Aankoopmakelaar in Dikke Van Dale

Recent is de 15e editie van de nieuwe Dikke Van Dale verschenen. Met ruim 18.000 nieuwe woorden is hij dikker dan ooit. Een van de nieuwe woorden is “Aankoopmakelaar”.

Het is alweer 10 jaar geleden dat er een nieuwe editie verscheen van het ‘Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal’. Dit prachtig vormgegeven vlaggenschip biedt toegang tot de rijkdom van de Nederlandse taal, zowel op papier als online. De drie boekdelen zijn dikker dan ooit, uitgevoerd in kleur en bevatten illustraties. 

Het woord ‘aankoopmakelaar’ werd maandagavond door het NOS Journaal prominent genoemd als één van de 18.000 nieuwe woorden.

Marketingmanager Roeland Kimman van de NVM zegt in een eerste reactie: ”Het is top dat het woord aankoopmakelaar in de Dikke van Dale is opgenomen. We hebben met zijn allen campagne gevoerd en de aankoopmakelaar gepositioneerd. Mooi dat de aankoopmakelaar zo is verankerd in de samenleving, zodat deze is opgenomen in de Dikke van Dale. Dit geeft een mooie basis om de aankoopdiensten uit te breiden.“

 

Voor meer informatie omtrent de diensten van een aankoopmakelaar kunt u natuurlijk bij een van onze kantoren terecht.

Kevin Weltens BBA
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.