Hofstraat 6, Venray 5801 BJ Venray

5801 BJ Venray vraagprijs € 2.250 p.m.

Omschrijving

Object

Gelegen in het kernwinkelgebied van Venray: in 2011 uitgeroepen tot de beste winkelkern van Nederland! Het centrum kenmerkt zich door een prima mix van warenhuis, landelijke ketens en eenmanszaken. Dit winkelpand ligt aan de Hofstraat, een belangrijke aanlooproute naar de Grote Markt.

Vanuit de nabije omgeving van de Hofstraat zijn er goede verbindingen naar het NS Station van...

Brochure

Download de brochure van Hofstraat 6, Venray.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venray

Uitgebreide omschrijving

Object

Gelegen in het kernwinkelgebied van Venray: in 2011 uitgeroepen tot de beste winkelkern van Nederland! Het centrum kenmerkt zich door een prima mix van warenhuis, landelijke ketens en eenmanszaken. Dit winkelpand ligt aan de Hofstraat, een belangrijke aanlooproute naar de Grote Markt.

Vanuit de nabije omgeving van de Hofstraat zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Ligging/indeling

Aangeboden wordt een zeer goed onderhouden winkelpand. De gevel, die zijn authentieke elementen heeft behouden, heeft voldoende front. Het interieur heeft een strak uiterlijk. Uiteraard is de ruimte geheel naar eigen smaak aan te passen.

Achter in de winkel treft u een portaal en pantry, verder bevindt zich in deze ruimte de toiletruimte. In de pantry hangt de C.V. combi-ketel. Via de achteringang is bevoorrading mogelijk.

De winkel zelf is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, de pantry met voorportaal en overige ruimten hebben een tegelvloer.

Metrage

Het winkelpand kent een oppervlakte van 175 m² en 50 m² magazijn, toilet, kitchenette.

Parkeren

De gemeente Venray heeft de aanpassing van het parkeerbeleid doorgevoerd. Een en ander houdt in dat rondom het kernwinkelgebied een blauwe zone wordt ingesteld met een parkeerduur van 2 uur en dat op de parkeerterreinen die voorzien zijn van een slagboom en in de parkeergarage een maximaal dagtarief geldt van € 3,00.
Bestemming

Centrumdoeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat de volgende doeleinden toe: detailhandel, kantoren, zakelijke en overige dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en horeca (onder voorwaarden).

Huurprijs

€ 2.250,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 (vijf) jaar.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 2.250 p.m.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hofstraat 6
Plaats Venray
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 225 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 225 m²
Oppervlakte in units vanaf 225 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.