Verkocht

Gasthuisstraat 21, Heerlen 6411 KD Heerlen

6411 KD Heerlen prijs n.o.t.k.

Uitgebreide omschrijving

GROOTSCHALIG BEDRIJFSCOMPLEX IN CENTRUM HEERLEN

OBJECT
Onderhavig complex (voormalig schoolgebouw) bestaat uit twee via een loopbrug aan elkaar geschakelde gebouwen. Het geheel beschikt over leslokalen, sanitaire voorzieningen, aula, royale fietsenkelder, kantoren en eigen parkeerfaciliteiten.

De beide objecten zijn gefaseerd gerealiseerd in respectievelijk 1935 en 1970. Het oudste deel betreft een voormalig klooster. Authentieke kenmerkende stijldetails zijn voor een gedeelte bewaard gebleven. Onder meer glas-in-lood ramen, oorspronkelijke betegeling, het trappenhuis, brede sfeerrijke gangen en hoge plafonds.

LIGGING
Het complex is gelegen aan de rand van Centrum Heerlen. Binnen enkele minuten rijden is de oprit naar de stadsautoweg (N281) te vinden. Deze vormt een directe verbinding met de A76, A79 en Kerkrade, Maastricht, Eindhoven en Aken. Voorts zijn het NS-station, bushalte(s) en parkeergarages op loopafstand te vinden.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Adres Omschrijving Oppervlakte
Gasthuisstraat 21 Kantoor/schoolruimte circa 2.695 m²
Klompstraat 30/31 Kantoor/schoolruimte circa 7.989 m²
TOTAAL circa 10.684 m²

PARKEREN
Rondom het complex zijn er mogelijkheden tot parkeren op eigen terrein daarnaast is er een 1030 m² grote eigen parkeerplaats voorhanden. Deze is afgesloten door middel van een slagboom. Verder zijn er op loopafstand meerder betaalde parkeerplaatsen te vinden alsmede meerdere parkeergarages.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan "City-Oost" vastgesteld op 2-7-1996 en kent de bestemming “onderwijsvoorzieningen”. Koper dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan vallen.

VRAAGPRIJS
Nader overeen te komen

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs n.o.t.k.
Huur BTW belast nee
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 6 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwjaar 1970
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Gasthuisstraat 21
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 7481 m²
Totaal bechikbare oppervlakte 10684 m²
Oppervlakte in units vanaf 10684 m²
Kantoor
Oppervlakte 10684 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.