Winkelcentrum Giesen Bautsch ong , 6418 CV, Heerlen

 • 641 m²
prijs op aanvraag
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ hét winkelcentrum van de Heerlerbaan OBJECT Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ is hét winkelcentrum van de Heerlerbaan. Gelegen midden in de woonwijk biedt dit winkelcentrum alle dagelijkse benodigdheden voor de inwoners van de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 365 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ hét winkelcentrum van de Heerlerbaan

OBJECT
Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ is hét winkelcentrum van de Heerlerbaan. Gelegen midden in de woonwijk biedt dit winkelcentrum alle dagelijkse benodigdheden voor de inwoners van de Heerlerbaan. Kenmerkend voor dit winkelcentrum is de invulling door zowel landelijke retailketens zoals Kruitvat en Shoebby, alsmede gerenommeerde lokale middenstand. De beschikbare units hebben een variërende grootte tussen 55 m² en 365 m². Momenteel is alleen de grootste unit van 365 m² beschikbaar. In de nabijheid zijn meerdere bushaltes gesitueerd en zijn diverse verbindingswegen richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken binnen handbereik. Het winkelcentrum heeft de beschikking over een royale parkeerplaats, waar gratis parkeren is voorzien.

LIGGING
Winkelcentrum 'Giesen Bautsch' is centraal gelegen in de wijk Heerlerbaan. Deze wijk is de op twee na grootste wijk van Heerlen en telt in totaal ongeveer 10.000 inwoners.
De gemeente Heerlen telt in totaal circa 88.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de regio ‘Parkstad Limburg’, welke ruim 255.000 inwoners telt. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt als ook de Duitse consumenten weten de weg naar ‘Winkelcentrum Giesen Bautsch’ te vinden.
De ontsluiting naar het winkelcentrum is zeer goed te noemen, op loopafstand zijn meerdere bushaltes te vinden. Diverse verbindingswegen zoals de N281, N300 en de A76 richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken binnen handbereik.

PARKEREN
Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch' heeft de beschikking over een royale parkeerplaats. Verder zijn er ook parkeerplaatsen aan de voorzijde van de units aan de Corisbergweg voozien. Parkeren is gratis.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlerbaan', vastgesteld op 11
juni 2007. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'centrumvoorzieningen'. Gebruik is toegestaan voor onder andere detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

GEVESTIGDE WINKELFORMULES
Jan Linders, Zeeman, DA Drogist, Tabak & Gemakswinkel Lenzen, Q-smoke, Bakkerij Voncken, Van Melik / Bufkes, Shoeby, Grandiflora Bloemenhuis, Chinees restaurant Het verre Oosten, Friture / Cafetaria 't Trefpunt en Shaggy Kappers.

METRAGE
Unit nr. Omschrijving Oppervlakte
Corisbergweg 201 Winkel / Magazijnruimte circa 365 m²

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag

HUURCONDITIES
Overige huurcondities op aanvraag.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs prijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Winkelcentrum Giesen Bautsch ong
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 641 m²

  Winkelruimte

  Oppervlakte 365 m²
  Oppervlakte in units vanaf 247 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 365 m²
  Horeca toegestaan ja

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Winkelcentrum Giesen Bautsch ong, 6418 CV, Heerlen

  Locatie

  Winkelcentrum Giesen Bautsch ong, 6418 CV, Heerlen

  Results

  No results were found
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Cookiebeleid

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie