Daelderweg 14, Nuth 6361 HK Nuth

6361 HK Nuth huurprijs € 35.000 p.j.

Omschrijving

OBJECT
Courant bedrijfsobject omvattende kantoren, toiletvoorzieningen, pantry, opslag, bedrijfsruimte en eigen parkeerplaatsen op een terrein van +/- 3.500 m². Het buitenterrein (zijkant + voorkant) meet circa 2.200 m² en de parking (voorkant) ruim 375 m². De kantoren zijn voorzien van courante wand/plafondafwerking, nette toiletvoorzieningen en standaard pantry. De bedrijfsruimte is via een...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Nuth

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Courant bedrijfsobject omvattende kantoren, toiletvoorzieningen, pantry, opslag, bedrijfsruimte en eigen parkeerplaatsen op een terrein van +/- 3.500 m². Het buitenterrein (zijkant + voorkant) meet circa 2.200 m² en de parking (voorkant) ruim 375 m². De kantoren zijn voorzien van courante wand/plafondafwerking, nette toiletvoorzieningen en standaard pantry. De bedrijfsruimte is via een poort toegankelijk vanaf het zijterrein.

LIGGING
Het object is gesitueerd op industrieterrein De Horsel te Nuth. Hier zijn onder meer groothandelsondernemingen, logistieke dienstverleners, en hightech productiebedrijven gevestigd met name (boven)regionaal georiënteerd.
De bereikbaarheid is ideaal te noemen dankzij een snelle ontsluiting naar snelwegennet A76 / A2 richting Heerlen, Maastricht, Eindhoven, België en Duitsland. Het NS treinstation en busverbindingen liggen voorts in de buurt

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 270 m²
Begane grond Bedrijfsruimten circa 410 m²
TOTAAL circa 680 m²

Begane grond parkeerplaatsen circa 375 m²
Begane grond Buiten (zij)terrein circa 2.200 m²
Terrein totaal (inclusief opstallen) circa 3.500 m²

PARKEREN
Aan de voorzijde beschikking over eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Horsel’, vastgesteld op 15 juni 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein' met dubbelbestemming ‘waarde. U dient zelf bij de gemeente Nuth te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Een kopie van het bestemmingsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

HUURPRIJS
€ 35.000,- k.k. per jaar exclusief B.T.W.

REGIO PARKSTAD
Nuth is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Samen met Nederland betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van bijna € 80 miljoen euro. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 35.000 p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 11 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1977
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Daelderweg 14
Plaats Nuth
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 680 m²
Kantoor oppervlakte 270 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.