Winkeltransacties

Echt, Bovenste Straat 5

1116122_Hoofdfoto.JPG

Charles Vögele maakt doorstart in Echt

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever overeenstemming bereikt met Vidrea Retail over de doorstart van de Charles Vögele winkel aan de Bovenste Straat 5 in Echt.

Tussen Vidrea Retail en verhuurder is hiertoe met ingang van 1 juni 2017 een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten. Het winkelpand omvat circa 800 m² vloeroppervlakte en is gelegen op een toplocatie in het winkelhart van Echt.

Vidrea Retail heeft de ambitie om één van de grootste moderetailers van Nederland te worden en tracht een doorstart te realiseren van het overgrote deel van de winkels van Charles Vögele.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Juni 2017

Maastrichter, Maastrichter Smedenstraat 3

1115835_Hoofdfoto.JPG

Met ingang van 1 april 2017 is het winkelpand Maastrichter Smedenstraat 3 in Maastricht verhuurd aan de familie Schins, welke hier hun 3e zaak zal gaan openen: Schins Petit.

Schins Petit zal zich gaan focussen op kinderkleding voor baby’s en kinderen tot 12 jaar van onder andere de merken House of Jamie, Petit Bateau en vele anderen.

Aan de Maastrichter Smedenstraat zijn tevens gevestigd Schins Mode in Leer en Schins Boutique.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van bovengenoemde transactie op namens de verhurende partij.

Stein, Haalbrugskensweg 14

1115833_47259027.jpg

Het winkelpand waar voormalig Kruidvat was gevestigd, aan de Haalbrugskensweg 14 in Stein, is per 1 april 2017 verhuurd aan Big Rib Counter. Dit opvallende pand, groot ca. 284 m² commerciële ruimte en ca. 102 m² opslagruimte, zal als afhaal- en bezorgrestaurant in gebruik genomen worden.

Het pand is direct gelegen tegenover het nieuwe winkelcentrum in Stein en is daardoor verzekerd van een goede zichtbaarheid.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van bovengenoemde transactie op namens de verhurende partij.

Maastricht, Grote Gracht 60

1115832_45702215.jpg

Per 1 maart 2017 huurt Salon One circa 80 m² winkelruimte aan de Grote Gracht 60 in Maastricht.

Salon One is reeds gevestigd in Maastricht en zal hun kapsalon gaan verhuizen naar het pand aan de Grote Gracht.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van bovengenoemde transactie op namens de verhurende partij.

Maastricht, Boschstraat 68

1115831_Hoofdfoto.JPG

Met ingang van 1 april 2017 huurt Confetti V.O.F. de winkelruimte gelegen aan Boschstraat 68 in Maastricht. Het pand bestaat uit ca. 155 m² instapklare winkelruimte op de begane grond en een sfeervolle stadstuin.

Confetti V.O.F. zal alhier een volledig nieuw concept gaan ontplooien als Kids Conceptstore & Family Café. Een plek waar kindjes welkom zijn (lekker kunnen spelen) en ouders, opa's en oma's kunnen genieten van een lekkere kop koffie en een heerlijke lunch.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van bovengenoemde transactie op namens de verhurende partij.

Maastricht, Wycker Brugstraat 31

1038002_Hoofdfoto.jpg

Bagels & Beans komt naar Maastricht

Namens haar opdrachtgever Verenigd Beheer heeft Boek & Offermans Makelaars de verhuur tot stand gebracht van de winkelruimte gelegen aan de Wycker Brugstraat 31 in Maastricht. Met ingang van 1 maart 2017 huurt Bagels & Beans op deze zeer goede zichtlocatie circa 155 m² winkelruimte en een opslagruimte in het souterrain. Na een jarenlange zoektocht heeft Bagels & Beans in het sfeervolle stadsdeel Wyck de perfecte locatie gevonden voor hun eerste vestiging in Maastricht.

Bagels & Beans opende begin 1996 haar eerste vestiging in de Ferdinand Bolstraat te Amsterdam. Daar maakten bezoekers voor het eerst kennis met het concept waarbij gezond en vooral lekker eten in een plezierige omgeving centraal staat. Inmiddels is Bagels & Beans voor veel mensen een niet meer weg te denken moment van rust. Bagels & Beans is hard op weg naar 70 vestigingen in Nederland. En inmiddels is de onderneming ook de grens overgestoken en zullen er meer vestigingen volgen in Duitsland en andere landen.

De Wycker Brugstraat is het kloppend hart van het geliefde Maastrichtse stadsdeel Wyck, alwaar een fraaie mix te vinden is van retail en horeca. In de vele karakteristieke panden aan de Wycker Brugstraat zijn onder andere vestigingen te vinden van Holland & Barrett, Ivizi, ANWB en Simon Lévelt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Februari 2017

Maastricht, Maastrichter Smedenstraat 26

1037572_Verhuurd---Maastrichter-Smedenstraat-26-Maastricht.JPG

Schins Mode in Leer huurt 2e winkelruimte aan Maastrichter Smedenstraat

Met ingang van 1 februari 2017 huurt Schins Mode in Leer V.O.F. de winkelruimte gelegen op de begane grond van Maastrichter Smedenstraat 26 in Maastricht. Op een centrale locatie onder de welbekende ‘witte boogjes’ is dit pand gelegen, welk ruimte biedt aan circa 45 m² winkelruimte en een praktische opslagruimte in het souterrain.

Na een verbouwing zal Schins Mode in Leer op deze locatie hun 2e vestiging aan de Maastrichter Smedenstraat gaan openen. Al drie generaties lang, sinds 1952, is Schins een bekende naam in de Maastrichtse modewereld op het gebied van lederwaren en kledingitems.

Bij hun zoektocht naar een nieuwe winkelruimte heeft Schins bewust gekozen voor deze centrale locatie tussen het kernwinkelgebied en het sfeervolle Stokstraatkwartier.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2017.

Maastricht, Hoenderstraat 16

1037290_Hoofdfoto.JPG

Per 1 februari 2017 is deze instapklare winkelruimte (ca. 65 m²) verhuurd aan Phone Fix Store. Aan de westzijde van de Markt is de Hoenderstraat gelegen, een van de aanloopstraten tussen het centrale winkelgebied van Maastricht en de Maasboulevard. De Hoenderstraat wordt gekenmerkt door een mix van lokale ondernemers en bekende merken zoals Ulla Popken, Alley Cat en Desigual.

Phone Fix Store zal op deze locatie telefoonreparaties gaan verrichten en heeft tevens een breed assortiment telefoonaccessoires.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Stichting Woonpunt. Januari 2017.

Maastricht, Kleine Staat 19

1036236_Hoofdfoto.jpg

Winkelpand op A1-locatie in Maastricht verkocht

Namens haar opdrachtgever, een particulier eigenaar, heeft Boek & Offermans Makelaars de verkoop tot stand gebracht van het winkelpand aan de Kleine Staat 19 in Maastricht. Dit fraaie retailobject op een absolute A1-locatie in het historische stadscentrum van Maastricht is verworven door ASR Dutch Prime Retail Fund. Koper is bij de aankoop van het object begeleid door Cushman & Wakefield.

Het winkelpand is gelegen op een toplocatie in het centrum van Maastricht, schuin tegenover de hoofdentree van de Bijenkorf. De Kleine Staat is een van de winkelstraten in het centrum van Maastricht met de hoogste passantenstroom per dag, op een gemiddelde zaterdag betreffen dit ca. 40.000 passanten per dag. Het pand beschikt in totaal over ca. 336 m² BVO, waarvan ca. 93 m² op de begane grond met een fraaie frontbreedte.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij. Cushman & Wakefield trad in deze op namens de kopende partij. Augustus 2016.

Maastricht, Voltastraat 1

1036217_120518498.jpg

Eenmanszaak Mijn Kapsalon huurt met ingang van 1 oktober 2016 de instapklare winkelruimte aan de Voltastraat 1 in Maastricht.
Met de verhuur van deze winkelruimte, ca. 78 m² groot, is het winkelcentrum Wittevrouwenveld weer voorzien van een kapsalon. In het recent vernieuwde wijkwinkelcentrum zijn onder andere vestigingen gelegen van Jumbo, Blokker, Zeeman, Bart Smit en Hendriks Bloemen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. September 2016.

Heerlen, Saroleastraat 80B

1038058_Saroleastraat-80B---Heerlen.JPG

Hair Avenue huurt Saroleastraat 80b te Heerlen

 

Kapsalon 'Hair Avenue' met reeds een vestiging in het Noorden van het land huurt de winkelruimte aan de Saroleastraat 80B te Heerlen. De winkelunit heeft een oppervlakte van circa 55m² en ligt op steenworp afstand van zowel het Coriocenter als het Maankwartier. Na volledige realisatie van het Maankwartier ligt Hair Avenue op een absolute toplocatie in het centrum. Dit door de verbinding vanuit onder andere het Pancratiusplein naar het Maankwartier.

In Zaandam zit reeds enkele jaren een succesvolle vestiging van Hair Avenue. De kapsalon zal ingericht worden op sfeervolle wijze en biedt gespecialiseerde diensten voor zowel dames, heren als kinderen.

 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2017.

Maastricht, Ambyerstraat Noord 38

1036132_DSC_6261.JPG

Met ingang van 1 september 2016 huurt Visser Chocolade Maastricht de winkelruimte gelegen aan de Ambyerstraat Noord 38 in Maastricht.
Visser Chocolade zal deze ruimte in gebruik gaan nemen als verkooppunt van hun hoogwaardige chocoladeproducten.


Winkelen in Amby wordt gekenmerkt door de breed scala aan winkels en een goede mix tussen landelijk winkelketens en lokale winkels zoals Blokker, Kruidvat, Plus-supermarkt, Anytime Fitness, Bakkerij van de Weerdt en Hendriks Bloemen.


Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Green Real Estate. Augustus 2016.

Landgraaf, Winkelcentrum Op de Kamp

1036485_03-Medium.jpg

Francisenemer Mitra huurt Paganinipassage 11 in winkelcentrum ‘Op de Kamp’ Landgraaf

De Paganinpassage 11 in winkelcentrum ‘Op de Kamp’ te Landgraaf wordt langdurig gehuurd door een franchisenemer van Mitra. Het gehuurde betreft circa 90 m² BVO en is gelegen aan de binnenzijde van het winkelcentrum.

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland met een enorm assortiment aan (alcoholische-) dranken en aanverwanten producten. De komst van de Mitra is een goede aanvulling op het veelzijdige aanbod wat winkelcentrum ‘Op de Kamp’ reeds biedt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2016.

Heerlen, Bautscherweg 27

Bautscherweg 27 Heerlen
Bautscherweg 27 Heerlen

Q-smoke huurt Bautscherweg 27 te Heerlen

Per 1 augustus huurt Q-smoke een unit in winkelcentrum Giesen Bautsch gelegen aan de Bautscherweg 27 te Heerlen. De unit beschikt over een netto vloeroppervlakte van circa 55m² bestaande uit een grote winkelvloer met achtergelegen magazijn en sanitaire voorzieningen.  Winkelcentrum (Giessen Bautsch)van Heerlerbaan, gelegen in een woonwijk in de nabijheid van een bushalte en verbindingswegen richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken.

Q-smoke Heerlen opent zijn nieuwe vestiging welke gaat dienen als verkooppunt voor  elektronische sigaretten, e-liquids en overige toebehoren.

De huurprijs van het pand is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2016.

Brunssum, Schiffelerstraat 11

Schiffelerstraat 11 Brunssum
Schiffelerstraat 11 Brunssum

De Viszaak huurt Schiffelerstraat 11 te Brunssum

Per 15 juli huurt de Viszaak het winkelobject gelegen aan de Schiffelerstraat 11 in Brunssum. Deze winkelunit beschikt over ca. 86 m² VVO en maakt deel uit van een groter complex met diverse andere winkelunits. Gelegen aan de voet van het centrum van Brunssum, op een perfecte zichtlocatie. Met de komst van het nieuwe centrum van Brunssum worden de passantenstromen langs deze winkelstrip naar alle waarschijnlijkheid vergroot.

De Viszaak is een nieuwe onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van diverse vissoorten en aanverwante artikelen.

De huurprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2016.

Landgraaf, Vivaldipassage 6

Vivaldipassage 6 Landgraaf
Vivaldipassage 6 LandgraafWinkelcentrum op de Kamp te Landgraaf

Toornix B.V. huurt Vivaldipassage 6 te Landgraaf

Per 01 augustus huurt Toornix B.V. de winkelunit gelegen aan de Vivaldipassage 6 te Landgraaf. Deze unit is gelegen in Winkelcentrum op de Kamp. Winkelcentrum op de Kamp is grotendeels overdekt en heeft de beschikking vier royale parkeerplaatsen en een in 2013 gerenoveerd binnenplein. Dit winkelcentrum wordt gezien als het hoofdwinkelcentrum van de gemeente Landgraaf. De betreffende unit beschikt over ca. 60 m² en is gelegen in het overdekte gedeelte.

Toornix BV is reeds gevestigd in het winkelcentrum waar deze o.a. elektrische sigaretten verkoopt. De nieuwe vestiging zal worden ingezet als verkooppunt van telefonieartikelen en aanverwant accessoires en elektronica.

De huurprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2016.

Heerlen, Heerenweg 66

Heerenweg 66 Heerlen
Heerenweg 66 Heerlen

Particulier belegger koopt Heerenweg 66 te Heerlen

Per 27 juni heeft een particuliere belegger het winkel-/ horeca object gelegen aan de Heerenweg 66 in Heerlen verworven. Het betreft hier een tussengelegen horeca/ winkelpand met bovenwoning.

Het pand heeft een frontbreedte van circa 7,5m met een aparte zij-ingang. Het pand is gelegen in de wijk Heksenberg aan een doorgaande weg. De natuurgebieden Schrieversheide en Brunssummerheide zijn nabij gelegen (circa 500m).

De vraagprijs van het pand bedroeg € 99.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Juni 2016.

Heerlen, Saroleastraat 46

Saroleastraat 46 Heerlen
Saroleastraat 46 Heerlen

Tele2 Retail BV huurt Saroleastraat 46 Heerlen

Per 15 juni heeft Tele2 Retail BV het winkelobject gelegen aan Saroleastraat 46 in Heerlen gehuurd. Het betreft een winkelpand met een winkelvloer van ca. 225 m² VVO (en ca. 36 m²) in de kelder op een absolute A1-winkellocatie. Het winkelobject is gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen en omgeven door soortgelijke goede winkelstand.

Tele2 is al 20 jaar een zeer vooruitstrevende telecomaanbieder in Nederland. Hun missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Tele2 stelt de klant centraal en laat hem of haar zelf een mobiel abonnement samenstellen waardoor het aanbod volledig wordt aangepast op wat de klant nodig heeft.

ReVeste adviseerde Tele2 bij deze aanhuur.

De huurprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juni 2016

 

Heerlen, Geleenstraat 10

Geleenstraat 10 Heerlen
Geleenstraat 10 Heerlen

Espresso Hunters huurt Geleenstraat 10 te Heerlen

Per 01 juli heeft Espresso Hunters het winkelobject gelegen aan de Geleenstraat 10 in Heerlen gehuurd. Het betreft een winkelobject van circa 120 m² VVO dat op een unieke locatie midden in het A1 kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen is gelegen. Een wijd scala aan faciliteiten is aanwezig op korte loopafstand. Bovendien is deze locatie prima herkenbaar én bereikbaar middels zowel eigen alsmede het openbare vervoer.

Espresso Hunters hanteert een uniek concept waarbij de klant kan genieten van een heerlijk kopje vers gebrande koffie, tapas en aanverwante voedingsmiddelen in een sfeervolle en koffiebar. Tevens verzorgt Espresso Hunters de verkoop en reparatie van oude authentieke espressomachines en aanverwante artikelen.

De huurprijs van het pand bedroeg € 2.250,- per maand

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2016.

 

Landgraaf, Hoofdstraat 120

Hoofdstraat 120 Landgraaf
Hoofdstraat 120 Landgraaf

Stevens V.O.F. huurt Hoofdstraat 120 te Landgraaf

Per 01 septemeber huurt Stevens V.O.F. het winkelobject gelegen aan de Hoofdstraat 102 te Landgraaf. Het winkelobject is één van de diverse units uit de langgerekte winkelstrip in de nieuwbouw centrumontwikkeling in Schaesberg. De betreffende winkelunit omvat ca. 296 m² en wordt casco opgeleverd. Het object is gelegen op een perfectie zichtlocatie in het centrum van Schaesberg en is perfect bereikbaar zowel met eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.

Stevens V.O.F. werkt met een vernieuwend concept waarbij een verkooppunt wordt gerealiseerd voor producten van derden. Derden kunnen een ‘kraam’ binnen dit verkooppunt huren waarop hun producten door Stevens V.O.F. verkocht worden.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 65,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016.

 

Venray, Schoutenstraatje 27

1035610_DSC02339.JPG

Tattoo Studio Art of Makia kiest voor vestiging in het centrum van Venray.

In de winkel aan het Schoutenstraatje 27 vestigt zich binnenkort een Duitse tattoo studio.

De winkel ligt op een A2 locatie in het centrum van Venray en bestaat uit drie etages met een totale oppervlakte van circa 338 m².

Tattoo Studio Art of Makia is al jarenlang een begrip in het Duitse Kleve en Moers. Zij staan bekend om gast kunstenaars / tatoeëerders in hun studio’s uit te nodigen.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, mei 2016.

Venray, Patersstraat 10

1035608_IMG_5779a.jpg

Nieuwe ambachtelijke schoenmaker en zeilmakerij in Venray!

De nieuwe ondernemers hebben gekozen voor de voormalige zorgwinkel aan de Patersstraat. De winkel is circa 132 m² groot en zal een metamorfose ondergaan. Vanaf mei/juni kunt u terecht aan de Patersstraat. De Patersstraat is een van de straten in het centrum waar autoverkeer mogelijk is.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, februari 2016.

Meerssen, Stationstraat 6

1035576_DSC_7581.JPG

Binnen 1 maand heeft Boek & Offermans Makelaars, namens haar opdrachtgever, de verhuur tot stand gebracht van deze winkelruimte (groot ca. 120 m² BVO) aan Elite Personal Fitness VOF.

Deze winkel is gelegen op een zeer centrale locatie in het hart van de sfeervolle kern Meerssen. In de directe omgeving zijn onder andere vestigingen van Jumbo Supermarkt, Hema, Magazien, Intertoys, Durlinger en ’t Hummeke gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, mei 2016.

Maastricht, Akersteenweg 60-62

1035497_Akersteenweg-60-62---Maastricht.jpg

Gasse Slaapcomfort opent vestiging in Maastricht

Met ingang van 1 mei 2016 heeft Gasse Slaapcomfort het zelfstandige winkelpand aan de Akersteenweg 60-62 in de Maastrichtse wijk Heer gehuurd. Op deze uitermate goede zichtlocatie langs een van de invalswegen naar het centrum van Maastricht gaat Gasse Slaapcomfort hun 2e vestiging openen. Het pand beschikt o.a. over ca. 635 m² winkelruimte op de begane grond, ca. 465 m² winkelruimte in het souterrain, opslagruimte en ruim voldoende etalagemogelijkheden rondom.

Gasse Slaapcomfort heeft reeds een vestiging in Simpelveld en is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuid-Limburg op het gebied van bedden, matrassen en toebehoren. Gasse Slaapcomfort, de grootste slaapspeciaalzaak van Limburg op "Niveau", is onder andere dealer van Auping, Caresse, Perzona, Pullman en Tempur.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Pröpper Makelaardij trad bij deze transactie op namens de hurende partij. Mei 2016.

Heerlen, Corio Center 28A+B

Corio Center 28A+B Heerlen
Corio Center 28A+B Heerlen

Pieters Dortu huurt Corio Center 28A+B te Heerlen

Pieters Dortu heeft de winkelunit gelegen aan Corio Center 28A+B te Heerlen gehuurd. Deze unit beschikt over circa 283 m² B.V.O. en is op de begane grond gesitueerd. Binnen het Corio Center zijn diverse units beschikbaar, variërend van metrages tussen 104 m² tot en met 423 m² verdeeld over 2 verdiepingen. Het winkelcentrum “Corio Center” is prominent gelegen in het kernwinkelgebied van het Heerlense centrum. Het object is gelegen op A1 winkellocatie tussen de Saroleastraat en de Promenade en wordt verder omgeven door soortgelijke uitstekende winkelstand.

Pieters Dortu is opgericht in 1905 en uitgegroeid tot dé modewinkel van Zuid- Limburg. Op dit moment zijn er al diverse vestigingen in hartje centrum Heerlen, Maastricht, Sittard en Deurne.

De huurprijs van de unit was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. April 2016.

Maastricht, Clavecymbelstraat 5-9

1034815_Streetview-Calvecymbel.jpg

Met ingang van 1 maart 2016 is de winkelruimte (groot ca. 144 m²) gelegen aan Clavecymbelstraat 5-9 in Maastricht verhuurd aan Toko Hengelsport. Toko Hengelsport gaat op deze locatie een breed assortiment aan hengelsport artikel aanbieden.

De winkelruimte is gelegen in winkelcentrum Caberg, dat voorziet in een divers winkelaanbod met winkels voor de dagelijkse boodschappen en speciaalzaken. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Stichting Woonpunt. Maart 2016.

Maastricht, Volksplein 34-35

1034811_Volksplein-34b---Voorgevel.JPG

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Servatius Wonen en Vastgoed, de verkoop tot stand gebracht van het woon-/winkelpand gelegen aan het Volksplein 34-35 in Maastricht. Het object is gelegen in de Maastrichtse wijk Mariaberg en bestaat uit een Aldi-supermarkt op de begane grond (langjarig verhuurd) en 8 studentenkamers op de bovengelegen verdiepingen. De koper van het object betreft een particuliere belegger en een koopsom is door partijen niet bekend gemaakt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij Servatius Wonen en Vastgoed. Maart 2016.

Heerlen, Honigmannstraat 39-41

Honigmannstraat 39-41 Heerlen
Honigmannstraat 39-41 Heerlen

Vishandel Bosten V.O.F. koopt Honigmannstraat 39-41 te Heerlen

Per 15 maart heeft Vishandel Bosten V.O.F. het winkelobject gelegen aan de Honigmannstraat 39-41 te Heerlen verworven. Deze winkelruimte bestaat uit ca. 240 m² winkelruimte gesitueerd op de begane grond en beschikt over een riant frontbreedte van ruim 12 meter. Het object is gelegen in het kernwinkelgebied op een A-locatie in het centrum van Heerlen. 

Vishandel Bosten V.O.F. is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar als visspecialist op de markt is. Van luxe visschotels tot kant-en-klare wokschotels en belegde broodjes, visspecialist Bosten is van alle markten thuis!

De vraagprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

Maastricht, Boschstraat 108-110

1034501_P1100883-Large.JPG

Met ingang van 1 maart 2016 is het voormalige bankkantoor gelegen aan de Boschstraat 108-110 te Maastricht verhuurd aan Escape Hunt Maastricht.
Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 385 m² VVO verdeeld over 2 verdiepingen.


Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Stichting Woonpunt. Maart 2016.

Landgraaf, Maastrichterlaan 15

Maastrichterlaan 15 Landgraaf
Maastrichterlaan 15 Landgraaf

Particulier koopt Maastrichterlaan 15 te Landgraaf

Per 01 mei heeft een particuliere partij het woon-/winkelobject gelegen aan Maastrichterlaan 15 te Landgraaf verworven. Het geheel bestaat uit een winkelruimte van circa 70 m² gelegen op de begane grond met een woning van circa 210 m² verdeeld over de begane grond en de verdiepingen. Het object is gelegen in Ubach over Worms op een perfecte zichtlocatie en is pal naast alle winkelvoorzieningen gesitueerd.

Het object is gekocht door een particuliere partij die in ieder geval in de woning gaat wonen.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 194.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Januari 2016.

Brunssum, Kerkstraat 61D

Kerkstraat 61D Brunssum
Kerkstraat 61D Brunssum

Shine 2 Shine huurt Kerkstraat 61D te Brunssum

Per 01 maart 2016 heeft Shine 2 Shine het winkelobject gelegen aan Kerkstraat 61D te Brunssum verworven. Het geheel bestaat uit winkelruimte verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping met opslag in het souterrain, toiletruimte en pantry van circa 322 m². Het object is gelegen midden in het centrum van Brunssum, schuin tegenover winkelcentrum ‘De Parel’.

Shine 2 Shine is gespecialiseerd in de verkoop van tassen, sieraden, uurwerken  en aanverwante artikelen. Verder maakt Shine 2 Shine binnen dit object ruimte voor een zonnebankstudio, kapperszaak, schoonheidsspecialist en kleinschalige smootybar aan.

De huurprijs van het pand bedroeg € 2.050,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Februari 2016.

Geleen, Rijksweg Centrum 36

Rijksweg Centrum 36 Geleen
Rijksweg Centrum 36 Geleen

Hallo Schaar/Reboss huurt Rijksweg Centrum 36, Geleen

Per 01 maart heeft hallo Schaar/Reboss het winkelobject gelegen aan Rijksweg Centrum 36 te Geleen gehuurd. Het geheel bestaat uit een winkelruimte van ca. 59 m² gelegen op de begane grond en een opslag van circa 53 m² gelegen in het souterrain. Het object is gelegen aan de vernieuwde Rijkswegboulevard in het centrum van Geleen op een A1-locatie.

Hallo Schaar/Reboss is een eenmanszaak die zorg draagt voor het repareren en vervaardigen van bovenkleding en andere consumentenartikelen.

De huurprijs van het pand bedroeg € 7.800,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Februari 2016.

Maastricht, Wycker Brugstraat 22

1034213_Maastricht-Wijcke-Brugstraat.jpg

Holland & Barrett opent vestiging in Wyck-Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van het winkelpand aan de Wycker Brugstraat 22 te Maastricht. Op deze locatie zal per 23 februari 2016 een nieuwe vestiging van Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) zijn deuren openen. De winkelruimte omvat ca. 210 m² BVO gelegen op de begane grond.

De Tuinen is op dit moment aan het rebranden naar het retailmerk van zusterbedrijf Holland & Barrett en opent haar winkels vanaf nu met een nieuwe inrichting én met een nieuwe naam. De Tuinen/Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Vanaf 1 mei 2015 worden de krachten gebundeld.

De Wycker Brugstraat is het kloppend hart van het geliefde Maastrichtse stadsdeel Wyck, alwaar een fraaie mix te vinden is van retail en horeca. In de vele karakteristieke panden aan de Wycker Brugstraat zijn onder andere vestigingen te vinden van Park Lane Mainland, Ivizi, ANWB en Simon Lévelt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier eigenaar. Januari 2016.

Maastricht, Hoenderstraat 16

1034177_Hoofdfoto.jpg

Namens haar opdrachtgever, Stichting Woonpunt, heeft Boek & Offermans Makelaars de winkelruimte gelegen aan de Hoenderstraat 16 verhuurd. Deze ruimte, groot ca. 65 m² op de begane grond, zal in gebruik genomen gaan worden door B-phone, een jonge onderneming gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van smartphones en tablets.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Stichting Woonpunt, januari 2016.

Maastricht, Laag Mosae Forum

1034110_Laag-Mosae-Forum-MST.JPG

Boek & Offermans Makelaars heeft een lokale belegger begeleid bij de aankoop van 5 commerciële units, gelegen rondom een centraal plein in het souterrain van het Mosae Forum complex in Maastricht. Het winkelcentrum ligt tussen de Markt en Maasboulevard in Maastricht. Het gaat om twee appartementsrechten, bestaande uit vijf verhuurde winkelruimten, die aan de in- en uitgang liggen van de Q-Park parkeergarage op niveau -1. In totaal gaat het om circa 3.030 m² BVO, met een jaarlijkse huurstroom van ca. € 440.000,-.

De commerciële ruimtes zijn langjarig verhuurd aan Amazing Oriental Maastricht, Saveurs, 50/50 Store, Turquoise Mosae Gusto en Bufkes / van Melick du Chef.

Vanwege een wijziging in haar vastgoedstrategie heeft ING Vastgoed Ontwikkeling in september besloten de commerciële units te verkopen door middel van een vrijwillige veiling.

Een lokale particuliere belegger heeft, begeleid door Boek & Offermans Makelaars, voorafgaand aan de veiling overeenstemming met verkoper bereikt over een onderhandse verkoop van de commerciële units. Een transactieprijs is door partijen niet bekend gemaakt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de koper, een particulier belegger.

DTZ Zadelhoff, trad bij deze transactie op namens verkoper, ING Vastgoed Ontwikkeling B.V.

November 2015.

Heerlen, Akerstraat 34

Akerstraat 34 Heerlen
Akerstraat 34 Heerlen

Twins Hairfashion & Beauty huurt Akerstraat 34 te Heerlen

Per 01 december 2015 heeft Twins Hairfashion & Beauty het winkelobject gelegen aan de Akerstraat 34 te Heerlen gehuurd. Het winkelobject betreft circa 120 m²VVO en bestaat uit twee commerciële units die aan de achterzijde met elkaar zijn verbonden , toilet, keukenblokje, twee kelderruimten en een opslagruimten. Gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van het centrum.

Twins Hairfashion & Beauty zal het object gaan gebruiken als multifunctionele kapsalon in de meest brede zin van het woord. Daarnaast zullen Twins Hairfashion & Beauty een nagelstudio en schoonheidsspecialist hierbij betrekken.

De huurprijs van het pand bedroeg € 995,- per maand.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Simpelveld, Markt 5B

Markt 5B Simpelveld
Markt 5B Simpelveld

Danny’s Versshop BV huurt Markt 5B te Simpelveld

Per 01 december 2015 heeft Danny’s Versshop BV het winkelobject gelegen aan de Markt 5B te Simpelveld gehuurd. Het geheel betreft een casco winkelunit met keukenruimte en toilet ter grootte van circa 171 m² VVO gesitueerd op de begane grond. Het object is gelegen in het winkelcentrum van Simpelveld.

Danny’s Versshop BV betreft een detailhandel in versproducten, waar passie voor kwaliteit centraal staat.

De huurprijs van het pand bedroeg € 125,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Heerlen, Saroleastraat 72

Saroleastraat 72 Heerlen
Saroleastraat 72 Heerlen

The Empire Streetwear Company huurt Saroleastraat 72 te Heerlen

Per 01 november 2015 huurt The Empire Streetwear Company winkelobject gelegen aan Saroleastraat 72 te Heerlen. Het geheel beschikt over een totale oppervlakte van circa 130 m² b.v.o. bestaande uit winkel- en opslagruimte. Het object is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van het centrum van heerlen.

The Empire Streetwear Company is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van seizoensgebonden mode. Een gerenommeerde winkel die constant een seizoen voorloopt op andere winkelketens.

De huurprijs van het pand bedroeg € 35.000,- per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Sittard, Steenweg 81

Steenweg 81 Sittard
Steenweg 81 Sittard

Particuliere belegger koopt Steenweg 81 te Sittard

Per 02 november 2015 heeft een particuliere belegger het winkel-woonobject gelegen de Steenweg 81 te Sittard verworven. Het geheel bestaat uit een winkelruimte met opslag/kantoor van circa 245 m² gelegen op de begane grond en een woonruimte van circa 208 m² verdeelt over de eerste en tweede verdieping. Dit winkel-woonobject is gelegen in het centrum van Sittard aan de rand van het winkelgebied.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 225.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Maastricht, Stationsstraat 33

1033831_Hoofdfoto-Stationsstraat-33-te-Maastricht.bmp

La Casa del Habano opent vestiging in Maastricht

Met ingang van 1 november 2015 is het karakteristieke winkelpand op de hoek van de Stationsstraat en Wilhelminasingel in het sfeervolle stadsdeel Wyck, verhuurd aan La Casa del Habano. Verdeeld over 2 verdiepingen omvat dit pand in totaal ca. 265 m² VVO winkelruimte, met een hoge attentiewaarde door de fraaie hoekligging.

 

La Casa del Habano zal het pand volledig gaan inrichten als verkoopruimte voor exclusieve sigaren en alle bijbehorende accessoires. Tevens zal men een royaal assortiment whisky’s gaan aanbieden. Een deel van het pand zal tevens als lounge in gebruik worden genomen om de exclusieve beleving compleet te maken.

La Casa del Habano heeft reeds een vestiging in Antwerpen.

 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particuliere belegger. Oktober 2015.

Hoensbroek, Kouvenderstraat 34-36

Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek
Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek

Zakelijke beleggers kopen Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek

Per 31 juli 2015 heeft een drietal zakelijke beleggers het winkelpand gelegen aan Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek gekocht. Deze winkelruimte bestaat uit 2 units met een totaal oppervlakte van ca. 360 m². Dit object is gelegen in het centrum van Hoensbroek op een A1 locatie.

Dit drietal zakelijke beleggers zijn gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en belegging. Zij hebben dit object gekocht als belegging om verder te exploiteren.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 198.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2015.

Heerlen, Corio Center 30

Corio Center 30 Heerlen
Corio Center 30 Heerlen

Mynt Juwelier huurt meerjarig Corio Center 30 te Heerlen

Per 01 oktober heeft Mynt Juwelier haar deuren geopend en huurt meerjarig een winkelruimte in het Corio Center te Heerlen. Dit betreft de voormalige Imago Mode ofwel Corio Center 30 van ca. 146 m² groot. Het winkelcentrum ‘Corio Center’ is gelegen in het kernwinkelgebied van het Heerlense centrum.

Mynt Juwelier is het adres voor de mooiste sieraden, horloges en trouwringen. En vanaf 01 oktober te vinden in het Corio Center in Heerlen.

De huurprijs is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

Gulpen, Dorpsstraat 30-30a

Dorpsstraat 30-30a Gulpen
Dorpsstraat 30-30a Gulpen

Exploitatiemaatschappij Gulpener B.V. koopt Dorpsstraat 30-30a te Gulpen

Per 15 oktober heeft exploitatiemaatschappij Gulpener het object gelegen aan Dorpsstraat 30-30a te Gulpen gekocht. Het geheel bestaat uit winkelruimte van ca. 172m² met daarboven gelegen woning en opslag. Het object heeft een totaal oppervlakte van ca. 452 m². Deze winkelruimte met bovenwoning is gelegen in de oude kern van Gulpen direct aan een plein met diverse woonwinkelobjecten en horeca in de omgeving.

Gulpener is een trots en duurzame brouwerij uit het Zuidelijkste puntje van Limburg. Al sinds 1825 maken zij diverse bieren met ieder een eigen karakter.

De vraagprijs is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

Tegelen, Kerkstraat 31-37

1033635_1.JPG

Beleggingspand verkocht aan particuliere belegger

Het pand, bestaande uit twee winkels en twee bovenwoningen, is gelegen in het centrum van Tegelen. De panden met huisnummer 31 en 37 zijn verhuurd. Kerkstraat 33 en 35 zijn leeg en ontruimd waardoor op korte termijn begonnen kan worden met business. Het pand beslaat een drietal etages. Het object heeft aan de achterzijde een parkeerplaats waar tevens de bevoorrading kan plaatsvinden.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, september 2015.

 

Maastricht, Kesselskade 63

1033455_DSC01414-Large.JPG

Vanilia verlengt huurovereenkomst en breid uit in Maastricht

Damesmodezaak Vanilia heeft voor haar vestiging aan de Maastrichter Brugstraat 10-12 in Maastricht een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst gesloten met de verhuurder van het pand, een particuliere belegger.

Tegelijkertijd heeft Vanilia het aangrenzende winkelpand aan de Kesselskade 63 aangehuurd. Hiermee wordt de winkeloppervlakte met ca. 96 m² uitgebreid tot een totaal van ca. 400 m² winkelruimte.

Het pand aan de Kesselskade zal door Vanilia eerst in gebruik worden genomen worden genomen als outlet-store en zal na een verbouwing bij de bestaande winkel worden toegevoegd.

Vanilia is een Nederlandse damesmodeketen welke ruim 20 jaar geleden is opgericht en thans vestigingen heeft in vele plaatsen in Nederland.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger. Augustus 2015

Landgraaf, Hovenstraat 137-139

Hovenstraat 137-139 Landgraaf
Hovenstraat 137-139 Landgraaf

Particuliere belegger koopt solide winkelbelegging in Landgraaf

Een particuliere belegger heeft via BOG-Auctions deze solide winkelbelegging aan de Hovenstraat 137-139 te Landgraaf gekocht. Het betreft hier een winkelstrip bestaande uit 2 winkelunits, gezamenlijk groot ca. 259 m².

Het object is gelegen tegenover en direct aan het op dit moment in aanbouw zijnde nieuwe centrumplan van ‘Ubach over Worms’.

Dit object bestaat uit twee winkelunits met pantry en toilet en een klein magazijn. Het opleveringsniveau is goed en bestaat o.a. uit verlaagd systeemplafond met verlichtingsarmaturen, plavuizenvloer, centraal stofzuigsysteem, alarminstallatie en centrale verwarming. De winkel is uitstekend gesitueerd op een zichtlocatie met uitstekende etalagemogelijkheden.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde het marketingproces en de kijkdagen van deze veiling namens onze opdrachtgever. Juli 2015.

Landgraaf, Sun-plein 39

Sun-plein 39 Landgraaf
Sun-plein 39 Landgraaf

Hobbywinkel Hobby-Art Elisa huurt meerjarig het object Sunplein 39 te Landgraaf

Hobby-Art Elisa huurt per 01 juli 2015 de winkelruimte gelegen aan Sunplein 39 te Landgraaf. Het geheel bestaat uit winkelruimte, keukentje met kantoor en een magazijn/ garage van in totaal ca. 231 m².

Het object is langjarig verhuurd aan Hobby-Art Elisa welke het thans in gebruik heeft ten behoeve van een Hobby Speciaal zaak. Dit bedrijf is sinds 1999 de speciaalzaak op het gebied van hobby artikelen in Geleen, echter sinds 01 juli is Hobby Elisa te vinden in Landgraaf.

De huurprijs van deze winkelruimte is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2015.

Kerkrade, Akerstraat 70

Akerstraat 70 Kerkrade
Akerstraat 70 Kerkrade

Particulier koopt Akerstraat 70 te Kerkrade

Een particulier heeft het karakteristieke woon-/werkobject gelegen aan de Akerstraat 70 te Kerkrade gekocht. Dit betreft een winkel/werkplaats met bovenwoning dat jarenlang dienst heeft gedaan als meubelstoffeerderij.

De verkoopruimte is ca. 106 m² groot en bestaat uit twee winkelunits en een werkplaats. Op de eerste en tweede verdieping is de woning gesitueerd, groot ca. 80 m². Het object is gelegen in de wijk Spekholzerheide, nabij het Carboonplein.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 119.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2015.

Maastricht, Ambyerstraat Noord 28

1033364_DSC_0724-Large.jpg

Met ingang van 15 juli 2015 huurt Zorgwinkel Maastricht ca. 143 m² VVO instapklare winkelruimte aan de Ambyerstraat Noord in Maastricht.
Zorgwinkel Maastricht biedt hulpmiddelen aan ouderen en mindervaliden om hun woongenot zodoende te verbeteren. Thans is Zorgwinkel Maastricht gevestigd aan de Alexander Battalaan, vanwaar men gaat verhuizen naar Amby.


Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze verhuurtransactie op namens de verhuurder - juli 2015.

Heerlen, Oranje Nassaustraat 16

1033075_Voorgevel-Oranje-Nassaustraat-16-te-Heerlen.jpg

Ciao Mimi huurt, ten behoeve van het gebruik als (familie)restaurant met Mediterrane
keuken, per 15 juli 2015 een winkelruimte op een A1 locatie in het centrum van Heerlen van Vegers Beheer B.V. Het object is gelegen aan de Oranje Nassaustraat 16 te Heerlen en omvat ongeveer 265 m² winkelruimte gelegen op de begane grond en een gedeelte opslagruimte in het souterrain.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, mei 2015.

Maastricht, Ambyerstraat Noord 25-29

1032999_foto-1.JPG

Met ingang van 1 juni 2015 huurt L. Linssen Beheer ca. 515 m² commerciële ruimte in het vernieuwde winkelhart aan de Ambyerstraat Noord in de Maastrichtse wijk Amby. Na een grondige verbouwing zal de ruimte in gebruik worden genomen als fitnessclub van Anytime Fitness.

Na opening van deze locatie heeft Anytime Fitness inmiddels 2 clubs in Heer en Amby. Buiten Maastricht heeft Anytime Fitness inmiddels locaties in o.a. Sittard, Oirsbeek, Gulpen, Vaals en Landgraaf.

Winkelcentrum “Witte Boerderij” en de directe omgeving is in de afgelopen jaren volledig vernieuwd en kent een afwisselend winkelaanbod met o.a. vestigingen van Zeeman, Blokker, Hendriks Bloemen, Domino’s Pizza en een Plus-supermarkt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Green Real Estate - juni 2015.

Maastricht, Vissersmaas 4-6

1032718_Hoofdfoto.JPG

Portare B.V. huurt, ten behoeve van de verkoop van dames-, heren- en kindermode conform de Superdry formule, per 1 juli 2015 een winkelruimte op een A1 locatie in het centrum van Maastricht van J.W. Offermans Holding B.V. Het object is gelegen aan de Vissersmaas 4-6 te Maastricht en omvat ongeveer 210 m² winkelruimte gelegen op de begane grond en ca. 85 m² opslagruimte in het souterrain.

Vastgoed InterVisie adviseerde Superdry en Boek & Offermans Makelaars begeleidde de verhuurder bij het tot standkomen van deze transactie. Mei 2015.

Brunssum - Kerkstraat 45

Winkelruimte Kerkstraat 45 Brunssum
Winkelruimte Kerkstraat 45 Brunssum

Per 1 maart 2015 is het voormalige ‘Ravenstein’ winkelpand aan de Kerkstraat 45 te Brunssum verhuurd aan Rabobank Parkstad Limburg. Het royale hoekpand, met een bvo op de begane grond van ca. 280 m², op de kruising tussen de Kerkstraat en de Schiffelerstraat is een perfecte zichtlocatie op A1 in het centrum van Brunssum. Rabobank Parkstad Limburg gaat het pand compleet opnieuw inrichten waarin een bankkantoor met geldautomaat zal worden gerealiseerd.

Huurprijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2015.

Brunssum - Wilhelminastraat 6

Winkelruimte Wilhelminastraat 6 Brunssum
Winkelruimte Wilhelminastraat 6 Brunssum

Per 1 april 2015 gaat het bedrijf GSC ICT-Services deze winkelruimte huren van 150 m². Dit betreft een zeer in het oog springende en modern complex gebouwd in 2005. Deze winkelruimte zal worden gebruikt ten behoeve van ICT dienstverlening.

De Wilhelminastraat is nabij het kernwinkelgebied van Brunssum gelegen en betreft een zijstraat van de Kerkstraat.

 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april 2015.

 

 

MAASTRICHT - Hoenderstraat 15-17

1032421_Hoofdfoto.JPG

Per 1 april 2015 is het fraai gelegen en instapklare winkelpand aan de Hoenderstraat 15-17 in Maastricht verhuurd aan Alley Cat Bikes & Coffee. Het royale pand (ca. 225 m²) beschikt over een zeer aantrekkelijke frontbreedte (ca. 10 m1) waardoor het nieuwe concept van Alley Cat Bikes & Coffee zeer goed tot zijn recht gaat komen.

De Hoenderstraat staat bekend om haar centrale ligging in het centrum van Maastricht, nabij de Muntstraat, Markt en Mosae Forum.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2015.

MAASTRICHT - Markt 19

1032391_DSC_0427-Large.jpg

Met ingang van 1 januari 2015 heeft Boek & Offermans Makelaars, namens verhuurder Woonpunt, een nieuwe langjarige huurovereenkomst tot stand gebracht voor het pand Markt 19 in Maastricht. Begin 2014 is het pand in gebruik genomen door het concept PUUR, welk kleine zelfstandigen in het pand de mogelijkheid biedt om verkoopruimte te huren per dagdeel.

Dit concept blijkt een groot succes te zijn, waardoor partijen een langjarige huurovereenkomst zijn aangegaan om het concept voor te zetten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Stichting Woonpunt.

MAASTRICHT - Marconistraat 5-7

1032308_FOTO-KLEIN.JPG

Een particuliere belegger heeft het casco object aan de Marconistraat 5-7 te Maastricht aangekocht. De commerciële ruimte, groot ca. 370 m², maakt deel uit van het vernieuwde wijkwinkelcentrum Wittevrouwenveld in het hart van de gelijknamige Maastrichtse wijk. In de directe omgeving zijn onder andere vestigingen van Blokker, Zeeman, Jumbo, Bart Smit en Hendriks Bloemen gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij, Woningstichting Servatius. Februari 2015.

GELEEN -Raadhuisstraat 2

1032193_CIMG5834.JPG

Met ingang van 01 december 2014 huurt Enjoy Wine and Bites het pand gelegen aan de Raadhuisstraat 2 te Geleen (voormalig Hendriks Bloemenshop).  Het betreft hier een winkelruimte met een BVO van 120m². Gelegen op een A1 locatie in het centrum van Geleen. In de Raadhuisstraat zijn de volgende winkelformules actief: Berden, Durlinger, Jeans Centere, InterToys, Schoenenreus en diverse anderen. 

Het object is langjarig verhuurd aan Enjoy wine and Bites. Een wijn- & aperitiefbar die u laat kennis maken met diverse wijnen uit binnen- en buitenland.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Januari 2015.

MAASTRICHT - Voltastraat 1

1032124_DSC_2427-Large.jpg

Met ingang van 15 december 2014 huurt La Costa Hairsalon de winkelunit gelegen aan Voltastraat 1 in Maastricht. Het winkelcentrum Wittevrouwenveld is de afgelopen jaren volledig vernieuwd en voorziet o.a. in vestigingen van Zeeman, Kruidvat, C1000, Paulissen Bakkerijen en een Jumbo Supermarkt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. December 2014.

MAASTRICHT - Graanmarkt 2

1032063_Hoofdfoto.jpg

Met ingang van 1 maart 2015 is het karakteristieke herenhuis gelegen aan de Graanmarkt 2 verhuurd aan een particuliere partij. Huurder zal het gehele pand, bestaande uit ca. 45 m² winkelruimte op de begane grond, ca. 35 m² opslagruimte in het souterrain en ca. 80 m² kantoorruimte op de bovengelegen verdiepingen per 1 december 2014 in gebruik nemen.

De Graanmarkt is op een centrale locatie gelegen direct naast het Onze Lieve Vrouwenplein en de gelijknamige parkeergarage.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. December 2014.

MARGRATEN - Amerikaplein 78

1031975_Hoofdfoto.jpg

Een particuliere belegger heeft de casco winkelruimte aan het Amerikaplein 78 in Margraten gekocht. Deze winkelruimte, groot ca. 190 m², maakt deel uit van het in 2012 gerealiseerde nieuwbouwcomplex "De Wand", welk een welkome aanvulling heeft gebracht aan het winkelaanbod in de kern van Margraten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper. November 2014.

MAASTRICHT - Ambyerstraat Noord 23

1030804_23.JPG

Met ingang van 15 oktober 2014 huurt La Profilique ca. 88 m² winkelruimte aan de Ambyerstraat Noord 23 in Maastricht. Deze winkelruimte is zeer centraal gelegen binnen het vernieuwde winkelhart van de Maastrichtse wijk Amby. In de directe omgeving bevinden zich onder andere een Plus-supermarkt, lunchroom Flavourz, Blokker, Kruidvat en Hendriks Bloemen.


La Profilique zal de winkelruimte in gebruik gaan nemen als nagelstudio, groothandel in bijbehorende producten en trainingscentrum voor nagelstylisten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. September 2014.

BRUNSSUM - Kerkstraat 42A

1030739_SAM_5479.JPG

Multifunctionele commerciële ruimte, hoofdzakelijk gesitueerd op de eerste verdieping aan de Brunssumse Kerkstraat, het A1- winkelgebied van Brunssum. Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 570 m² v.v.o. Het object is prima bereikbaar, zowel met eigen- alsmede bus vervoer. De Kerkstraat geniet veel omringende parkeermogelijkheden (gratis parkeren, parkeerschijf verplicht). Onderhavige unit ligt midden in de Kerkstraat op en plek waar de meeste passanten langs lopen. Deze ruimte wordt per 1 september 2014 verhuurd aan Anytime Fitness. 
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. September 2014.

MAASTRICHT - Nieuwstraat 6 - 8

1030710_DSC_0532-Large.jpg

Per 1 september 2014 is dit fraaie winkelpand in het centrum van Maastricht wederom verhuurd. Het pand beschikt over ca. 120 m² vloeroppervlakte, een royale frontbreedte van 15 m en is gelegen op een zeer centrale locatie tussen de Grote Staat en de Markt.

De winkelruimte zal gebruikt gaan worden voor de verkoop van dames- en herenkleding met diverse bijbehorende accessoires.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. September 2014.

HOENSBROEK - Gebrookerplein 3

1030672_SAM_1198-Small.JPG

Gelegen in het centrum van Hoensbroek, tussen de Kouvenderstraat en de Hoofdstraat. Andere huurders in het complex zijn Plus Supermarkten en Etos. Nabij het object stoppen bussen. Aan de achterzijde is het object goed per auto bereikbaar alwaar ruime parkeervoorzieningen van toepassing zijn. De ruimte bestaat uit een verkoopwinkeloppervlakte ter grootte van ca. 394 m², een opslagruimte van 148 m² en een kantoor van 20 m². de ruimte kent een L-vormige lay-out, waarbij het accent van de winkel voornamelijk aan de achterzijde is gelegen. Aan de achterzijde zijn prima laad- en losmogelijkheden beschikbaar. Per 6 december wordt deze winkelruimte verhuurd aan de huidige huurder, HEMA B.V., voor een duur van 5 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, parnter in Dynamis, trad bij deze transactie op namen verhuurder. Augustus 2014.

HEERLEN - Oranje Nassaustraat 15-15a

1030669_Photo-07-03-14-08-58-22-Small.jpg

Het object is gelegen aan de Oranje Nassaustraat te Heerlen, welke parallel loopt aan de winkelstraat Saroleastraat. De winkelruimte heeft een vloeroppervlak van 84 m², alsmede het souterrain van circa 20 m². Boven de winkelruimte bevinden zich de verblijfsruimten met een totale oppervlakte van 113 m². De winkelruimte bevindt zich op loopafstand van het busstation, NS Centraal Stations Heerlen, het Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein. De komende jaren zal aanvang genomen worden met de nieuwbouwontwikkelingen ‘Het Schinkelkwadrant’ en ‘Het Maankwartier’, beide op korte loopafstand van deze locatie. Per 15 augustus is dit winkelobject verkocht aan R2 Property B.V.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namen verkoper. Augustus 2014.

LANDGRAAF - Raadhuisplein 10

1030647_SAM_8612.JPG

Winkelcentrum 'Op de Kamp', het koopcentrum van Landgraaf, is gelegen in het hart van Landgraaf en is omringd door royale parkeerfaciliteiten. Door een goede diversiteit van het winkelaanbod is 'Op de Kamp' uitgegroeid tot een centrum met een groot scala van winkelaanbod van food tot non food en van mode tot beauty aangevuld met gezellige horeca. Het betreft hier een winkelruimte van circa 132 m² gelegen in het winkelcentrum. Per 1 augustus 2014 wordt deze winkelruimte verhuurt aan Groovy voor een periode van 5 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Juli 2014.

LANDGRAAF - Streeperstraat 72

1030646_frontfoto.JPG

Het betreft vier commerciële units in de plint met variërende oppervlaktes. De units zijn bouwkundig van elkaar gescheiden. Tevens zijn er in het souterrain parkeerplaatsen en garageboxen te huur. Tegenover het complex zijn eveneens ruimschoots
openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Het complex biedt mogelijkheden voor detailhandel, kantoor alsmede dienstverlening. De zittend huurders binnen deze commerciële plint zijn Anytime Fitness en Funparks Snowboard and Fashion. Per 1 juli 2014 wordt een van de units, gelegen aan Streeperstraat 72 te Landgraaf, groot ca. 154 m², verhuurt aan BeddenXperts.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Juli 2014.

BRUNSSUM - Wilhelminastraat 4

1030645_SAM_2022.JPG

Het betreft hier een commerciële ruimte op de begane grond met een oppervlakte van 95 m². Op de verdiepingen boven de commerciële ruimte bevinden zich 6 appartementen. Deze commerciële ruimte is zowel geschikt voor dienstverlenende doeleinden alsook voor de detailhandel. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is directe daglichttoetreding middels ramen en openslaande deuren. Het zeer in het oog springende en modern complex is ontworpen door architect Widdershoven en is in 2005 gebouwd door  Aannemersbedrijf Van Zandvoort. In 2013 is deze commerciële ruimte geheel gerenoveerd en afgewerkt tot een hoog opleveringsniveau met een systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen, nieuwe pantry, een nette toiletruimte en nieuwe gestuukte wanden. Per 1 augustus is deze winkelruimte verhuurt aan Chocolate by Anna voor een duur van 5 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Juni 2014.

MAASTRICHT - Nieuwstraat 13

1030012_Voorkant.jpg

Per 1 juni 2014 is het markante winkelpand aan de Nieuwstraat 13 in hartje centrum Maastricht verhuurd. De nieuwe huurder betreft een winkelier in interieurartikelen en verlichting, welke binnen niet afzienbare tijd wil openen in het pand. Dit fraaie pand beschikt op de begane grond over ca. 175 m² winkelruimte en veel opslagruimte op de bovengelegen verdiepingen.

De Nieuwstraat is een van de drie verbindingsstraten tussen de Grote Staat en de Markt. In deze straat zijn onder andere reeds gevestigd Van Hugten Mannenmode, H&M Beauty, Life Style, Frozz en Handyman. Met de vestiging van deze interieurzaak wordt het winkelaanbod in de Nieuwstraat wederom een stuk verrijkt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Mei 2014.

MAASTRICHT - Wycker Brugstraat 46

1030014_Hoofdfoto-W.-Brugstraat-46---Maastricht.jpg

Met ingang van 1 november 2014 huurt Park Lane Mainland het winkelpand gelegen aan de Wycker Brugstraat 46 in Maastricht. Park Lane Mainland gaat hier haar eerste Nederlandse filiaal openen met een breed assortiment in dames- en herenkleding. Het pand biedt ruimte aan ca. 65 m² winkelruimte op de begane grond en een royale bovenwoning.

 

Het Maastrichtse stadsdeel Wyck staat bekend om de goede mix tussen internationale winkels en lokale ondernemers. De afgelopen jaren zijn in Wyck onder andere winkels geopend van Hermes, Ivizi en Mestrini Occhiali.

 

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Mei 2014.

MAASTRICHT - Markt 19

1030011_DSC_0427-Large.jpg

In samenwerking met verhuurder Woonpunt heeft Boek & Offermans Makelaars het winkelobject gelegen aan de Markt 19 in Maastricht tijdelijk verhuurd aan Always connecting... die hier een nieuw concept genaamd PUUR zullen gaan starten. PUUR omvat de mogelijkheid voor kleine zelfstandigen om een verkoopruimte per dag/dagdeel te huren in het pand. Het pand, dat ca. 88 m² winkelruimte en een royaal souterrain omvat, zal ruimte bieden aan ca. 7 verkooppunten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. April 2014.

HEERLEN - Promenade 143 - 151

1029547_Promenade-Heerlen.JPG

Zeeman Textielsupers heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Suyderland Vastgoed met betrekking tot de winkelruimte aan de Heerlense Promenade, een van de twee hoofdwinkelstraten in Heerlen. Zeeman zal op korte termijn verhuizen naar deze locatie en alhier een nieuwe winkel openen volgens het XL-formule concept. Na een recentelijk geopende vestiging in Maastricht wordt dit de tweede XL-formule van Zeeman die de regio Zuid-Limburg rijk zal zijn. Zeeman huurt circa 550 m² op maaiveldniveau. Recht aan de overzijde van het gehuurde staat een van de grootste binnenstedelijke herontwikkelingen van Heerlen op het programma, 'het Schinkelkwadrant'. Boek & Offermans begeleidde de verhuurder bij de totstandkoming van onderhavige huurovereenkomst.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april 2014.

MAASTRICHT - Wolfstraat 2

1029366_Hoofdfoto-Wolfstraat-2.jpg

Per 1 april 2014 huurt Soap Stories B.V., ten behoeve van hun formule ERA, het fraai gelegen winkelpand op de hoek van de Wolfstraat en Achter het Vleeshuis. Door de hoekligging heeft dit pand, met ca. 40 m² winkelruimte op de begane grond, een hoge attentiewaarde op het winkelende publiek.

De Wolfstraat is een van de bekende winkelstraten in het centrum van Maastricht met o.a. vestigingen van Esprit, Mexx, Massimo Dutti en Geddes and Gillmore.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. April 2014

LANDGRAAF - Streeperstraat 70

1029291_frontfoto.JPG

Het betreft vier commerciële units met variërende oppervlaktes. De units zijn bouwkundig van elkaar gescheiden. Tevens zijn er in het souterrain parkeerplaatsen en garageboxen te huur. Tegenover het complex zijn eveneens ruimschoots openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Het complex biedt mogelijkheden voor detailhandel, kantoor alsmede dienstverlening. De zittend huurders binnen deze commerciële plint zijn Anytime Fitness. Per 1 april 2014 wordt de ruimte verhuurd aan Lucien Hendriks Buitenleven Landgraaf.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2014.

HEERLEN - Stationstraat 2

1029293_Voorzijde1.jpg

Het betreft hier een tussengelegen winkelpand van ca. 100 m² met een frontbreedte van maar liefst 11 meter. Deze multifunctionele winkelruimte is de afgelopenjaren als slagerij gebruikt. Per 1 april 2014 wordt deze winkelruimte gehuurd door Pawnshop Heerlen voor een duur van twee jaar.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2014.

HEERLEN - Saroleastraat 2

1029295_Voorgevel-Geleenstraat-12-te-Heerlen.jpg

Uniek gelegen winkelobject, groot in totaal ca. 155,7 m² v.v.o.(waarvan ca. 59.6 m² gesitueerd in het souterrain), gelegen te midden van het Heerlense kernwinkelgebied. Een wijd scala aan faciliteiten is aanwezig op korte loopafstand. Bovendien is deze locatie prima herkenbaar én bereikbaar middels zowel eigen alsmede het openbare vervoer. De Saroleastraat vormt samen met de Promenade het A1 winkelgebied in Heerlen. In de directe omgeving zijn onder andere gehuisvest V&D, SNS Bank, Douglas, Ici Paris, Men at Work en andere landelijke retailers. Per 1 april 2014wordt deze unieke winkelruimte verhuurd aan De Duitse Bakker voor een duur van vijf jaar.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2014.

BRUNSSUM - Kerkstraat 26A

1029296_SAM_5483.JPG

Het betreft hier de voormalige vestiging van Sfeer en Chique cadeauwinkel; een winkel centraal gelegen op de winkelpromenade van Brunssum. De winkel heeft een frontbreedte van circa 8,5 meteren een oppervlakte van 51,56m2. Naastgelegen panden zijn o.a. verhuurd aan Scapino,Zeeman, Hans Anders, Beter Horen en Jeans Centre. Per 1 april wordt deze ruimte verhuurd aan GSM Shop and More.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2014

HEERLEN - Benzenraderweg 128C

1029301_SAM_6581.JPG

Deze representatieve winkelruimte, ca. 300 m² souterrain en ca. 315 m² winkelruimte op de begane grond, is gelegen nabij het centrum van Heerlen in de wijk Aarveld. Centraal gelegen t.a.v. verbindingswegennaar Maastricht en Aken. Het object is optimaal tebereiken middels openbaar vervoer en auto. In de directe omgeving zijn parkeermogelijkheden. Per 1 januari 2014 wordt de winkelruimte verhuurd aan Net Niet Nieuw.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, januari 2014.

GELEEN - Graaf Huynlaan 2

1029304_SAM_5984.JPG

Deze markante kantoorruimte midden in het centrum van Geleen heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 81 m².De ruimte is opgetrokken in strak stuukwerk. Verder is er een toilet en een pantry aanwezig. De beschikbare kantoorruimte is volledig op de begane grond gesitueerd. Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Vanuit deze kantoorunit is de aansluiting op de autosnelweg A76/E314 zeer dichtbij gesitueerd,alsmede de aansluitingen richting Sittard liggen op een steenworp afstand. Rondom het object zijn voornamelijk zakelijke dienstverleners en stichtingen gehuisvest, tevens is het kernwinkelgebied van Geleen nabij. Per 1 maart huurt SMAAK de kantoorruimte gelegen aan de Graaf Huynlaan voor een periode van twee jaar.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, januari 2014.

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.