Spera Advocaten opent kantoor op Maastricht-Airport

Ter uitbreiding van hun organisatie heeft Spera Advocaten & Rechtsanwälte, met ingang van 1 april 2016, ca. 387 m² VVO kantoorruimte gehuurd op de 4e verdieping van het kantoorgebouw De Heeren I, aan de Amerikalaan 70 te Maastricht-Airport. Boek & Offermans Makelaars heeft deze transactie, waartoe tevens 5 parkeerplaatsen behoren, namens haar opdrachtgever tot stand gebracht. 

Spera Advocaten & Rechtsanwälte is een advocatenkantoor en Anwaltskanzlei met een grensoverschrijdende blik. Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan het kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen. Met kennis van zowel het Duitse als het Nederlandse recht biedt Spera Advocaten & Rechtsanwälte kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Na deze uitbreiding heeft Spera Advocaten & Rechtsanwälte kantoren in Heerlen, Maastricht, Düsseldorf en Aken. 

Het kantoorgebouw De Heeren I maakt deel uit van een reeks van 4, qua uitstraling, vergelijkbare kantoorgebouwen welke zijn gerealiseerd direct langs de A2/E25. De Heeren wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en uiterst goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. Thans is er nog ca. 387 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, klik hier voor meer informatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Deka de Heeren B.V. Spauwen Vastgoed trad bij deze transactie op namens de hurende partij. April 2016.

Kevin Weltens BBA
Amerikalaan 70 - Maastricht-Airport
Amerikalaan 70 - Maastricht-Airport
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.