Arlanxeo opent hoofdkantoor in De Colonel, Maastricht

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van ca. 635 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel C van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht.

De nieuwe huurder betreft Arlanxeo, een 50:50 joint venture van de multinationals Lanxess en Saudi Aramco. Deze joint venture tussen de twee bedrijven gaat zich primair richten op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en distributie van synthetisch rubber voor onder meer de banden- en auto onderdelenindustrie.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis en Regus.

Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. April 2016.

Kevin Weltens BBA
3979_Widescreen.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.