Holland & Barrett opent vestiging in Wyck-Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van het winkelpand aan de Wycker Brugstraat 22 te Maastricht. Op deze locatie zal per 23 februari 2016 een nieuwe vestiging van Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) zijn deuren openen. De winkelruimte omvat ca. 210 m² BVO gelegen op de begane grond.

De Tuinen is op dit moment aan het rebranden naar het retailmerk van zusterbedrijf Holland & Barrett en opent haar winkels vanaf nu met een nieuwe inrichting én met een nieuwe naam. De Tuinen/Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Vanaf 1 mei 2015 worden de krachten gebundeld.

De Wycker Brugstraat is het kloppend hart van het geliefde Maastrichtse stadsdeel Wyck, alwaar een fraaie mix te vinden is van retail en horeca. In de vele karakteristieke panden aan de Wycker Brugstraat zijn onder andere vestigingen te vinden van Park Lane Mainland, Ivizi, ANWB en Simon Lévelt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier eigenaar. Januari 2016.

Kevin Weltens BBA
3709_Maastricht-Wijcke-Brugstraat.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.