In de Cramer 19, Heerlen 6411 RS Heerlen

6411 RS Heerlen huurprijs € 7.200 p.j.

Omschrijving

OBJECT
Op een goede locatie gelegen net onderhouden bedrijfsobject. Het geheel omvat een showroom, bedrijfshallen en keurige kantoren. Het object is in delen te huur. De indeling is courant te noemen en beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. De showroom (nr. 19B) is gelegen op een top zichtlocatie en de kantoren (nr 19 en 23) zijn naast de nette uitstraling voorzien van eigen...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Heerlen

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Op een goede locatie gelegen net onderhouden bedrijfsobject. Het geheel omvat een showroom, bedrijfshallen en keurige kantoren. Het object is in delen te huur. De indeling is courant te noemen en beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. De showroom (nr. 19B) is gelegen op een top zichtlocatie en de kantoren (nr 19 en 23) zijn naast de nette uitstraling voorzien van eigen toegangsdeuren. De ruimten kunnen separaat van elkaar gehuurd worden.

LIGGING
Gelegen op bedrijven/handelsterrein ‘’In de Cramer‘’ welke strategisch is gesitueerd tussen de binnenstad van Heerlen en de meubelboulevard. De op,- en afrit naar de autoweg N281 / A76 is op steenworp afstand gelegen. Belendende objecten zijn tevens keurig te noemen. Het betreft een van de drukste punten van parkstad dankzij de ligging nabij de woonboulevard met grote trekkers als Ikea, Xenos en Sijben meubels.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond (nr. 19) Showroom + bedrijfsruimte Ca 625 m² VERHUURD
Verdieping (nr. 19) Kantoorruimte Ca 105 m² € 7.200,-
Verdieping (Nr 23B) Kantoorruimte Ca 240 m² € 20.000,-

PARKEREN
Het object beschikt over ruime eigen parkeerfaciliteiten, onder meer gesitueerd op eigen voorterrein bij nr. 19 (15 parkeerplaatsen)en circa 8 plaatsen bij nr. 23B.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Antwerpen & Eikenderveld', vastgesteld op 2 juni 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijfsdoeleinden'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.
Verder zijn de woonboulevard (op steenworp afstand gelegen), RodaJCring, snowworld, Gajazoo en Mondoverde miljoenenpubliek trekkende trekkers.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 7.200 p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres In de Cramer 19
Plaats Heerlen
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 345 m²
Oppervlakte in units vanaf 105 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.