Boek & Offermans Makelaars wederom nummer 1!

Voor het 4e jaar op rij is Boek & Offermans Makelaars de meest succesvolle bedrijfsmakelaar in de regio Zuid-Limburg. Dit blijkt uit de jaarlijkse Top 101 Ranking van onderzoeksorganisatie PropertyNL.

Zoals uit bovenstaande grafiek blijkt is Boek & Offermans Makelaars de bedrijfsmakelaar met het grootste transactievolume in de regio Zuid-Limburg. Deze topnotering komt voort uit de vele transacties, die dankzij de bemiddeling van Boek & Offermans Makelaars afgelopen jaar tot stand zijn gekomen.

Sinds eind 2014 is Boek & Offermans Makelaars ook actief in de regio Noord/Midden Limburg en bezet direct de 5e plaats, achter landelijk opererende partijen als DTZ Zadelhoff, JLL en Savills. De ambitie voor 2016 is om door te groeien naar een top 3 positie in deze regio.

Net als voorgaande jaren is Dynamis opnieuw geëindigd in de top 4 van beste makelaars bedrijfsmatig onroerend goed.  Dat lokaal ondernemerschap een belangrijke factor blijft in het vastgoedadvies blijkt wel uit het feit dat in een aantal belangrijke economische regio’s zoals Rijnmond (Ooms Makelaars), Twente (Snelder Zijlstra Makelaars), Zuid-Limburg (Boek & Offermans Makelaars), Arnhem/Nijmegen (Strijbosch Thunnissen Makelaars) en West-Brabant (Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars) de Dynamis partners uitermate sterke posities bezetten.

De Top 101 Ranking is samengesteld op basis van bijna 11.000 bedrijfsmatige transacties welke gedurende 2015 door de aangesloten makelaars zijn gemeld bij PropertyNL.

Kevin Weltens BBA
4097_Top-101-2016.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.