTRICHT - Stationsplein 8P

1030626_Hoofdfoto-De-Colonel.jpg

Met ingang van 1 augustus 2014 is Boumans & Partners Advocaten de nieuwe huurder van ca. 190 m² kantoorruimte gelegen op de 11e verdieping van het fraaie kantoorgebouw ‘De Colonel’ aan het Stationsplein in Maastricht. De Colonel is een tijdloos gebouw onder andere bestaande uit een markante en beeldbepalende toren van 15 verdiepingen. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere Koninklijke Sphinx, Chempoint, Q-Park,Ernst&Young en ING.

 

Boumans & Partners Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en laagdrempeligheid. Middels kantoren in Heerlen en nu Maastricht kan Boumans & Partners cliënten in heel Zuid-Limburg voorzien van deskundig juridisch advies.

 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Augustus 2014.

MAASTRICHT - Vrijthof 17B

1030009_Hoofdfoto-KANTOOR.jpg

Per 1 september 2014 is Forza Asset Management de nieuwe huurder van het statige kantoorpand gelegen aan het Vrijthof 17B in Maastricht. Dit voormalige bankkantoor van onder andere de Nederlandse Bank zal vanaf die datum dienst gaan doen als het nieuwe hoofdkantoor van de vermogensbeheerder. 

Dit karakteristieke kantoorobject heeft de beschikking over een totaal vloeroppervlakte van bijna 700 m², verdeeld over 4 verdiepingen. Een traditionele inloopkluis in het souterrain en fraai dakterras maken dit tot een ideale kantoorlocatie.

Forza Asset Management is een vermogensbeheerder die in 2000 is begonnen. Tegenwoordig telt het drie vestigingen, namelijk in Maastricht, Eindhoven en Apeldoorn. Bij Forza Asset Management draait het beheren van vermogens om maatwerk en dienstbaarheid.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Mei 2014.

MAASTRICHT - Parkweg 28

1030008_DSC_2438-Large.jpg

In het fraai gelegen kantoorgebouw aan de Parkweg in Maastricht huurt Themis Advocaten per 1 april 2014 ca. 490 m²kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping. De keuze van Themis Advocaten voor het kantoorgebouw aan de Parkweg werd mede bepaald door de moderne uitstraling van het gebouw. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere A&D Accountants, Redworks en Andros Mannenkliniek.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder.

MAASTRICHT-AIRPORT - Australiëlaan 1-19

1030007_Hoofdfoto-Beta-Delta-Point---MAA.jpg

Per 1 mei 2014 is ArboNed de nieuwe huurder van ca. 347,5 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede 8 parkeerplaatsen, van het kantoorgebouw Beta Delta Point aan de Australiëlaan 1-19 te Maastricht-Airport. ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd. Voorheen was ArboNed gevestigd aan het Bassin, in het centrum van Maastricht.

 

Beta Delta Point is gelegen op bedrijventerrein Technoport Europe, direct langs de A2/E25 en het vliegveld Maastricht Aachen Airport. Andere huurders in Beta Delta Point zijn onder andere Accon AVM, Bevolkingsonderzoek Zuid, Yacht, Limbourg & Partners en Rettig ICC. Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn goede zichtlocatie vanaf de autosnelweg en de ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. April 2014.

MAASTRICHT - Parkweg 29

1030006_DSC_2438-Large.jpg

Per 15 april 2014 huurt Andros Mannenkliniek Maastricht B.V. ca. 369 m² instapklare kantoorruimte op de 5e verdieping, alsmede 6 parkeerplaatsen, van dit fraai gelegen kantoorgebouw aan de Parkweg in Maastricht.

Kantoren Parkweg Maastricht zijn gelegen op een goede zichtlocatie direct aan de J.F. Kennedybrug, overige huurders van het complex zijn A&D Accountants, RedWorks en sinds kort Themis Advocaten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. April 2014.

MAASTRICHT - Maagdendries 131

1030010_VZ-winkel-aangepast.jpg

In samenwerking met de verhuurder, Woningstichting Maasvallei Maastricht, heeft Boek & Offermans Makelaars dit kantoorobject voor de periode van 1 jaar verhuurd aan RO Groep. De ruimte, groot ca. 87 m² is gelegen in de plint van een appartementencomplex welk gerealiseerd is in 2012. RO Groep zal de ruimte in gebruik gaan nemen als projectkantoor ten tijde van de nieuwbouwontwikkelingen in het naastgelegen Lindenkruis gebied.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. April 2014

SITTARD - Brugstraat 153

1029893_Brugstraat-153-Sittard-front.jpg

Onderdeel uitmakende van het appartementencomplex 'de Sittadel' met de zichtlijn in de richting van de Bergerweg. De Bergerweg is de belangrijkste invalsweg naar het centrum van Sittard en biedt een directe verbinding met de A2. Het complex ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het object beschikt over twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Verder zijn er uitgebreide betaalde parkeermogelijkheden in de directe omgeving en op loopafstand. Deze kantoorruimte, ca. 200 m², is verkocht, door beleggingsmaatschappij Ter Borch B.V.,  aan een particuliere belegger. Makelaar verkoper: Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis.

GELEEN - Marcellienstraat 1

1029548_SAM_0217.JPG

Voormalig woonhuis, verbouwd tot kantoren. Midden in het schilderachtige 'Oud-Geleen', op loopafstand van alle gangbare faciliteiten (supermarkten e.d.) en slechts enkele autominuten verwijderd van het centrum van Geleen. Wonen/werken in dit gedeelte van Geleen betekent de

geneugten van een dorp in combinatie met de functionaliteit van een stad. Het object ligt dichtbij diverse uitvalswegen richting het snelwegennet, alsmede hetachterland in de driehoek Sittard-Geleen-Brunssum. Het object is per 17 maart 2014 door Stichting Woonpunt verkocht aan Halmans Beheer B.V.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april2014.

HEERLEN - Honigmannstraat 42

1029155_Honigmannstraat-42-Heerlen.jpg

HEERLEN -Honigmannstraat 42

ReShape Properties herontwikkelt en verhuurt aan ING

ReShape Properties heeft, namens eigenaresse Beryllus Theta, een langjarige huurovereenkomst gesloten met ING voor circa 750m2 winkelruimte in het voormalige postkantoor op de hoek van de Honigmannstraat – Van der Maessenstraat in Heerlen. Het pand is centraal gelegen in het centrum van Heerlen, tussen Schinkelkwadrant Zuid dat door Multi wordt herontwikkeld en het Corio Center.

Het karakteristieke pand dat tot 2009 in gebruik was als postkantoor, wordt door ReShape Properties herontwikkeld. Bij de herontwikkeling worden de karakteristieke kenmerken van het markante pand hersteld. De bouwwerkzaamheden zullen medio 2014 starten, waarna de ruimte in 2015 door ING in gebruik genomen wordt. De ruimte van ING in het voormalige postkantoor wordt ingericht volgens de ING formule, waarin persoonlijke aandacht en deskundig advies centraal staan. Klanten van ING kunnen zich op het kantoor laten adviseren over complexe financiële situaties door deskundige adviesteams. Adviseurs op het gebied van Hypotheken, Personal Banking, Private Banking en MKB werken vanuit het kantoor en dragen op deze manier bij aan uitgebreide mogelijkheden op het gebied van financieel advies. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor persoonlijke service met onder andere een gastvrije ontvangst en veraangenaming van de eventuele wachttijd met koffie, thee en wifi. Naast de herontwikkeling van het postkantoor, wordt op termijn de naastgelegen perceel eveneens herontwikkeld. Bij de verhuur wordt ReShape Properties bijgestaan door Boek & Offermans, partner in Dynamis.

HEERLEN - Doctor Poelsstraat 8

1029157_IMG_7680.jpg

Het betreft hier een monumentaal object daterend uit 1939-1940, met fantastische etalagemogelijkheden aan weerszijde van ca. 35 meter. Het object is oorspronkelijk gebouwd als warenhuis (HEMA). Dit instapklare object is uitermate geschikt als winkelruimte en als kantoorruimte. Indeling op de verdiepingen, verlaagde systeemplafonds met verlichting, topkoeling en up-to-date sanitaire voorzieningen behoren tot het opleveringsniveau.

Stichting Wonen Zuid huurt per 1 maart 2014 deze kantoorruimte gelegen op een perfecte zichtlocatie. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad op namens verhuurder.

SITTARD - Bergerweg 170

1029292_CIMG1291.JPG

In dit modern vormgegeven object zijn op een harmonieuze en functionele manier zowel kantoorruimte als showroom en bedrijfsruimte samengebracht. Verdeeld over twee verdiepingen beschikt u hier over 967m2 kantoor, 1091m2 showroom en 573m2 bedrijfsruimte. De uitstraling en het veelvuldige gebruik van grote raampartijen maken van dit object een absolute eyecatcher. Het object ligt op Bedrijvenstad Fortuna aan de poort van Sittard op een zeer goede zichtlocatie. Goed bereikbaar voor bezoekers aan de voorzijde en voor personeel en toeleveranciers aan de achterzijde. In de directe omgeving zijn EMLY, QS Graphics, Life Style, ATU en diverse automerkdealers gevestigd. Ook de handelsterreinen Bergerweg en Gardenz bevinden zich op een steenworp afstand. Op 7 februari 2014 hebben verkoper en koper overeenstemming gekregen bij de verkoop en koop van het object gelegen aan de Bergerweg te Sittard.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, maart 2014.

MAASTRICHT - Limburglaan 5

1029297_Limburglaan-5-Maastricht.jpg

Per 1 februari 2014 huurt Arvato Benelux B.V. ca. 526 m² kantoorruimte op de vierde verdieping van het kantoorgebouw gelegen aan de Limburglaan 5 te Maastricht. Hier komt onder meer de customer service van Zalando, Europa's grootste online schoenen- en moderetailer.Deze uitbreiding naar Maastricht is gekozen vanwege het sterke internationale karakter, zegt Tom Custers, manager Customer Services. Met deze nieuwe vestiging kan Arvato Benelux de groei opvangen en tegelijk inspelen op de toenemende internationalisering. Dit karakteristieke kantoorgebouw is gesitueerd op de kop van Céramique, direct nabij de op- en afrit van de Kennedybrug. Céramique kan worden getypeerd als een multifunctioneel stadsdeel, dat naast een omvangrijk aantal zakelijke dienstverleners tevens huisvesting biedt aan culturele functies (hotel, musea, restaurant, bibliotheek), winkelvoorzieningen en woonvoorzieningen.
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, Merin bv. Februari 2014.

HEERLEN - Akerstraat 162

1029298_SAM_9133.JPG

Binnen dit bedrijfsverzamelobject, bestaande uitdrie bouwlagen, worden thans vier kantoorkamers te huur aangeboden. Deze kamers zijn allen ongeveer even groot, namelijk ca. 20 m²(inclusief aandeel in gemeenschappelijke ruimten) en beschikken ieder over een eigen parkeerplaats opeigen af te sluiten terrein (aan achterzijde van het complex, grenzend aan de Bekkerweg). De kamers beschikken over een net kantoortechnisch opleveringsniveau,aanvaarding geschiedt in overleg. Overige huurders binnen het object zijnKies Mondzorg Heerlen, BDO en Vigour ICT Consulting. Het object ligt aan de verkeersader de Akerstraat, recht tegenover scholengemeenschap het Grotius college. Een supermarkt, de binnenstad van Heerlen maar ook het fraaie Bekkerveld is op loopafstand bereikbaar. Per 1 februari huurt Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij een van de kantoorruimte aan de Akerstraat te Heerlen.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, februari 2014.

GELEEN - Hofdwarsweg 45

1029305_CIMG3212.JPG

Centraal gelegen op bedrijventerrein 'Kwawinkel', bieden wij deze combinatie van kantoorpand, garageboxen en buitenterrein aan. De grootte van de kantoren bedraagt circa 1.500 m². Verder zijn er 13 garages gesitueerd op eigen terrein. Rondom het object zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Deze hoekkavel is centeraal gelegen op 'Krawinkel'. Goede ontsluiting: op- en afritten van de A76 en A2 liggen direct aan het bedrijventerrein op minder dan 1km. de ringweg tussen Sittard en Geleen geeft een snelle verbinding tussen de kernen van Sittard en Geleen, alsmede een zeer goede bereikbaarheid naar de bedrijventerreinen 'Borrekuil', 'Bedrijvenstad Foruna', 'Handelscentrum Bergerweg', Chemelot en Orbis Medical. Dit alles binnen een straal van 5 km. Op 23 december 2013 is de koopovereenkomst gesloten tussen verkoper en koper.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, januari 2014.

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.