Akerstraat 94, Kerkrade 6466 HM Kerkrade

6466 HM Kerkrade prijs op aanvraag

Omschrijving

Multifunctioneel object met commerciële ruimten en 3 appartementen

OBJECT
Wij mogen u in Kerkrade een van de meest bijzondere panden te koop aanbieden. Het geheel betreft een net onderhouden multifunctioneel object omvattende winkelruimte, kantoren en 2 royale separate appartementen/wooneenheden. Het geheel beschikt over 3 wooncontingenten, hierdoor is het mogelijk om een kantoorunit om te...

Brochure

Download de brochure van Akerstraat 94, Kerkrade.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Kerkrade

Uitgebreide omschrijving

Multifunctioneel object met commerciële ruimten en 3 appartementen

OBJECT
Wij mogen u in Kerkrade een van de meest bijzondere panden te koop aanbieden. Het geheel betreft een net onderhouden multifunctioneel object omvattende winkelruimte, kantoren en 2 royale separate appartementen/wooneenheden. Het geheel beschikt over 3 wooncontingenten, hierdoor is het mogelijk om een kantoorunit om te vormen tot appartement.Eigenaar heeft het geheel net onderhouden en gefaseerd uitgebreid en verbouwd. Daarnaast is er beschikking over fraaie winkelruimte(n) op de begane grond, keurige moderne kantoorruimten verdeeld over begane grond en verdieping 1+2, 1 royaal eigentijds appartement en 1 te moderniseren appartement. Daarnaast zijn er magazijnruimten, grote en bruikbare keldervertrekken, een royale garage en mooi dakterras bestemd voor de wooneenheden aanwezig. Voorts is er in het gehele gebouw een intercominstallatie aanwezig, modern en uitgebreid alarm en een uitgebreide CV installatie waarvan het hoofdsysteem is voorzien van 2 HR CV ketels. Ook is er een complete airco installatie aanwezig omvattende in totaliteit 8 units.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte en commerciële vertrekken zijn keurig van opzet. Zo zijn de wanden, vloeren en plafonds modern afgewerkt en goed onderhouden. De vertrekken zijn dusdanig ingericht dat bijvoorbeeld splitsing technisch gezien mogelijk is. De frontbreedte en etalages zijn voor een detaillist ideaal te noemen. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 650m².

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimten zijn modern afgewerkt en voorzien van courante vloer/wand en plafond afwerkingen. Daarnaast beschikking over relevante databekabeling en een eigentijdse en uniforme uitstraling. Het geheel is verdeeld over begane grond en eerste + tweede verdieping. De commerciële ruimten beschikken ook toiletgroepen en keuken/pantry.

APPARTEMENTEN
Het geheel beschikt over twee appartementen (ca. 61m² en ca. 43m²) met een traditionele indeling en zijn voorzien van een woonkamer, (moderne)keuken, toilet, badkamer, berging en slaapkamers. Een appartement is modern is direct te betrekken het tweede appartement dient gerenoveerd te worden. Verder beschikt het geheel over 3 wooncontingenten, hierdoor is het tevens mogelijk om een kantoorunit om te vormen tot appartement.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand, langs de openbare weg, zijn diverse parkeerhavens te vinden waar parkeren mogelijk is. Daarnaast is er een eigen garage aanwezig.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade West I', vastgesteld op 12 april 2012. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
Het pand is gelegen centraal gelegen aan een drukbezochte doorgaande weg door Kerkrade. Tevens is het gesitueerd in de nabijheid van diverse supermarkten en retailers zoals de Jumbo en Kruidvat. Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken en de stadautobaan N281 bereikt men binnen tien minuten

REGIO PARKSTAD
Kerkrade is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Samen met Nederland betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van bijna € 80 miljoen euro.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maanden, 3 weken, 3 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Akerstraat 94
Plaats Kerkrade
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 714 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 753 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.