Beleggingstransacties

Maastricht, Volksplein 34-35

1035495_Volksplein-34b---Voorgevel.JPG

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Servatius Wonen en Vastgoed, de verkoop tot stand gebracht van het woon-/winkelpand gelegen aan het Volksplein 34-35 in Maastricht. Het object is gelegen in de Maastrichtse wijk Mariaberg en bestaat uit een Aldi-supermarkt op de begane grond (langjarig verhuurd) en 8 studentenkamers op de bovengelegen verdiepingen. De koper van het object betreft een particuliere belegger en een koopsom is door partijen niet bekend gemaakt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij Servatius Wonen en Vastgoed. Maart 2016.

Maastricht, van Slijpestraat 2A-2N

1035494_slijpe.jpg

Een particuliere belegger heeft het monumentale object gelegen aan de Van Slijpestraat 2A-2N in de Maastrichtse wijk Amby gekocht. Het object bestaat uit 9 verhuurde studio’s/appartementen, één kantoorruimte en 9 garageboxen gesitueerd in een parkachtige omgeving. Deze verkooptransactie is binnen 1 week tot stand gekomen, waarbij de vraagprijs € 749.000,- k.k. bedroeg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper een particulier belegger, december 2015.

Elsloo, Business Park Stein 139

1035493_2014-01-22-15.03.58.jpg

DWOG B.V. koopt Business Park Stein 139 te Elsloo

Per 17 december 2015 heeft DWOG B.V. het object gelegen aan Business Park Stein 139 te Elsloo verworven. Het geheel bestaat uit een bedrijfsobject van ca. 2.140 m² en het naastgelegen kantoorobject bestaande uit drie bouwlagen met een totale oppervlakte van ca. 1.065 m².  Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op het industrie-/ handelsterrein “Business Park Stein”.

DWOG B.V. is een makelaar die zich bezighoudt met de verhuur van bedrijf onroerend goed.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 1.800.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. December 2015.

Maastricht, Laag Mosae Forum

1035492_1-28.jpg

Boek & Offermans Makelaars heeft een lokale belegger begeleid bij de aankoop van 5 commerciële units, gelegen rondom een centraal plein in het souterrain van het Mosae Forum complex in Maastricht. Het winkelcentrum ligt tussen de Markt en Maasboulevard in Maastricht. Het gaat om twee appartementsrechten, bestaande uit vijf verhuurde winkelruimten, die aan de in- en uitgang liggen van de Q-Park parkeergarage op niveau -1. In totaal gaat het om circa 3.030 m² BVO, met een jaarlijkse huurstroom van ca. € 440.000,-.

De commerciële ruimtes zijn langjarig verhuurd aan Amazing Oriental Maastricht, Saveurs, 50/50 Store, Turquoise Mosae Gusto en Bufkes / van Melick du Chef.

Vanwege een wijziging in haar vastgoedstrategie heeft ING Vastgoed Ontwikkeling in september besloten de commerciële units te verkopen door middel van een vrijwillige veiling.

Een lokale particuliere belegger heeft, begeleid door Boek & Offermans Makelaars, voorafgaand aan de veiling overeenstemming met verkoper bereikt over een onderhandse verkoop van de commerciële units. Een transactieprijs is door partijen niet bekend gemaakt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de koper, een particulier belegger.

DTZ Zadelhoff, trad bij deze transactie op namens verkoper, ING Vastgoed Ontwikkeling B.V.

November 2015.

Tegelen, Kerkstraat 31-37

1035491_Kerkstraat.jpg

Beleggingspand verkocht aan particuliere belegger

Het pand, bestaande uit twee winkels en twee bovenwoningen, is gelegen in het centrum van Tegelen. De panden met huisnummer 31 en 37 zijn verhuurd. Kerkstraat 33 en 35 zijn leeg en ontruimd waardoor op korte termijn begonnen kan worden met business. Het pand beslaat een drietal etages. Het object heeft aan de achterzijde een parkeerplaats waar tevens de bevoorrading kan plaatsvinden.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, september 2015.

Hoensbroek, Kouvenderstraat 34-36

1035490_SAM_0861.JPG

Zakelijke beleggers kopen Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek

Per 31 juli 2015 heeft een drietal zakelijke beleggers het winkelpand gelegen aan Kouvenderstraat 34-36 te Hoensbroek gekocht. Deze winkelruimte bestaat uit 2 units met een totaal oppervlakte van ca. 360 m². Dit object is gelegen in het centrum van Hoensbroek op een A1 locatie.

Dit drietal zakelijke beleggers zijn gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en belegging. Zij hebben dit object gekocht als belegging om verder te exploiteren.

De vraagprijs van het pand bedroeg € 198.000,- k.k.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde de verkoper bij het tot stand komen van deze transactie. Augustus 2015.

Venlo, Kaldenkerkerweg 56

1035489_Kaldenker.jpg

Kantoorpand verkocht aan particuliere beleggers

Deze royale kantoorvilla heeft een karakteristieke uitstraling en is gelegen aan dé verbindingsweg tussen Venlo en Duitsland. Geschikt voor diverse zakelijke dienstverleners, advocaten, notarissen, banken en financiële dienstverleners. Het pand ligt op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum en centraal station. Meerdere entree partijen waardoor flexibiliteit van gebruik maximaal is en daarom uitermate geschikt voor deelverhuur.

De vraagprijs van dit pand bedroeg € 650.000,-.

Boek & Offermans Makelaars, Partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkoper, augustus 2015.

Maastricht, Randwycksingel 20

1035488_foto-04.jpg

Multi-tenant kantoorobject ‘Cap du Sud’ verkocht aan Grouwels Vastgoed

De Maastrichtse ontwikkelaar en belegger Grouwels Vastgoed heeft het fraaie kantoorgebouw ‘Cap du Sud’ aan de Randwycksingel 20 in Maastricht gekocht. Dit hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw kent een eigenzinnige uitstraling door de twee bouwdelen die onderling verbonden zijn middels een glazen atrium.

Het gehele object omvat ca. 5.224 m² VVO kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen, alsmede 68 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder. Huurders van het pand zijn onder andere Gotprint, Onze Livre, Arbolab, Polartec en PCS Zuid.

Cap du Sud is gelegen in de Maastrichtse wijk Randwyck, welke wordt gekenmerkt door de vestiging van vele internationaal opererende organisaties zoals DHL, Mercedez-Benz en Vodafone, en de aanwezigheid van het MUMC+ en het MECC.

Grouwels Vastgoed is sinds 1964 actief in de vastgoedwereld als belegger en ontwikkelaar. De actuele portefeuille omvat woningen en bedrijfsmatig vastgoed in onder andere Nederland, België en Duitsland. De wortels van Grouwels Vastgoed liggen van oudsher in Maastricht en thans is men gevestigd aan de Maasboulevard in Maastricht.

De verhuur van kantoorruimte in Cap du Sud zal, ook namens de nieuwe eigenaar, worden voortgezet door Boek & Offermans Makelaars.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper MPC Capital - juli 2015

Landgraaf, Hovenstraat 137-139

1035487_Hovenstraat.jpg

Particuliere belegger koopt solide winkelbelegging in Landgraaf

Een particuliere belegger heeft via BOG-Auctions deze solide winkelbelegging aan de Hovenstraat 137-139 te Landgraaf gekocht. Het betreft hier een winkelstrip bestaande uit 2 winkelunits, gezamenlijk groot ca. 259 m².

Het object is gelegen tegenover en direct aan het op dit moment in aanbouw zijnde nieuwe centrumplan van ‘Ubach over Worms’.

Dit object bestaat uit twee winkelunits met pantry en toilet en een klein magazijn. Het opleveringsniveau is goed en bestaat o.a. uit verlaagd systeemplafond met verlichtingsarmaturen, plavuizenvloer, centraal stofzuigsysteem, alarminstallatie en centrale verwarming. De winkel is uitstekend gesitueerd op een zichtlocatie met uitstekende etalagemogelijkheden.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde het marketingproces en de kijkdagen van deze veiling namens onze opdrachtgever. Juli 2015.

Kerkrade, Kloosterraderstraat 100

1035486_38780342.jpg

Particulier belegger koopt Kloosterraderstraat 100 Kerkrade

Een particuliere belegger heeft dit kleinschalig appartementencomplex gelegen aan Kloosterraderstraat 100 te Kerkrade gekocht. Nabij het centrum van Kerkrade gesitueerd kleinschalig appartementencomplex. Dit complex is niet afgebouwd. De onroerende zaak beschikt over, vijf onafgebouwde appartementen, een parkeerkelder en 31 garageboxen.

Het object is gelegen nabij het centrum van Kerkrade. NS Station is op loopafstand bereikbaar. Tevens stoppen er bussen nabij. De binnenstad is op loopafstand bereikbaar. Diverse uitvalswegen richting diverse Kerkraadse wijken, de snelweg en Duitsland zijn bijzonder goed bereikbaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde het marketingproces en de kijkdagen van deze veiling namens onze opdrachtgever. Juli 2015.

Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.