Boek & Offermans voor het 3e jaar op rij nummer 1!PropertyNL Top 101 Ranking

Uit de jaarlijkse Top 101 Ranking van onderzoeksorganisatie PropertyNL is gebleken dat Boek & Offermans Makelaars, voor het 3e jaar op rij, de meest succesvolle bedrijfsmakelaar is in de regio Zuid-Limburg.

Zoals uit onderstaande grafiek blijkt is Boek & Offermans Makelaars de bedrijfsmakelaar met het grootste transactievolume in de regio Zuid-Limburg. Deze topnotering komt voort uit de vele transacties, die dankzij de bemiddeling van Boek & Offermans Makelaars afgelopen jaar tot stand zijn gekomen.

Sinds november 2014 heeft Boek & Offermans Makelaars haar dienstverlening uitgebreid met een kantoor in Noord-Limburg (Venray).

Dat lokaal ondernemerschap een belangrijke factor blijft in het vastgoedadvies bewijzen de 13 deelnemende makelaarskantoren in Dynamis, waaronder Boek & Offermans Makelaars. Op landelijk niveau bevindt Dynamis zich op de 4e plaats van de Top 101.

De Top 101 Ranking is samengesteld op basis van ruim 8.000 bedrijfsmatige transacties welke gedurende 2014 door de aangesloten makelaars zijn gemeld bij PropertyNL.

Kevin Weltens BBA
2470_Top-101-2015---3.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.