YoungCapital huurt in La FortezzaAvenue Ceramique - Maastricht

Met ingang van 1 januari 2016 verhuist YoungCapital, vestiging Maastricht, naar het kenmerkende kantoorgebouw La Fortezza aan de Avenue Ceramique in Maastricht. YoungCapital huurt alhier ca. 254 m² VVO kantoorruimte op de 4e verdieping van het Noord-gebouw, alsmede 4 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Thans is YoungCapital in Maastricht gevestigd aan de Wilhelminasingel.

Over La Fortezza

La Fortezza is een karakteristiek kantoorgebouw welk prominent gelegen is op het kruispunt van de Avenue Ceramique en de Sphinxlunet. Huurders in het gebouw zijn onder andere Bayer Medical Care, Raad voor de Kinderbescherming en Flycatcher Internet Research.

Over YoungCapital

YoungCapital brengt bedrijven in contact met het beste jonge talent. En snel ook. Jong talent is het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Die vernieuwing is keihard nodig, want alleen zo kunnen bedrijven bijblijven in de huidige, snel veranderende markt. Met zo’n 350 medewerkers en 25 vestigingen is YoungCapital marktleider in recruitment voor jong talent. De kracht van YoungCapital blijkt onder meer uit haar nominaties en onderscheidingen, zoals de Erasmus Innovatie Award, de Nieuwe Kampioen en National Champion van de European Business Awards.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Tango Properties CV. Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting trad in deze op namens YoungCapital. Januari 2016.

Kevin Weltens BBA
La Fortezza - Maastricht
La Fortezza - Maastricht
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.