Transacties bedrijfsruimten

Maastricht, Sortieweg 48

1116125_Sortieweg-48---VERHUURD.JPG

Met ingang van 1 juni 2017 is de turn-key bedrijfsruimte gelegen aan Sortieweg 48 in Maastricht verhuurd aan Cafés Richard Nederland. Het moderne bedrijfsobject bestaat uit circa 240 m² bedrijfsruimte, circa 70 m² kantoorruimte/showroom en diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Bosscherveld, welk door de nieuwe aanlanding van de Noorderbrug een zeer goede bereikbaarheid kent.

Cafés Richard is leverancier van koffie en machines aan bedrijven, cafés, hotel, restaurants en delicatessenzaken. Sinds november 2005 wordt Cafés Richard in Nederland verkocht.

Maastricht-Airport, Amerikalaan 35

1116124_Hoofdfoto.JPG

Met ingang van 15 juni 2017 huurt Telegraaf Media Groep (TMG) circa 570 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Amerikalaan 35 te Maastricht-Airport. Het gehuurde maakt deel uit van het bedrijfscomplex waar tevens ENGIE Services gevestigd is. TMG zal de bedrijfsruimte in gebruik gaan nemen als distributielocatie van hun dagbladen.

Maastricht, Withuisveld 16

1116123_Hoofdfoto-Withuisveld-16-MST.jpg

Sauter Wijnen krijgt Desk Services B.V. als nieuwe buurman in het bedrijfspand gelegen aan Withuisveld 16 in Maastricht. Desk Services is opgericht in 1987 en gespecialiseerd in het ontwikkelen van marketingconcepten, het ontwikkelen en afhandelen van marketingacties, cashbacks, direct marketing en webshop fulfilment.

Het gehuurde omvat circa 800 m² bedrijfsruimte en circa 290 m² kantoorruimte. Bijna gelijktijdig heeft Desk Services ook een gebouw aan de overzijde gehuurd, waardoor alle bedrijfsactiviteiten bij elkaar worden geconcentreerd.

Maastricht, Sandersweg 202

1115646_SV.jpg

De moderne bedrijfshal gelegen aan Sandersweg 202 in Maastricht is verkocht aan Hurkmans Holding B.V. Hurkmans is reeds gevestigd aan Sandersweg 200 en heeft het naastgelegen pand gekocht ter uitbreiding van hun handelsonderneming in nieuwe en gebruikte pallets.

Door de vrije ligging op het perceel is er ruim voldoende buitenruimte (ca. 1.500 m²) beschikbaar voor buitenopslag.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie.

Maastricht, Watermolen 15

1037088_Hoofdfoto.JPG

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de huurverlenging tot stand gebracht met betrekking tot het moderne bedrijfspand aan Watermolen 15 in Maastricht. Huidig huurder ES Elektro B.V. heeft de aflopende huurovereenkomst verlengd voor een periode van 3 jaar.

Dit moderne en instapklare (bouwjaar 1991) bedrijfsobject is gelegen op een goede zichtlocatie op het bedrijventerrein Randwyck Zuid. Het pand bestaat uit een bedrijfshal (ca. 760 m²) en een kantoorgebouw van 2 verdiepingen (ca. 405 m²).

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. November 2016.

Maastricht, Brusselseweg 494

1036667_Hoofdfoto.jpg

Het voormalige Aveve-tuincentrum aan de Brusselseweg is verkocht aan Poirier Enfants Holding B.V. Dit moderne gebouw (bouwjaar 2008) is gelegen op een goede zichtlocatie aan een van de belangrijkste invalswegen naar het centrum van Maastricht en is tevens voorzien van een royaal buitenterrein met ruim 60 parkeerplaatsen. Inpandig is het gebouw voorzien van bijna 1.800 m² verkoopruimte, magazijnruimte en een laad- en loszone.

De nieuwe eigenaar zal het gebouw in gebruik gaan nemen als showroom, kantoor- en opslagruimte ten behoeve van groothandel in bruidslingerie en aanverwante artikelen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper Safatel B.V., oktober 2016.

Geleen, Hofdwarsweg 2

1036305_33772741_166319.jpg

Particulier koopt bedrijfsobject aan de Hofwarsweg 2 te Geleen

Een particulier heeft het voormalige pand van PostNL aan de Hofdwarsweg 2 op bedrijventerrein ‘Krawinkel’  te Geleen verworven. Het bedrijfsobject heeft een oppervlakte van circa 1446 m² en is gelegen op een perceel van circa 5000 m². Het buitenterrein is geheel omheind en biedt voldoende parkeerfaciliteiten.

Het bedrijfsobject zal onderdeel worden van een reeds bestaande firma welke eveneens gehuisvest is op bedrijventerrein ‘Krawinkel’.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 590.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars (partner in Dynamis) en CBRE Nederland,begeleidde, in collegiale samenwerking,  de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. September 2016

 

Heerlen, Eisterweg 6

1036538_SAM_3605.JPG

Volta Solar huurt 3.700 m² bedrijfsruimte op de Eisterweg 6 te Heerlen

Boek & Offermans Makelaars heeft een succesvolle bemiddeling gerealiseerd tussen Volta Solar B.V. en de particuliere verhuurder van het bedrijfspand aan de Eisterweg 6 te Heerlen.  Het langjarige contract voor de bedrijfsruimte van circa 3.700 m² zal op 1 januari 2017 in gaan.  Het bedrijfspand omvat kantoren, showroom, bedrijfsruimte en een royaal buitenterrein met eigen parkeergelegenheid gevestigd op bedrijventerrein ‘De Beitel’.

 

Volta Solar B.V. is actief in onder andere de verkoop en distributie van zonnepanelen en aanverwanten producten en diensten. De locatie op de Eisterweg 6 te Heerlen zal gaan dienen als verkoop-, distributie- en opslagruimte voor deze zonnepanelen.  Het bedrijf voorziet zowel de zakelijke als particuliere markt van producten en dienstverlening.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2016.

Sittard, Arendstraat 5

1036134_Hoofdfoto-Arendstraat-5-Sittard.JPG

Xplore Instruments B.V huurt Arendstraat 5 te Sittard

Met ingang van 1 september 2016 huurt Explore Instrument B.V. een bedrijfsobject aan de Arendstraat 5 te Sittard. Het object is gelegen op het pas gerevitaliseerde bedrijventerrein ‘Handelscentrum Bergerweg’ en beschikt over circa 687 m² verdeeld over diverse bouwlagen.  

Het object is langjarig verhuurd aan Xplore Instruments B.V. Deze organisatie is actief in het vervaardigen van kleine laboratoriumapparatuur en aanverwante producten.

De huurprijs van het pand bedroeg € 60.000,- per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2016.

 

Heerlen, Beitel 15

Beitel 15 Heerlen
Beitel 15 Heerlen

World Windows in Sobol huurt Beitel 15 Heerlen

Met ingang van 15 juni 2016 huurt World Windows in Sobol ca. 226 m² bedrijfsruimte op de Beitel te Heerlen. ‘De Beitel’ is een grootschalig bedrijventerrein met hoofdzakelijk regionale of bovenregionale bedrijvigheid. Het complex biedt ruimte aan een divers spectrum aan huurders.

World Windows in Sobol betreft een eenmanszaak opgericht in 2011 en biedt een breed assortiment van kozijnen, deuren en rolluiken in diverse materiaalsoorten aan.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie – juni 2016.

Venray, Keizersveld 71

1035612_Lebe-Venray--013.jpg

Enexis huurt ruimte bij LEBE Businesscenter Venray.

Op bedrijventerrein Keizersveld heeft zich in een van de units Enexis gevestigd. LEBE BC Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray.

Het is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling en een grote diversiteit aan ondernemingen. Het gehuurde heeft een bedrijfshal van 175 m² en een kantoor van 50 m².

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, mei 2016.

Heerlen, Beitel 15

Beitel 15 Heerlen
Beitel 15 Heerlen

Bufkes Evenementen en Catering huurt Beitel 15 Heerlen

Met ingang van 1 mei 2016 huurt Bufkes Evenementen en Catering ca. 226 m² bedrijfsruimte op de Beitel te Heerlen. ‘De Beitel’ is een grootschalig bedrijventerrein met hoofdzakelijk regionale of bovenregionale bedrijvigheid.  Het complex biedt ruimte aan een divers spectrum aan huurders.

Bufkes Evenementen & Catering is een eenmanszaak die op mobiele wijze mogelijkheden biedt om op evenementen, festivals of (bedrijfs)feesten gasten te voorzien van de lekkerste broodjes. Jaarlijks wordt de Bufkes verkoopwagen al op diverse evenementen, feesten en festivals ingezet zoals; Profronde Heerlen, Pinkpop, Carnaval en het Preuvenemint.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie – mei 2016.

Venray, Keizersveld 71D

1035613_Lebe-Venray--013.jpg

Derks Standbouw huurt ruimte bij LEBE Businesscenter Venray.

Op bedrijventerrein Keizersveld heeft zich in een van de units Derks Standbouw gevestigd.

LEBE BC Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. Het is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling en een grote diversiteit aan ondernemingen.

Het gehuurde heeft een bedrijfshal van 145 m² en een kantoor van 50 m².

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april 2016.

Nuth, Daelderweg 15

Daelderweg 15 Nuth
Daelderweg 15 Nuth

Technisch Handelscentrum Hydraflex B.V. huurt Daelderweg 15 te Nuth

Per januari 2017 gaat Technisch Handelscentrum Hydraflex B.V. een bedrijfsunit van in totaal ca. 600 m² binnen het nieuw te realiseren bedrijfsobject gelegen aan Daelderweg 15 in Nuth huren. Het geheel bestaat uit een nog te realiseren bedrijfscomplex van ca. 900 m² verdeeld over 6 units van ca. 150 m². Het object heeft een royale parkeervoorziening op eigen beklinkerd terrein en heeft een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het object is gelegen op een goede hoeklocatie op industrie- en handelsterrein ‘De Horsel’ op steenworp afstand van de op- en afrit van de autosnelweg (A76).

De diverse bedrijfsunits worden in januari 2017 opgeleverd.

Technisch Handelscentrum Hydraflex BV is al geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van technische producten voor alle takken van industrie en installatietechniek voor zowel de industriële markt alsmede voor vele particuliere klanten. Hydraflex is leverancier voor diverse producten (pompen, slangen, etc) in de installatietechniek maar levert en installeert daarnaast o.a. ook nieuwe brandblusmiddelen. In aanvulling hierop levert Hydraflex jaarlijkse controles voor bijvoorbeeld deze (kleine) brandblusmiddelen.

De huurprijs van het pand bedroeg € 50,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016

Nuth, Daelderweg 15

Daelderweg 15 Nuth
Daelderweg 15 Nuth

Particulier belegger koopt een bedrijfsunit aan de Daelderweg 15 te Nuth

Een particuliere belegger heeft een bedrijfsunit van ca. 150 m² binnen het nieuw te realiseren bedrijfsobject gelegen aan Daelderweg 15 in Nuth verworven. Het geheel bestaat uit een nog te realiseren bedrijfscomplex van ca. 900 m² verdeeld over 6 units van ca. 150 m². Het object heeft een royale parkeervoorziening op eigen beklinkerd terrein en heeft een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het object is gelegen op een goede hoeklocatie op industrie- en handelsterrein ‘De Horsel’ op steenworp afstand van de op- en afrit van de autosnelweg (A76).

De diverse bedrijfsunits worden in januari 2017 opgeleverd.

De vraagprijs van de unit bedroeg € 110.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016.

Nuth, Daelderweg 15

Daelderweg 15 Nuth
Daelderweg 15 Nuth

ESM Vision V.O.F. koopt Daelderweg 15 te Nuth

ESM Vision heeft een bedrijfsunit van ca. 150 m² binnen het nieuw te realiseren bedrijfsobject gelegen aan Daelderweg 15 in Nuth verworven. Het geheel bestaat uit een nog te realiseren bedrijfscomplex van ca. 900 m² verdeeld over 6 units van ca. 150 m². Het object heeft een royale parkeervoorziening op eigen beklinkerd terrein en heeft een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het object is gelegen op een goede hoeklocatie op industrie- en handelsterrein ‘De Horsel’ op steenworp afstand van de op- en afrit van de autosnelweg (A76).

De diverse bedrijfsunits worden in januari 2017 opgeleverd.

ESM Vision is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van industriële machines en de technieken rondom het contactloos inspecteren en meten hiervan, ookwel ‘industrial machine vision’ genoemd. 

De vraagprijs van het pand bedroeg € 110.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016

Sittard, Industriestraat 22

Industriestraat 22 Sittard
Industriestraat 22 Sittard

ProconPlus B.V. koopt Industriestraat 22 te Sittard

Per mei 2016 heeft ProconPlus B.V. het bedrijfsobject gelegen aan Industriestraat 22 te Sittard verworven. Het geheel bestaat ca. 5.415 m² BVO waarvan ca. 745 m² kantoorruimte en ca. 4.670 m² bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte beschikt over een moderne logistieke ruimte die aan de achterzijde van het object is gesitueerd en de kantoorruimte is enkele jaren geleden volledig vernieuwd waardoor deze voldoet aan alle gangbare kantoor technische faciliteit. Dit grootschalige bedrijfscomplex is bijzonder gunstig gelegen op industriegebied ‘Bergerweg’ te Sittard.

ProconPlus B.V. ontwikkeld een product waarmee diverse farmaceutisch middelen beschermd worden tegen besmetting, breken en verspilling gedurende de periode van productie tot gebruik. Dit wordt gerealiseerd door het aanbrengen van een doorzichtig omhulsel om de verpakking van het middel.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.495.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Mei 2016.

Kerkrade, Spekhofstraat 10

Spekhofstraat 10 Kerkrade
Spekhofstraat 10 Kerkrade

Stichting uit de Steigers huurt een unit in  de Spekhofstraat 10 Kerkrade

Per 01 maart 2016 heeft Stichting uit de Steigers een unit in het bedrijfsobject gelegen aan Spekhofstraat 10 Kerkrade gehuurd. Het geheel betreft een complex van circa 14.500 m² vvo bedrijfs- en kantoorruimten gesitueerd op bedrijventerrein Spekholzerheide. De gehuurde unit betreft een bedrijfsruimte van circa 1.147 m² gelegen aan de zijkant van het complex. Stichting uit de Steigers huurt deze unit in combinatie met de naastgelegen unit.

Stichting uit de Steigers biedt dagbesteding, arbeidstraining, ambulante begeleiden, individuele begeleiding en verblijftrajecten op maat aan, aan mensen die door psychische of sociale problematieken extra aandacht nodig hebben om hun doel vast te stellen en te verwezenlijken. Op deze locatie opent Stichting uit de Steigers een meubelmakerij.

De huurprijs van het pand bedroeg € 20,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

Kerkrade, Beitel 6B

Beitel 6B Kerkrade
Beitel 6B Kerkrade

Autobedrijf Ploum huurt Beitel 6B Kerkrade

Per maart 2016 huurt Autobedrijf Ploum het bedtrijfsobject gelegen aan de Beitel 6B te Kerkrade. Het betreft een bedrijfsobject, deel uitmakend van een geheel van 5 deels verhuurde bedrijfshallen, van circa 570 m² en voorzien van pantry, toilet en een kantoorruimte. Het geheel is gelegen op een goede zichtlocatie aan een rotonde tussen Heerlen en Kerkrade.

De huurprijs van het pand was marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

Landgraaf, Voltastraat 13

Voltastraat 13 Landgraaf
Voltastraat 13 Landgraaf

Stukadoorsbedrijf R. Pierweijer huurt Voltastraat 13 te Landgraaf

Per 01 maart huurt Stukadoorsbedrijf R. Pierweijer het bedrijfsobject gelegen aan de Voltastraat 13 te Landgraaf. Het geheel bestaat uit een bedrijfscomplex van circa 2.000 m² gelegen op bedrijventerrein Strijthagen te Landgraaf. Het bedrijfscomplex beschikt over 7 bedrijfshallen met eigen voorzieningen van verschillende oppervlakten. De betreffende bedrijfshal, gelegen op nummer 13 omvat circa 405 m² en beschikt over een eigen toegangsdeur, sectionaalpoort, inpandig kantoor(tje), keukenblok en diverse aansluitingen met heaters.

Stukadoorsbedrijf R. Pierweijer is een eenmanszaak die al enkele jaren werkzaamheden verricht als stukadoor in de regio Landgraaf en omstreken.

De huurprijs van het pand bedroeg € 45,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

 

Kerkrade, Klarenanstelerweg 11

Klarenanstelerweg 11 Kerkrade
Klarenanstelerweg 11 Kerkrade

Hesi Beheer B.V. koopt Klarenanstelerweg 11 te Kerkrade

Per 01 maart 2016 heeft HESI beheer B.V. het bedrijfsobject gelegen aan de Klarenanstelerweg 11 te Kerkrade verworven. Het geheel bestaat uit een bouwlaag van circa 5.480 m² waarvan circa 4.950 m² bedrijfsruimte en circa 530 m² kantoorruimte. Dit complex is gelegen op het bedrijventerrein Dentgenbach met in de omgeving diverse nationale en internationale bedrijven.

Hesi Beheer B.V., ook wel Hesi plantenvoedingen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en leveringen van platenvoeding voor plantenteelt op aarde, hydrocultuur en coco.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.595.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Maart 2016.

Maastricht, Sint Nicolaasstraat 38B

1034178_Hoofdfoto-St-Nicolaasstraat.png

Met ingang van 1 januari 2016 is de voormalige sportschool aan de Sint Nicolaasstraat 38B in Maastricht, verhuurd aan Dansschool Reality. Na een verbouwing zal deze ruimte, groot ca. 265 m² BVO, in gebruik worden genomen als de 3e locatie van Dansschool Reality in Maastricht, na locaties in Daalhof en Heer. Deze verhuurtransactie is binnen 2 maanden door Boek & Offermans Makelaars tot stand gebracht.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger, januari 2016.

Heerlen, Beitel 15

Beitel 15 Heerlen
Beitel 15 Heerlen

Bergamac BV huurt Beitel 15 Heerlen

Met ingang van 1 december 2015 huurt Bergamac B.V. ca. 450 m² bedrijfsruimte op de Beitel te Heerlen. ‘De Beitel’ is een grootschalig bedrijventerrein met hoofdzakelijk regionale of bovenregionale bedrijvigheid.  Het complex biedt ruimte aan een divers spectrum aan huurders.

Bergamac BV is gespecialiseerd in de productie van robots en CNC machines. Door zijn kennis in software en elektronische systemen én zijn specifieke gereedschap parameterkennis maakt dat Bergamac een uniek bedrijf is in zijn soort.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie – december 2015.

Elsloo, Business Park Stein 139

Business Park Stein 139 Elsloo
Business Park Stein 139 Elsloo

DWOG B.V. koopt Business Park Stein 139 te Elsloo

Per 17 december 2015 heeft DWOG B.V. het object gelegen aan Business Park Stein 139 te Elsloo verworven. Het geheel bestaat uit een bedrijfsobject van ca. 2.140 m² en het naastgelegen kantoorobject bestaande uit drie bouwlagen met een totale oppervlakte van ca. 1.065 m².  Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op het industrie-/ handelsterrein “Business Park Stein”.

DWOG B.V. is een makelaar die zich bezighoudt met de verhuur van bedrijf onroerend goed.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.800.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Oostrum, De Hulst 18

1034096_DSC_0973a.jpg

Bedrijfsruimte met kantoor verhuurd aan Van Aerssen Finishing B.V.

Het pand waar voorheen Schadenet Venray gevestigd was, is gelegen op bedrijventerrein De Hulst in Venray-Oostrum. Het bedrijventerrein is gelegen tussen het NS station in het oosten, de Deurneseweg in het zuiden en de A73 in het westen met goede verbindingen richting Randstad en Ruhrgebied. Het pand is ca. 1.600 m² groot en is voorzien van twee overheaddeuren.

Het bedrijfspand is verhuurd aan Van Aerssen Finishing B.V. Zij zijn reeds in Venray gevestigd onder de naam Van Aerssen Technics B.V. aan de Energieweg en breiden met deze locatie hun werkzaamheden uit.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, november 2015.

Sittard, Fischerpad 120

Fischerpad 120 Sittard
Fischerpad 120 Sittard

Kupron Prototypes B.V. koopt Industriestraat 2D/Fischerpad 120 te Sittard

Per november 2015 heeft Kupron Prototypes B.V. het  reeds in gebruik zijnde object gelegen aan de Industriestraat 2D alsmede het object aan Fischerpad 120 te Sittard verworven. Het object gelegen aan de Fischerpad is aangekocht ter uitbreiding van de reeds bestaande activiteiten. Het geheel bestaat uit twee complexen bestaande uit circa 244 m² showroom, circa 544 m² kantoor alsmede circa 7700 m² bedrijfsruimte. De objecten zijn gelegen op Handelsterrein Bergerweg.

Kupron Prototypes B.V. is een toonaangevende toeleverancier in de automobielindustrie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de koper bij het tot stand komen van deze transactie. November 2015.

Hoensbroek, Handelsstraat 18A

Handelsstraat 18A Hoensbroek
Handelsstraat 18A Hoensbroek

WM beheersmaatschappij huurt Handelsstraat 18A te Hoensbroek

Per 26 oktober huurt WM beheersmaatchappij het bedrijfsobject gelegen aan de Handelsstraat 18A te Hoensbroek. Het betreft een representatieve bedrijfsruimte bestaande uit een bedrijfsruimtegedeelte/magazijn inclusief ingebouwd kantoortje met keuken en toilet. De bedrijfsruimte beschikt over circa 1.140 m² b.v.o. en een vrije hoogte van circa 5 meter hoog. Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Koumen’, het grootste bedrijventerrein van het industriegebied Heerlen-Noord.

WM beheersmaatschappij is een uitvoerdersbedrijf gespecialiseerd in beton gerelateerde bouwwerkzaamheden zoals betonstorten en ijzervlechten.

De huurprijs van het pand bedroeg € 35,- per m² per jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

Venray, Keizersveld 4

1033775_01.jpg

Bedrijfsruimte met kantoor verhuurd aan bedden- en matrassenspecialist Norma

Het bedrijventerrein Keizersveld is gelegen aan de noordzijde van Venray. Deze bedrijfsruimte is gelegen op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein. Het is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling, een zeer goede bereikbaarheid en een grote diversiteit aan ondernemingen.

Huurder Norma maakt sinds augustus 2015 officieel deel uit van Napco Beds. Norma Slaapcomfort bestaat sinds 1884 en Nederlands jongste en snelst groeiende boxspringfabrikant. Norma huurt 2.650 m² aan productieruimte en 230 m² kantoorruimte.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, oktober 2015.

Maastricht, Weerhuisweg 7

1034133_Hoofdfoto.JPG

Schadenet Koenen Maastricht heeft het moderne bedrijfspand aan de Weerhuisweg 7 in Maastricht gekocht. De nieuwe locatie is slechts op een steenworp afstand gelegen van hun huidige locatie, aan het Withuisveld in Maastricht.

Dit representatieve bedrijfsobject, bestaande uit ca. 600 m² bedrijfsruimte en ca. 130 m² kantoorruimte, biedt Schadenet Koenen Maastricht de mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden.

Op het kleinschalige bedrijventerrein Scharn-Noord bevinden zich onder andere vestigingen van Autobedrijf Biermans, Medireva Medische Hulpmiddelen en La Blanche Autoverhuur.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

Kerkrade, Willem Sophiaplein 5

Willem Sophiaplein 5 Kerkrade
Willem Sophiaplein 5 Kerkrade

Particulier koopt Willem Sophiaplein 5 Kerkrade

Een particulier heeft per 01 augustus dit bedrijfsobject gebouwd en geëxploiteerd als gymzaal met bijbehorende voorzieningen van ca. 496 m² gekocht. Deze voormalige gymzaal is gelegen in de Kerkraadse wijk Spekholzerheide nabij de wijk Terwinselen.

Aan de voorzijde van het object zijn diverse openbare parkeerhavens gesitueerd. Verder zijn er voldoende parkeergelegenheden in de directe omgeving.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 155.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2015.

Venlo, Egtenrayseweg 28

1033637_Egtenrayseweg-FrontRW.jpg

Bedrijfsruimte verhuurd aan logistiek bedrijf Translog Venlo B.V.

Gelegen op het ruim bemeten, modern bedrijventerrein Venlo Trade Port, dat uitstekend bereikbaar is via weg, water en spoor. Venlo Trade Port wordt gekenmerkt door bedrijven in logistieke en groothandelssector. Het Floriade-terrein ligt op een steenworp afstand.
De verhuurde bedrijfsruimte is ca. 3.450 m² groot met een kantoor van ca. 185 m².

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, augustus 2015.

KERKRADE - Klarenanstelerweg 25

Klarenanstelerweg 25 Kerkrade
Klarenanstelerweg 25 Kerkrade

Het betreft een bedrijfscomplex met goede logistieke mogelijkheden. In februari 2015 heeft Vipack reeds 6.325 m² productie hal gehuurd. Aanvullend huurt Vipack vanaf juni 2015 het resterende metrage van ca. 2.240 m². Het object is gelegen op industrieterrein ‘’Dentgenbach’’, niet ver van diverse uitvalswegen richting snelweg.

Vipack B.V. uit Landgraaf huurt het object meerjarig en zal het object benutten ten behoeve van logistieke activiteiten.

De huurprijs is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2015.

 

Sittard, Nusterweg 61a-b

Sittard, Nusterweg 61a-b
Sittard, Nusterweg 61a-b

W.G. Salari Beheer B.V. koopt Nusterweg 61a-b te Sittard

Per 9 oktober 2015 heeft W.G. Salari Beheer B.V. het bedrijfscomplex op een perceel van ca. 19.934 m² gekocht. Voorheen was dit bedrijfscomplex in gebruik bij boekenhandel Libridis. Bestaande uit diverse kantoorruimtes met een totaal van ca. 1.595 m². Daarnaast bestaat de bedrijfsruimte uit een magazijn, expeditieruimte, warehouse en inpandig kantoor in het magazijn met een totaal van ca. 8.695 m². Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘’Sittard Noord’’, niet ver van diverse uitvalswegen richting snelweg.

Salari uit Sittard koopt dit object en zal het benutten ten behoeve van warehouse activiteiten en transportdiensten.

De vraagprijs is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Oktober 2015.

EYGELSHOVEN - Albert Thijsstraat 15-17

Albert Thijsstraat 15-17 Eygelshoven
Albert Thijsstraat 15-17 Eygelshoven

Met ingang van 07 augustus 2015 koopt PDM Onderhoudsdienst B.V. het bedrijfsobject gelegen aan de Albert Thijsstraat 15-17 te Eygelshoven. Het betreft een zeer courante bedrijfsruimte van ca. 800 m², daterend uit 2006, welke opgedeeld is in twee separate huisnummers 15 en 17. Nummer 15 bestaat uit een bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op de begane grond. Nummer 17 bestaat uit bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en kantoorruimte gesitueerd op de eerste verdieping.

PDM Onderhoudsdienst en bandenservice is gespecialiseerd op het gebied van reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen, heftrucks, golfcars, laadkranen, landbouwmachines etc.

De vraagprijs van het totaal bedroeg € 419.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2015.

Heerlen, Breukerweg 196D

Breukerweg 196D Heerlen
Breukerweg 196D Heerlen

Enexis huurt meerjarig Breukerweg 196D te Heerlen

Enexis heeft per 01 juli 2015 het object gelegen aan Breukerweg 196D te Heerlen meerjarig gehuurd. Het geheel bestaat uit 3 units waarvan er thans twee units reeds zijn verhuurd, waarvan een aan Carglass en een aan Fabory Center. De overgebleven unit waar Enexis nu gevestigd is betreft ca. 375 m².

Het object is langjarig verhuurd aan Enexis. Enexis brengt stroom en gas in bedrijven en particuliere huishoudens en zijn verantwoordelijk het beheer van de kabels en leidingen.

De huurprijs van het pand is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2015.

Heerlen, Beitel 15

Beitel 15 te Heerlen
Beitel 15 te Heerlen

H2 interieur VOF huurt meerjarig een unit aan Beitel 15 te Heerlen

Per 1 september heeft H2 interieur VOF een unit van ca. 452 m² B.V.O. gelegen aan de Beitel 15 te Heerlen meerjarig gehuurd. Het betreft een bedrijvencomplex direct aan de snelweg gesitueerd op zichtlocatie. In het complex zijn diverse units af te nemen per stramienmaat. Verder biedt de ruimte veel manoeuvreer- en rangeermogelijkheid aan voorzijde van de desbetreffende unit. Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Beitel’, een grootschalig bedrijventerrein met hoofdzakelijk regionale of bovenregionale bedrijvigheid.

H2 interieur is een professioneel en kundig interieurbouwbedrijf die een product of project naar uw wens aflevert

De huurprijs bedraagt € 20,- per m², per jaar excl. BTW.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. September 2015.

Heerlen, Wijngaardsweg 2

Wijngaardsweg 2 Heerlen
Wijngaardsweg 2 Heerlen

Intercar Heerlen B.V. huurt bedrijfsruimte op de Wijngaardsweg te Heerlen

Met ingang van 1 augustus huurt Intercar Heerlen B.V. ca. 200 m² kantoor-en bedrijfsruimte aan de Wijngaardsweg 2 te Heerlen. Het pand heeft een oppervlakte van in totaal 400 m²,waarvan 200 m² reeds verhuurd is. Dit object is gelegen aan de Beersdalweg op industrie- en handelsterrein ‘De Koumen’, aansluitend aan de meubel- en autoboulevard.

Intercar Heerlen B.V. is sinds begin 2015 gestart met de in- en verkoop van auto’s. Zij zijn met name gespecialiseerd in jonge occasions te verkopen tegen scherpe prijzen.

De huurprijs van het pand is marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. Juli 2015.

Kerkrade, Kloosterraderstraat 100

Kerkrade, Kloosterraderstraat 100
Kerkrade, Kloosterraderstraat 100

Particulier belegger koopt Kloosterraderstraat 100 Kerkrade

Een particuliere belegger heeft dit kleinschalig appartementencomplex gelegen aan Kloosterraderstraat 100 te Kerkrade gekocht. Nabij het centrum van Kerkrade gesitueerd kleinschalig appartementencomplex. Dit complex is niet afgebouwd. De onroerende zaak beschikt over, vijf onafgebouwde appartementen, een parkeerkelder en 31 garageboxen.

Het object is gelegen nabij het centrum van Kerkrade. NS Station is op loopafstand bereikbaar. Tevens stoppen er bussen nabij. De binnenstad is op loopafstand bereikbaar. Diverse uitvalswegen richting diverse Kerkraadse wijken, de snelweg en Duitsland zijn bijzonder goed bereikbaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde het marketingproces en de kijkdagen van deze veiling namens onze opdrachtgever. Juli 2015.

Heerlen, Beitel 15

1033183_Luchtfoto.jpg

Met ingang van 1 juli 2015 huurt Elektro Scheppers B.V. ca. 200 m² bedrijfsruimte op de Beitel te Heerlen. ‘De Beitel’ is een grootschalig bedrijventerrein met hoofdzakelijk regionale of bovenregionale bedrijvigheid.

Elektro Scheppers al tientallen jaren een begrip in Limburg als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen het bedrijf als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie – juni 2015.

Maastricht, Giel Duijckersstraat 3

1033175_DSC_4523.JPG

Met ingang van 1 juli 2015 huurt Mulders Bouw B.V. het instapklare bedrijfsobject aan de Giel Duijckersstraat 3 in Maastricht. Het pand beschikt over ca. 350 m² bedrijfsruimte en ca. 35 m² kantoorruimte, gelegen op een royaal perceel van ca. 1.100 m². Direct grenzend aan het object zijn onder andere een vestiging van Gamma en Renault Kerres gelegen.

Mulders Bouw B.V. is een allround aannemersbedrijf opgericht in 1931 en beschikt over kennis van en ruime ervaring in met name de utiliteitsbouw, renovatie, groot onderhoud en interieurafwerking.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder – juni 2015

MAASTRICHT, Withuisveld 8

1032965_Hoofdfoto.JPG

Per 1 juni 2015 is de moderne, instapklare bedrijfsruimte gelegen aan Withuisveld 8 te Maastricht verhuurd aan EuroFibers B.V. Het vrijstaande pand omvat ca. 555 m² bedrijfsruimte, ca. 140 m² kantoorruimte en ca. 90 m² showroom.

EuroFibers is een betrouwbare en innovatieve partner in de technische textiel industrie met een duidelijke focus op Hoogwaardige Vezels zoals Dyneema ®, Technora ®, Twaron ®, Vectran ® en Zylon ®.

Het pand is gelegen op het kleinschalige bedrijvengebied ‘Scharn-Noord’, welk is gesitueerd aan de oostzijde van Maastricht. Andere bedrijven die gevestigd zijn in de directe omgeving zijn Sauter Wijnen, TCC, Jennekens Lastechniek, Rieu Productions en Intergarde.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Mei 2015.

HEERLEN - Wijngaardsweg 2

Wijngaardsweg 2 Heerlen
Wijngaardsweg 2 Heerlen

Het betreft ca. 200 m² bestaande uit kantoor- en bedrijfsruimte gelegen op industrie- en handelsterrein ‘De Koumen’. Meubel Kliniek Limburg huurt deze ruimte per 01 juli van een particuliere belegger. Dit zal worden gebruikt als opslag- en productieruimte ten behoeve van een meubelfabrikant en stoffeerderij. Er is nog ca. 200 m² bedrijfsruimte, geschikt voor uiteenlopende activiteiten, met een groot buitenterrein beschikbaar.

Huurprijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder. Mei 2015.

KERKRADE - Wiebachstraat 15

Bedrijfsruimte Wiebachstraat 15 Kerkrade
Bedrijfsruimte Wiebachstraat 15 Kerkrade

Het betreft een showroom met kantoor en magazijn ca. 958m² gelegen op het bedrijvenpark rond het voetbalstadion van Roda J.C te Kerkrade. Hier zijn onder andere gevestigd Decathlon, Hornbach, Albert Hein XL, JT Bioscoop en diverse MKB ondernemingen. Handelsonderneming Schuttie, een groothandel in textiel, schoenen en modeartikelen, heeft per 01 april het object op deze prominente locatie gehuurd. 

Huurprijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder. April 2015.

SITTARD - Economiestraat 5

Bedrijfsruimte Economiestraat 5 Sittard
Bedrijfsruimte Economiestraat 5 Sittard

Namens de eigenaar, Aramis B.V., heeft Boek & Offermans Makelaars het royale bedrijfsobject gelegen aan de Economiestraat 5 te Sittard verkocht. Koper betreft een beleggingspartij.

Dit multifunctioneel bedrijfscomplex, bestaande uit een grote showroom, enkele kantoorvertrekken en een grote werkplaats + magazijn is gesitueerd op een prominente zichtlocatie. Dit object beschikt over ruim ca. 1.680 m² showroom, ca. 150 m² kantoor, ca. 360 m² werkplaats en ca. 170 m² magazijn. Dit alles is gelegen op een royaal perceel van 3.866 m2 waardoor er de beschikking is over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper. Maart 2015.

EYGELSHOVEN - Nievelsteenstraat 4N

Bedrijfsruimte Nievelsteenstraat 4N Eygelshoven
Bedrijfsruimte Nievelsteenstraat 4N Eygelshoven

Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 169 m² op de begane grond, alsmede bedrijfsruimte op de verdieping van ca. 99 m², gelegen aan de Nievelsteenstraat 4N te Eygelshoven. Aan de voorzijde van het object zijn prima laad- en los mogelijkheden. Het object is gelegen op het industrieterrein 'Julia' te Eygelshoven. Per 1 mei is deze bedrijfsruimte verkocht aan een particuliere belegger.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper. April 2015.

KERKRADE - Wiebachstraat 2

Bedrijfsruimte Kerkrade, Wiebachstraat 2
Bedrijfsruimte Kerkrade, Wiebachstraat 2

Het betreft een nieuwbouw bedrijfsobject met zeer hoogwaardige materialen en een in het oog springende, groene en licht golvende gevelbeplating. Momenteel is nog ca. 1.685 m² in zijn totaliteit beschikbaar. De combinatie van hoogwaardige materialen, de fraaie architectuur en de optimale zichtlocatie zorgen voor de start van een gezonde bedrijfsvoering. Op het naastgelegen parkeerterrein zijn optimale parkeerfaciliteiten gecreëerd.

RW Products uit Landgraaf huurt meerjarig 272 m² en zal het object benutten ten behoeve van industriële groothandel in ijzer-en metaalwaren, bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industrie-artikelen.

Prijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. April 2015.

KERKRADE - Wiebachstraat 19C + 19D

1032194_SAM_0065.JPG

FP International  B.V. huurt per ingang van 01 december 2014 het object aan de Wiebachstraat 19C + 19D te Kerkrade . Het geheel bestaat uit een bedrijfsruimte van ca. 545 m² en een kantoorruimte op de eerste verdieping van ca. 144m².

 

FP International is wereldleider in het produceren van innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen en- systemen. FP International is is de Europese marktleider op het gebied van luchtkussens.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. December 2014.

KERKRADE - Klarenanstelerweg 25

1032192_Hoofdfoto-Klarenanstelerweg-25-Kerkrade.JPG

Het betreft een bedrijfscomplex met goede logistieke mogelijkheden. Momenteel is nog ca. 2.240 m² beschikbaar. Ruime gebruiksmogelijkheden, goede onderhoudstaat, optimale laad- en losfaciliteiten, goede kantoorfaciliteiten en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein zijn enkele kenmerken van deze onroerende zaak. Het object is gelegen op industrieterrein ‘’Dentgenbach’’, niet ver van diverse uitvalswegen richting snelweg.

Vipack B.V. uit Landgraaf huurt het object meerjarig voor 6.325 m² en zal het object benutten ten behoeve van logistieke activiteiten.

Prijs marktconform.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van deze transactie. December 2014.

MAASTRICHT - Withuisveld 7

1032064_Hoofdfoto.jpg

Met ingang van 1 december 2014 huurt Grease Lightning het pand gelegen aan Withuisveld 7 in Maastricht, alwaar men in januari 2015 hun deuren zal openen. Dit zelfstandige bedrijfobject omvat ca. 429 m² kantoorruimte en ca. 264 m² bedrijfsruimte, welk geheel door Grease Lightning in gebruik zal worden genomen. Op het kleinschalige bedrijventerrein Scharn-Noord zijn onder andere gevestigd TCC, Sauter Wijnen en Intergarde.

Grease Lightning is een creatief, dynamisch en doortastend bedrijf dat particulieren en bedrijven voorziet van professioneel lichtadvies op maat.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. November 2014.

LANDGRAAF - Ampèrestraat 3

1030674_20140528_180346-Small.jpg

Multifunctioneel bedrijfscomplex, centraal gesitueerd op bedrijventerrein ‘Strijthagen’ te Landgraaf. Het object heeft jarenlang dienst gedaan als zijnde loods voor productie-, verwerkings- en opslagdoeleinden. De bedrijfsruimte is erg ruim van opzet en in de huidige situatie aan elkaar verbonden. De bedrijfsruimten zijn echter ook relatief eenvoudig separaat van elkaar te gebruiken. De bedrijfscompartimenten verschillen qua hoogte en oppervlakte. Rondom het object is veel plaats voor buitenopslag. Aan de achterzijde van het object is een hoge opslagloods gesitueerd. Tevens zijn voor en rond het object voldoende parkeerplaatsen en/of rangeer- manoeuvreruimte voor vrachtwagens van toepassing. Aan de voorzijde is een weegbrug in de grond geplaatst. Per 1 oktober 2014 wordt deze bedrijfsruimte verhuurd voor een periode van twee jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Augustus 2014.

GELEEN - Sint Jorisstraat 25

1030667_SAM_0771-Small.JPG

Voormalig dierenopvangverblijf c.q. asiel. Het verblijf heeft jarenlang dienst gedaan als opvang voor honden en katten en kan als zodanig ook weer gebruikt worden door opvolgende gebruikers. Het object ligt nabij station Geleen-Oost, aan de zijde van Munstergeleen. De onroerende zaak bestaat uit meerdere vertrekken, kantoorruimtes, behandelkamers, kennels, buitenruimte en kattenverblijven. De perceelsgrootte bedraagt 2.150 m². Per 1 augustus 2014 is deze bedrijfsruimte/ dit dierenasiel verkocht aan Royal Dog Resort.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper. Augustus 2014.

KERKRADE - Wiebachstraat 25C

1030643_2014-01-28-16.07.06.jpg

Het betreft hier nieuwbouw bedrijfsruimte met hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op een zeer goede locatie gelegen nabij het RODA JC Stadion, Decathlon, Hornbach, Intratuin en diverse andere ondernemingen met een grote diversiteit aan activiteiten. Per 1 augustus 2014 huurt Hockeypoint B.V. circa 345 m² showroom op de begane grond voor een duur van 5 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Juli 2014.

EYGELSHOVEN - Bart van Slobbestraat 16

1030642_SAM_8278.JPG

Het betreft hier circa 3.500 m² bedrijfsruimte, verdeeld over vier hallen, met omheind buitenterrein. Twee bedrijfsruimten zijn ca. 500 m² en de overige twee bedrijfsruimten hebben een metrage van circa 1.250 m². De hallen van respectievelijk 500 m² worden middels één heater verwarmd, de bedrijfsruimten van respectievelijk 1.250 m² worden verwarmd middels drie heaters. Daarnaast heeft iedere hal beschikking over een eigen pantry sanitaire voorzieningen. Gelegen op het industrieterrein 'Julia' te Eygelshoven op een perfecte zichtlocatie aan de rand van het terrein. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd op het beklinkerd buitenterrein alsmede parkeergelegenheid aan de straatkant. Per 1 juli 2014 wordt circa 500 m² verhuurt aan ProjectConnect Management GmbH voor een duur van 1 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Juni 2014.

ELSLOO - Business Park Stein 214

1030641_Business-Park-Stein-214-Elsloo.JPG

Dit vrijstaande object, gelegen op een goede zicht,- en hoeklocatie op het Businesspark Stein te Elsloo, betreft ca. 450m² bedrijfsruimte en ca. 170m² kantoor. Het object heeft royale parkeervoorzieningen op eigen beklinkerd terrein en heeft een representatieve uitstraling. Per 1 juni 2014 wordt deze bedrijfsruimte met kantoor verhuurt aan Sysworks ICT B.V. voor een duur van 7 jaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder. Mei 2014.

MAASTRICHT - Graanmolen 18

1030013_Graanmolen-18-MST-hoofdfoto.jpg

Namens de eigenaar, Chalet Group B.V., heeft Boek & Offermans Makelaars het royale bedrijfsobject gelegen aan de Graanmolen 18 in Maastricht verkocht. Koper betreft een particuliere belegger.

Deze voormalige drukkerij op een prominente zichtlocatie beschikt over ruim 1.600 m2 productieruimte en ca. 600 m2 kantoorruimte. Dit alles is gelegen op een royaal perceel van 4.440 m2 waardoor er de beschikking is over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bedrijventerrein Randwyck-Zuid is gelegen aan de zuidkant van Maastricht en is onder andere de vestigingsplaats van Volvo Distributie Center, diverse autodealers, Brammer Maastricht en Florale Haircare. Het bedrijventerrein kent een zeer goede ontsluiting in de richtingen Eindhoven en Luik dankzij de directe ligging langs de A2/E25.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper. Mei 2014.

 

KERKRADE - Klarenanstelerweg 6

1029848_01.jpg

Een functioneel bedrijfscomplex bestaande uit ca. 4.030 m² bedrijfsruimte met expeditiegedeelte, ca. 350 m² kantoorruimte alsmede buitenterrein met laad-/losfaciliteiten, parkeerplaatsen en groenvoorziening. Het object is gelegen op bedrijventerrein Dentgenbach; ter plaatse is een grote diversiteit van regionale en (inter)nationale bedrijvigheid in de logistieke, industriële en handelssector. De bereikbaarheid is goed via meerdere ontsluitingswegen naar de nabijgelegen autoweg N281/ snelwegennet A76 / A79 / A2. Per 1 mei 2014 wordt deze bedrijfsruimte verhuurd aan LSP B.V.  Makelaar verhuurder: In collegialiteit tussen Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis en Ruijters Bedrijfsmakelaars.

BELFELD - Geloërveldweg 11

1029785_Geloerveldweg-11-Belfeld.jpg

Het object ligt op industrieterrein ‘Geloërveld‘ te Belfeld, gemeente Venlo. Op dit moderne industrieterrein zijn meerdere middelgrote bedrijven gehuisvest, maar ook diverse kleinere ondernemingen in een diversiteit aan sectoren, zoals de bouw- en metaalsector, automobielhandel, (inter-)nationaal transport en diverse handelsondernemingen. Het industrieterrein is te bereiken via de provinciale weg (N271) gelegen tussen Tegelen en Roermond en via de A73-zuid, middels een directe aansluiting. Deze bedrijfsruimte, ca. 1.930 m², waarvan 200 m² kantoren wordt verhuurd aan Van Bilsen International B.V. 

HEERLEN - Wijngaardsweg 62

1029551_Voorgevel-en-hekwerk.jpg

Het betreft hier circa 516 m² bedrijfsruimte / showroom met twee omheinde buitenterreinen, respectievelijk groot ca. 575 m² en ca. 465 m². Het object is strategisch gesitueerd tussen de binnenstad van Heerlen en de meubelboulevard. De op,- en afrit naar de autoweg N281 / A76 is op steenworp afstand gelegen. Dagelijks passeren duizenden auto's het kruispunt waar deze locatie aan is gesitueerd. Voor het object zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Per 1 mei 2014 wordt deze bedrijfsruimte gehuurd door RP Car Styling. Verhuurder is Boels Verhuur B.V. Makelaar verhuurder: Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april 2014.

KERKRADE - Tunnelweg 112

1029549_Tunnelweg-112-Kerkrade.JPG

Multifunctioneel bedrijfscomplex gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de Tunnelweg op het industrieterrein Dentgenbach. Bedrijventerrein Dentgenbach is goedontsloten naar het (internationale) snelwegennet. Ter plaatse is een grote diversiteit van regionale en (inter)nationale bedrijvigheid in de logistieke, industriële en handelssector. Naastgelegen buren zijn onder andere Botterweck Schilders, Fitland, Welzorg, Harley Davidson en diverse automobielbedrijven.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, april 2014.

HOENSBROEK - Industriestraat 2A

1029550_Voorgevel2.JPG

Het betreft hier een bedrijfsobject (BOUWMAAT) bestaande uit een showroom, expeditieruimte, magazijn en een groot half open magazijn. Aan de voorzijde bij de entree bevindt zich een luifel alsmede ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Het object is geheel omheind en kent diverse gebruiksmogelijkheden. Per 1 april 2014 verhuurd DSG Bouwmaten Vastgoed B.V. deze bedrijfsruimte, ca. 4.600 m² groot, aan Gejatra Internationale Transporten B.V.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, maart 2014.

KERKRADE - Spekhofstraat 10

1029299_008.jpg

Het object betreft een bedrijfsruimte met kantoren,gesitueerd op bedrijventerrein "Spekholzerheide". Het totale metrage van het object bedraagt bij benadering ca. 14.500 m²v.v.o. Gelegen op bedrijventerrein "Spekholzerheide" te Kerkrade. Vanaf het bedrijventerrein zijn snelle verbindingen naar Duitsland, Heerlen, en de N281 en A76. Per 15 december 2013 wordt ca. 1.187 m² bedrijfsruimte gehuurd door Colin Logistics B.V.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, januari 2014.

HEERLEN - Heerlerbaan 195

1029302_SAM_2580.JPG

Het betreft hier een bedrijfsruimte voorzien van een riante werkplaats met opslagruimte. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 750 m². Hetobject is geschikt te maken voor verschillende doeleinden, denk hierbij aan groothandel, productie, perifere detailhandel etc. Bovendien is het object gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Heerlerbaan. De op- en afritten van de snelweg A76 zijn nabij gelegen, verder zijn er bushaltes op loopafstand gesitueerd. Met ingang van 1 februari 2014 wordt deze bedrijfsruimte verhuurd aan RG Montage.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder, januari 2014.

KERKRADE - Tunnelweg 108

1029303_20140106_100121.JPG

Namens onze opdrachtgever Eurodecars hebben wij deze voormalige locatie van Haegens Bouw aangekocht. Het betreft een perceel van ca. 10.000 m². Op dit perceel bevinden zich thans een net kantoor alsmede drie separate bedrijfsloodsen. Koper zal het object gaan exploiteren ten behoeve van de in- en verkoop van automobielen. De Tunnelweg ligt erg gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen. Het bedrijventerrein kent een mooie mix van kleine alsmdede middelgrote productie/handelsondernemingen, veelal van lokale komaf.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, januari 2014.

ULESTRATEN - Burgemeester Visscherstraat 135

1029411_hoofdfoto.jpg

Per 31 januari 2014 is het bedrijfspand gelegen aan de Burgemeester Visscherstraat 135 verkocht aan Loonbedrijf Hoedemakers. Het betreft een bedrijfspand bestaande uit een showroom, kantoorruimte, magazijnruimte en productieruimte van totaal circa 1.395 m² groot. Het totale perceeloppervlakte is groot 3.042 m². Het bedrijfspand is gelegen op het kleinschalig bedrijventerrein Bamfordweg nabij Maastricht-Airport. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed en zal in de toekomst nog sterk verbeteren in verband met het te ontwikkelen bedrijventerrein Aviation Valley nabij de A2. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger. Januari 2014.

NUTH - Daelderweg 15

1029412_12345.jpg

Dit nog te realiseren bedrijfscomplex bestaande uit 2 bouwdelen, omvat totaal circa 3.675 m² bedrijfsruimte en de mogelijkheid om op verdieping kantoorruimte te realiseren. Het object heeft royale parkeervoorzieningen op eigen beklinkerd terrein en heeft een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het object is gelegen op een goede hoeklocatie op industrie- en handelsterrein "De Horsel" op steenworp afstand van de op- en afrit van de autosnelweg (A76). Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts enkele autominuten verwijderd.Per 1 september 2014 wordt circa 825 m² casco bedrijfsruimte alsmede 75 m²op de 1e verdieping gehuurd door Finishing Touch B.V. Finishing Touch zal zelf zorgdragen voor de interne afbouw en overige interne faciliteiten.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder.

GRONSVELD - Rekoutweg 1

1029413_20130425_145436.JPG

Het betreft een zelfstandig bedrijfspand bestaande uit circa590 m²bedrijfsruimte met circa 200 m² overkapte opslag en een royaal buitenterrein van 5281 m² met verhard beton. Het bedrijfspand is voorzien van 4 overheadpoorten, werkplaats met smeerput, krachtstroom, olievanger en hete- luchtverwarming, inpandige kantine, pantry en kleedruimte met douche en toilet. Het is gelegen op het bedrijventerrein Maastricht-Eijsden in de direct nabijheid van de A2 en op enkele minuten van afrit 56 vlakbij Maastricht met verbindingen naar het binnenland, alsmede naar België en Duitsland. Partijen hebben op 19 september 2013 de koopovereenkomst gesloten.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper.

MAASTRICHT - Watermolen 20

1029416_P1140644-Large.JPG

Per 21 oktober 2013 is het bedrijfspand gelegen aan de Watermolen 20 verkocht aan Elektro Montage Limburg B.V. Op het moderne en goed bereikbare bedrijventerrein Randwyck Zuid is dit instapklare bedrijfspand gelegen. Het object bestaat uit een royale loods, grotendeels voorzien van 2 verdiepingen, met een totale oppervlakte van ca. 930 m². Aan de voorzijde is een fraai afgewerkt kantoorpand gelegen met diverse kantoorruimten, eveneens verdeeld over 2 verdiepingen, met een totale oppervlakte van ca. 210 m². Tevens zijn er voldoende parkeergelegenheid rondom het object aanwezig.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger.

MAASTRICHT - Gellikstraat 7 + 9

1029436_Hoofdfoto-Gellikstraat.JPG

Het betreft een zeer representatief en hoogwaardig afgewerkt bedrijfspand (bouwjaar 2008) met kantoorruimte en inpandige opslagruimte. De kantoorruimte is totaal ca. 420 m2 groot, verdeeld in ca. 210 m2 op de begane grond en ca. 210 m2 op de 1e verdieping. Op de begane grond is tevens een opslagruimte van ca. 90 m2 gelegen met sectionaalpoort aan de achterzijde. Door het gebruik van glazen scheidingswanden hebben de diverse kantoorruimten een zeer ruimtelijke beleving. Het pand is centraal gelegen aan de rand van het stadsdeel Hazendans met vrij uitzicht over natuur/golfgebied Daalhof. Deze ruimte is verkocht per 1 oktober 2013 aan W Fashion B.V.
Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger.

MAASTRICHT - De Bosquetplein 1, Heksenstraat 10 en Zwingelput 2

1029435_hoofdfoto-Bosquet.jpg

Het betreft een bedrijfsruimte met kantoor en werkplek, totaal circa 900 m2. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend en de aansluiting op de autosnelweg naar Eijsden en Eindhoven (A2/A79) is zeer nabij. De bedrijfsruimte alwaar voorheen een metaalverwerkingsbedrijf heeft gezeten, heeft o.a. een grote werkplaats, kantine, magazijn, container opslag, toilet en nog een aantal overige ruimten. De kantoorruimte gelegen op de begane grond bestaat uit 3 kantoorruimten, die gescheiden zijn van de bedrijfshal. Deze ruimte is verkocht per 30 augustus 2013 aan Huisi Beheer B.V.
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger. Augustus 2013.M

MAASTRICHT - Limmelderweg 4

1029424_Limmelderweg-4-Maastricht.jpg

Met ingang van 15 juni 2013 huurt Unitherm Food Systems Inc. de bedrijfsruimte gelegen aan de Limmelderweg 4 te Maastricht. Deze ruimte is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Beatrixhaven. Dit uiterst functionele pand is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van 2.510 m² en beschikt derhalve over een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein. De bedrijfsruimte is ca. 450 m² groot en de modern afgewerkte kantoorruimte, welke beschikt over een turnkey afwerkingsniveau, is ca. 275 m² groot.
Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verhuurder Expotech Holding B.V. Juni 2013

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.