Vacature: makelaar BOG

Boek & Offermans Makelaars is een toonaangevend ‘full-service’ makelaarskantoor met vestigingen in Heerlen, Maastricht en Venray. Onze kerntaken zijn:

  • Bedrijfsmakelaardij
  • Woningmakelaardij
  • Taxaties & consultancy

Gedrevenheid, kennis, transparantie en onafhankelijkheid zijn enkele kernbegrippen die wij in onze dienstverlening doorvoeren. Boek & Offermans Makelaars is lid van de NVM en partner in Dynamis. Onze lokale kennis van de markt in combinatie met ons landelijke netwerk geeft ons de voorsprong om in de markt te kunnen blijven excelleren. 

We zijn per direct op zoek naar
een enthousiaste makelaar die zich herkent in bovengenoemde kernbegrippen.

Je bent reeds actief in de makelaardij en zoekt verbreding en verdere professionalisering van je werkzaamheden en netwerk. Door de mix van zowel lokale als landelijke professionele opdrachtgevers bieden wij onze makelaars het ultieme speelveld. Je taken bestaan in elk geval uit het volledige verkoop- en verhuurtraject van bedrijf onroerend goed, taxaties en advisering van onze relaties.

We verwachten van je dat 
je zelfstandig kunt bemiddelen, beschikt over de benodigde kennis en ervaring, geregistreerd bent in het NRVT register, vriendelijk, enthousiast, hulpvaardig en doelbewust bent. Je hebt een commerciële instelling en beschikt over een uitgebreide ervaring met het Microsoft Office -pakket, We zijn per direct op zoek naar een kandidaat voor 40 uur per week in de regio Limburg.

We bieden
Het ultieme speelveld in de Limburgse makelaardij in combinatie met goede carrière,- en doorgroeimogelijkheden, met deskundige en plezierige collega's.

Is je interesse gewekt?
Stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. en recente pasfoto naar Boek & Offermans Makelaars t.a.v. de heer D.J.W. Boek via info@boek-offermans.nl onder vermelding van sollicitatie.

Kevin Weltens BBA
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.