Nieuwe kantoorruimte voor HLB Van Daal & Partners in ValkenburgBerkelplein 218 - Valkenburg

Met ingang van 1 januari 2016 huurt HLB Van Daal & Partners het kantoorpand aan het Berkelplein 218 in het centrum van Valkenburg aan de Geul. HLB Van Daal & Partners heeft Valkenburg gekozen als vestigingslocatie vanwege de centrale ligging in het Heuvelland waar de huidige HLB-kantoren in Cadier en Keer en Heerlen in de nabije toekomst worden samengevoegd.

Het gebouw aan het Berkelplein is de afgelopen jaren in gebruik geweest bij Stichting Wonen Zuid en de Rabobank Maastricht en omstreken, die momenteel nog een kantoor heeft in een deel van het gebouw.

HLB Van Daal & Partners is per 1 januari 2013 samen gegaan met de Limburgse HLB Kallen Raeven - Accountants & Fiscalisten. De 12 vestigingen van HLB Van Daal & Partners hebben sterke regionale wortels in Brabant, Limburg én Amsterdam en maken deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan 130 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf die zowel lokaal als internationaal opereren. De 300 professionals zijn betrokken, dichtbij, oplossingsgericht, vooruitstrevend en ondernemend. Heldere dienstverlening, loyaal aan de klant en bewust ondernemend. Dát is typisch HLB…

Partner Maurice Kil over het tot stand komen van deze transactie:

“HLB Van Daal & Partners heeft gedurende de zoektocht naar haar nieuwe kantoorpand de samenwerking met Boek & Offermans Makelaars, waarbij Boek & Offermans Makelaars optrad namens de verhuurder, als zeer prettig ervaren. In het gehele proces is Boek & Offermans Makelaars voor HLB Van Daal & Partners een prettige partner gebleken waarbij een respectvolle benadering voor de wensen van betrokken partijen maar bovenal de praktische insteek om tot een oplossing te komen, centraal stonden. HLB Van Daal & Partners heeft Boek & Offermans Makelaars ervaren als een integere vastgoedadviseur met kennis van zaken.”

Vanaf 1 januari 2016 is het accountantskantoor ook gevestigd in Valkenburg aan de Geul waar het ruim 1.400 m² huurt, verdeeld over 3 verdiepingen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger - november 2015.

Kevin Weltens BBA
3572_Banner.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.