2 nieuwe bedrijven vestigen zich op Maastricht-Airport

Boek & Offermans Makelaars heeft namens de eigenaar 2 verhuurtransacties tot stand gebracht in het kantoorgebouw gelegen aan de Australiëlaan 60 t/m 63 te Maastricht-Airport. Per begin 2016 zijn Elysee Dental Solutions en Morres & Company huurders van kantoorruimte in het gebouw, naast de reeds aanwezige huurders HSPro en Top Office. Met het tot stand komen van deze transacties kent het gebouw thans geen leegstand meer.

 

Elysee Dental Solutions

Met ingang van 1 januari 2016 huurt Elysee Dental Solutions B.V. ca. 235 m² BVO kantoorruimte gelegen op de begane grond van het gebouw, alsmede 6 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein. Elysee Dental is een tandtechnisch laboratorium alsmede internationaal opererende leverancier van tandtechniek aan tandartsen, tandprothetici en aan tandtechnische laboratoria. Elysee Dental heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Den Bosch, Harkema, Hoorn, Utrecht, Groningen, Maastricht en Rotterdam.

Morres & Company

Met ingang van 1 februari 2016 huurt Morres & Company B.V. ca. 212 m² BVO kantoorruimte op de 1e verdieping, alsmede 8 parkeerplaatsen rondom het gebouw. Morres & Company is een jonge en verrassende nieuwkomer op het gebied van marketing en communicatie in Limburg. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf een forse groei doorgemaakt wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de verhuizing naar deze nieuwe locatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Januari 2016.

Kevin Weltens BBA
Australiëlaan 60 - Maastricht-Airport
Australiëlaan 60 - Maastricht-Airport
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.