Hoofdstraat 69, Kerkrade 6461 CN Kerkrade

6461 CN Kerkrade vraagprijs € 295.000 k.k.

Omschrijving

Op slechts steenworp afstand van centrum Kerkrade mogen wij u dit riante perceel met 12 verhuurder garageboxen en 2 te slopen bedrijfshallen op circa 2.000 m² te koop aanbieden. Het terrein is verhard, de garages zijn verhuurd voor € 6.000,- per jaar en is via de Hoofdstraat middels een oprit (met erfdienstbaarheid ten behoeve van bereikbaarheid pareerplaatsen en laadpunt achterzijde t.b.v. de...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Kerkrade

Uitgebreide omschrijving

Op slechts steenworp afstand van centrum Kerkrade mogen wij u dit riante perceel met 12 verhuurder garageboxen en 2 te slopen bedrijfshallen op circa 2.000 m² te koop aanbieden. Het terrein is verhard, de garages zijn verhuurd voor € 6.000,- per jaar en is via de Hoofdstraat middels een oprit (met erfdienstbaarheid ten behoeve van bereikbaarheid pareerplaatsen en laadpunt achterzijde t.b.v. de drankenhandel) toegankelijk.

Het geheel is gelegen nabij centrum Kerkrade. Voorts liggen de publiekstrekkers Abdij Rolduc, Mondoverde, Snowworld en Gajazoo op korte afstand. Verbindingswegen richting Heerlen, Aken en Eindhoven liggen op gemiddeld 15 minuten rijden. Voorts ligt het treinstation en diverse busverbindingen op loopafstand.

Parkeren op eigen terrein. Voorts openbare parkeerplaatsen langs de Hoofdstraat (parkeren m.b.h. blauwe schijf)

Het object valt binnen het bestemmingsplan Kerkrade Oost III. De bestemming luidt waarde en archeologie. Voor het inzien van het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kerkrade is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Samen met Nederland betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van bijna € 80 miljoen euro.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Terrein inclusief opstallen circa 2000m²

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 295.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hoofdstraat 69
Plaats Kerkrade
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumoverig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2000 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 144 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten matig
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.