CGI verhuist haar vestiging in Zuid-Nederland van Heerlen naar MaastrichtMaastricht, Stationsplein 12C

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever, Basisfonds Stationslocaties, de verhuur tot stand gebracht van ca. 770 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel B van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. CGI Nederland verhuist per 1 augustus hun huidige locatie in Heerlen naar deze nieuwe kantoorruimte in het centrum van Maastricht. CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. CGI heeft op dit moment 6 vestigingen in Nederland: Rotterdam, Hoofddorp, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis, Arlanxeo en Regus. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Basisfonds Stationslocaties. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur. Re-creations EU, trad bij deze transactie op namens de huurder. Juni 2016.

Kevin Weltens BBA
4211__MG_5751.JPG
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.