Start verkoop Hagerhof Maastricht

8 nieuwbouwwoningen beschikbaar in Hagerhof

Het plan is riant van opzet en biedt in totaal ruimte aan 66 woningen en bouwkavels, van stijlvolle tweekappers tot luxe semi bungalows en riante villa’s. Talrijke groenvoorzieningen en een fraai afgewerkt straatbeeld maken Hagerhof tot een aantrekkelijke woon- en leefomgeving, voor jong en oud. Het plan wordt begrensd door de Hagenstraat, de huidige woningen aan de Sparrenhoven en het fraaie nieuwe zorgcentrum ‘Achter de Hoven’

 

Vandaag start de verkoop van de 6 vrijstaand geschakelde woningen en twee 2 onder 1 kapwoningen in Hagerhof. Via onderstaande link krijg je rechtstreeks toegang tot een aparte pagina op de website. Hier vind je onder andere de verkoopbrochure, prijslijst, het inschrijfformulier en nog veel meer. Je kunt deze stukken eenvoudig allemaal zelf downloaden.

 

Inschrijven uiterlijk maandag 9 februari
Je kunt je voorkeur voor één of meerdere woningen kenbaar maken tot en met maandag 9 februari 2015. Uiterlijk vrijdag 13 februari laten we je weten of de woning van je keuze kan worden toegewezen. Als je een woning krijgt toegewezen, wordt een gesprek met de makelaar ingepland.

 

Ga naar de website van Hagerhof!

Kevin Weltens BBA
2175_Hagerhof-Maastricht---straataanzicht-2.jpg
2176_Hagerhof-Maastricht---tuinaanzicht-4.jpg
2177_Hagerhof-Maastricht---interieur-2.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.