ROOOMS opent vestiging in Maastricht

In nauwe samenwerking met verhuurder Mulleners Vastgoed heeft Boek & Offermans Makelaars de verhuur tot stand gebracht van het gehele kantoorgebouw aan Boschstraat 21 – 23 te Maastricht. Het gehele gebouw, bestaande uit ruim 3.200 m² kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen, is per 1 januari 2017 verhuurd aan ROOOMS Maastricht. Tegenover het gebouw is de nieuwe Pathé bioscoop gelegen en wordt in de nabije toekomst The Student Hotel gerealiseerd in het Eiffel-gebouw.

ROOOMS is een antwoord op de vraag vanuit de markt naar een full-service concept voor ondernemers die een werkplek zoeken, met alle faciliteiten die ze nodig hebben en die daarmee onderdeel willen worden van een (ondernemers-) community.

ROOOMS biedt dit aan op basis van een abonnementsmodel waarbij de ondernemer volledige flexibiliteit heeft in zijn huisvesting. ROOOMS is daarbij de ‘hotelier’; ze bouwt de community en ondersteunt haar leden op allerlei vlakken. Abonnementen worden op maandbasis in de markt gezet. Een ideaal model voor kleine maar ook grote(-re) ondernemingen die een dynamische en bijzondere plek zoeken voor hun medewerkers.

ROOOMS heeft inmiddels vestigingen geopend in Roermond en Maastricht-Airport.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in samenwerking met de verhuurder Mulleners Vastgoed. Januari 2017

Kevin Weltens BBA
82372_Boschstraat-21-23-Maastricht.jpg
Boek & Offermans Makelaars
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.