Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Carleyspassage 8, Venlo 5921 JW Venlo

5921 JW Venlo huurprijs € 60.000 p.j.

Omschrijving

Commerciële ruimte van 460 m2 gelegen in een winkelplint naast Action. De Carleyspassage fungeert als doorgang van parkeerterrein Laurentiusplein naar winkelpassage de Wieën.

Ligging en bereikbaarheid
De ruimte is gelegen aan de Carleyspassage aansluitend aan het Laurentiusplein (P). Vanuit de Carleyspassage zijn de Kloosterstraat -de hoofdwinkelstraat van Blerick- en winkelpassage De Wieën...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Commerciële ruimte van 460 m2 gelegen in een winkelplint naast Action. De Carleyspassage fungeert als doorgang van parkeerterrein Laurentiusplein naar winkelpassage de Wieën.

Ligging en bereikbaarheid
De ruimte is gelegen aan de Carleyspassage aansluitend aan het Laurentiusplein (P). Vanuit de Carleyspassage zijn de Kloosterstraat -de hoofdwinkelstraat van Blerick- en winkelpassage De Wieën te bereiken. In de directe nabijheid van het object zijn o.a. Berden Mode en Wonen, Takko, Action en de Xenos alsook voorzieningen voor dagelijkse levensbehoeften gelegen. Momenteel staat er voor het Laurentiusplein een herontwikkeling gepland waarbij diverse wooneenheden alsmede een uitbreiding van Berden Mode en Wonen en Albert Heijn worden gerealiseerd en de openbare ruimte wordt opgewaardeerd. Het initiatief is een impuls voor de commerciële activiteiten rondom het Laurentiusplein.

Het object is goed bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer en is gelegen op ongeveer 2-3 kilometer van de snelweg A73 (Nijmegen – Venlo – Roermond) met aansluiting op de A67 (Venlo – Eindhoven).

Parkeren
In de directe nabijheid is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.

Object
Het betreft een winkelruimte gelegen in de plint van het appartementencomplex aan het Laurentiusplein te Venlo-Blerick. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 460 m2, bestaande uit ca. 413 m2 verkoopvloeroppervlakte en ca. 47 m2 welke dient als secundaire ruimte ten behoeve van kantoor-/personeelsruimte en opslag. De winkelruimte wordt in de basis opgeleverd als casco, maar is thans afwerkt met een systeemplafond met lichtarmaturen en voorzien van o.a. airco en camerabewaking. De secundaire ruimte is voorzien van een ruimte welke dient als kantoor/kantine en is voorzien van een keukenblok. Tevens zijn er gescheiden toiletten met wastafel en fontein aanwezig.
De winkelruimte springt in het oog dankzij een front met een breedte van ca. 13 m.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Blerick en heeft de enkelbestemming ‘Centrum’. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. detailhandel op de begane grond, bestaande bedrijven, maatschappelijke dienstverlening en horeca van categorie 1 en 2 toe.

Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 60.000,- excl. BTW per jaar

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
Huidige staat met als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 60.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1994
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Carleyspassage 8
Plaats Venlo
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 460 m²
Oppervlakte in units vanaf 460 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.