Oranje Nassaustraat 8 Heerlen verhuurd aan Miosis & Bloom's

Oranje Nassaustraat 8 Heerlen verhuurd aan Miosis & Bloom's

Medio januari/februari opent Miosis & Bloom's, haar deuren in het 120 m2 grootte hoekpand aan de Oranje Nassaustraat 8 te Heerlen.

Het bedrijf van Marijke Ludwig ‘Miosis’ bestaat nu dik twee jaar. Marijke focust zich op het maken van illustraties, grafisch ontwerp en het zetten van tatoeages in surrealistische stijl. Dit
heeft ze tot nu toe met veel plezier vanuit haar studio in Carbon6 gedaan waar ze een degelijke klantenkring heeft opgebouwd. Alleen heeft de locatie te weinig zichtbaarheid voor de tattoo business waardoor ze de beslissing heeft gemaakt om naar de binnenstad te verhuizen. Straks kan je aan de Oranje Nassaustraat 8, een mooi gelegen hoekpand, mooie art prints kopen, tattoo’s laten zetten en geboortekaartjes- en huisstijlen laten ontwerpen á la Miosis!

In dit pand vestigt tevens een ander bedrijfsconcept: Bloom’s ‘the burger artistry’. Hierbij zullen aan de zijkant van het pand ‘bloemige’ vegan burgers en andere sides en drankjes worden verkocht, direct door een verkoopraam. Ricardo Bloem besloot dit concept te gaan realiseren na jarenlange horeca ervaring, en behoefte had zijn eigen droom na te gaan: het runnen van zijn eigen keuken. Samen met Marijke bedacht hij de naam en het concept, en een manier om deze twee bedrijven in één pand goed tot zijn recht te laten komen.

Miosis & Bloom’s hoopt bij te dragen aan de levendigheid/heropbouw van Heerlen Centrum.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie