Groene Loper Maastricht

Ontdek De Groene Loper als ideale leefomgeving

Een recreatief, groen lint, slingerend door het bruisende Maastricht-Oost... daar wilt u in de toekomst toch ook onderdeel van uitmaken? Boven het technische vernuft van de nieuwe A2-tunnel zal De Groene Loper zich langzaam ontvouwen tot een ideale leefomgeving, waar wonen, winkelen, werken en genieten de toon zetten. Avenue 2 realiseert in dit groene en dynamische gebied een rijke verscheidenheid aan karakteristiek vastgoed.

De Groene Loper is een prestigieus project dat ‘het dak’ van de A2-tunnel verandert in een groene levensader die Maastricht-Oost verrijkt met exclusief vastgoed. Dit nieuwe leefgebied zal ter hoogte van Landgoed Vaeshartelt beginnen met een glooiend en bosrijk gebied. Hier zal een markante woontoren de groene poort van Maastricht aankondigen. De Groene Loper zal zijn weg vervolgen over de Parklaan, een langgerekte bomenlaan met een intieme sfeer, waar wandelaars en fietsers het verkeersbeeld bepalen. Het vastgoed dat hier zal worden gerealiseerd, zal perfect opgaan in het sfeervolle straatbeeld waar leefgenot voorop staat.

Het nieuwe vastgoed tovert De Groene Loper om tot een geliefde schakel waar de Maastrichtse wijken die eerder gescheiden waren door de A2 op een charmante manier samensmelten. De nieuwe woningen komen midden in een boomrijke, parkachtige omgeving te liggen. In de directe omgeving is er veel aandacht voor woongenot en zullen er diverse faciliteiten gerealiseerd worden, zoals winkels, horeca, recreatie, maar ook een goede verbinding naar het stadscentrum. Zo profiteert u optimaal van een centrale ligging, terwijl u ook geniet van de groene rust van deze nieuwe woonomgeving en de nabijheid van het alom geliefde Heuvelland.

Avenue 2 heeft twee makelaars geselecteerd om de nieuw te bouwen woningen straks toe te lichten. Boek & Offermans Makelaars en Tijs Hillen Makelaardij slaan de handen ineen om u een prachtige selectie vastgoed te kunnen tonen binnen De Groene Loper. De gerenommeerde makelaars willen u met veel enthousiasme kennis laten maken met het nieuwe vastgoed dat gerealiseerd zal worden in de parkachtige omgeving van De Groene Loper. Het zal veelal gaan om grondgebonden koopwoningen met veel allure en stijlvolle koopappartementen. Verschillende typen woningen, met ultiem woongenot als gemene deler. De jarenlange ervaring van de twee makelaardijen staat garant voor een professionele dienstverlening en gedegen advies. Is uw interesse gewekt door de nieuwe woningen aan De Groene Loper? Voel u van harte welkom bij ons met al uw vragen. U kunt een van de makelaars benaderen of zich inschrijven via de site www.a2maastricht.nl.

Kevin Weltens BBA
82303_Koningspark_138.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.