Object
Object
Object
Object

Loek Nelissenstraat kavel 08, Venray 5803 AB Venray

5803 AB Venray koopprijs € 130.000 v.o.n.

Omschrijving

OBJECT
Op het industrieterrein de Hulst aan de Loek Nelissenstraat wordt "Kavel 8" ontwikkeld. Het verzamelgebouw is bedoeld als huisvesting voor het kleinbedrijf en bestaat uit 12 units. De 12 units zijn verdeeld in 8 tussenunits van ca. 150 m² en 4 hoekunits van ca. 225 m². De 12 units krijgen een hoogte van 6,95 mtr (binnenmaat) en worden gebouwd voor de verkoop-/verhuurmarkt. De units...

Brochure

Download de brochure van Loek Nelissenstraat kavel 08, Venray.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venray

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Op het industrieterrein de Hulst aan de Loek Nelissenstraat wordt "Kavel 8" ontwikkeld. Het verzamelgebouw is bedoeld als huisvesting voor het kleinbedrijf en bestaat uit 12 units. De 12 units zijn verdeeld in 8 tussenunits van ca. 150 m² en 4 hoekunits van ca. 225 m². De 12 units krijgen een hoogte van 6,95 mtr (binnenmaat) en worden gebouwd voor de verkoop-/verhuurmarkt. De units kunnen (zover de verkoop het toelaat) onderling gekoppeld worden.
Geplande start bouw bij verkoop van minimaal 60% van de eenheden. Verwachte oplevering voor bouwvak 2019.

LIGGING
Kavel 8 wordt gerealiseerd op business park ‘de Hulst’. Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst I’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa. De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N270 en de A73 (1 km). De haven van Wanssum is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorwegverbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'De Hulst I'. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'bedrijven categorie 2 t/m categorie 3.2'. Koper dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Iedere tussenunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De hoekunits hebben ieder 4 eigen parkeerplaatsen. Tevens zijn er 10 plaatsen voor gasten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd met een elektrische overheaddeur en meterkast voor stroom- en wateraansluitingen. Het verzamelgebouw wordt gasloos opgeleverd. Verder zijn de units voorzien van riolering. Tegen een meerprijs van € 30.000,- excl. BTW worden de units voorzien van een kantoorruimte (25 m²), kastruimte voor opslag, toiletruimte, pantry en een verdiepingsvloer van 40 m². De technische omschrijving kunt u terug vinden in de brochure.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het verzamelgebouw wordt gesplitst in 12 units. Gezamenlijk vormen de units één verzamelgebouw met een gezamenlijke gevel, een gezamenlijk dak en een gezamenlijk buitenterrein. Om dit in goede banen te leiden wordt er een Vereniging van Eigenaren (VVE) Verzamelgebouw – Kavel 8 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De bijdragen aan deze VvE (kosten nader te bepalen) worden per eigenaar maandelijks in een gezamenlijke pot gestort. Vanuit deze gezamenlijke pot worden o.a. onderhouds- en reparatiekosten van de gezamenlijke onderdelen betaald.

VRAAGPRIJS
De tussengelegen units van 150 m² hebben een koopprijs van € 135.000,- excl. BTW V.O.N.
De hoek units van 225 m² hebben een koopprijs van € 185.000,- excl. BTW V.O.N.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

BELEGGERS
De initiatiefnemers hebben, gelet op de wensen van een aantal gegadigden en de financiële eisen van de bankwereld, besloten om een 3-tal bedrijfsunits (unit 7 tm 9) als belegging met een bruto rendement van 9% aan te bieden. De vraaghuur voor de 3 units bedraagt € 40.200,00 per jaar exclusief BTW.

KOOPOVEREENKOMST
Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
In onderling overleg. De verwachte opleverdatum is 31 juli 2020.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 130.000 v.o.n.
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Loek Nelissenstraat kavel 08 ong
Plaats Venray
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5423 m²
Belegging
Soort belegging bedrijfsruimte
Aantal huurders 1
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 150 m²
Oppervlakte in units vanaf 150 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.