Start bouw fase 2 Nieuw Proosdij aanstaande!

Na de oplevering van de eerste fase, het Maison de Ville, enkele weken geleden, zal binnenkort gestart kunnen worden met de bouw van fase 2 van het project Nieuw Proosdij op de Markt te Meerssen.  BAM meldt dat de benodigde verkoopdrempel van het project bijna behaald is. Nog slechts 2 appartementen dienen verkocht te worden.

“Conform het contract met de gemeente zou gestart worden bij 17 van de 21 appartementen verkocht. Omdat we echter het absolute geloof hebben in deze toplocatie en de verkoop van het project, onder invloed van het groeiende vertrouwen in de woningmarkt,  welke de laatste maanden aan het toenemen is, hebben we besloten al van start te gaan bij een voorverkoop van 14 van de 21 appartementen.” , verklaart Jeffry Savelkoul van BAM Woningbouw. ”Op dit moment zijn 9 appartementen verkocht en zijn er drie mondelinge kooptoezeggingen.  Nog 2 kopers erbij en we kunnen van start!“. BAM verwacht bovendien dat de start van de bouw een positief effect zal hebben op de verkoop van het project: “Er komt dan een nieuwe groep geïnteresseerden in beweging. Mensen die meer zekerheid willen over de realisatie van het project. Deze groep mensen is nu aan zet.”

Tijs Hillen van Tijs Hillen Makelaardij: “Dit is het voorlopig laatste nieuwbouw project in het centrum van Meerssen. Mensen die nog een keuze willen en in dit unieke en eenmalige project willen wonen zullen dus snel moeten zijn. Er zijn nu nog enkele appartementen beschikbaar.”

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Tijs Hillen Makelaardij (043-3655655), of Boek en Offermans Makelaars (043-367 15 22).

Neem alvast een kijkje op de website: www.nieuwproosdij.nl.

Door de bouw van fase 2 kan het centrum van Meerssen verder voltooid worden. De komende maanden zal door de gemeente een gedeelte van het openbaar gebied rondom het Maison de Ville verder ingericht gaan worden en zal de vijver uitgebreid gaan worden tot aan de Markt. Ook zal er een brug worden geplaatst over de vijver. Na het gereedkomen van fase 2 (naar verwachting in het derde kwartaal van 2015) zal ook de rest van het openbaar gebied rondom het project verder ingericht gaan worden.

Kevin Weltens BBA
1741_Visualisatie-2-Large.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.