Jodenstraat 55, Venlo 5911 HJ Venlo

5911 HJ Venlo vraagprijs € 469.000 k.k. / huurprijs € 3.000 p.m.

Omschrijving

In 2011 zeer ingrijpend verbouwde geschakelde winkelruimte met zelfstandig toegankelijke luxe bovenwoning in het kernwinkelgebied van Venlo in de nabijheid van een variatie aan landelijke winkelketens. Het object werd oorspronkelijk in 1951 gebouwd maar in 2011 ingrijpend verbouwd en ligt tussen de beide hoofdwinkelstraten, de Vleesstraat en de Maasstraat. Momenteel vestigen zich meerdere...

Brochure

Download de brochure van Jodenstraat 55, Venlo.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

In 2011 zeer ingrijpend verbouwde geschakelde winkelruimte met zelfstandig toegankelijke luxe bovenwoning in het kernwinkelgebied van Venlo in de nabijheid van een variatie aan landelijke winkelketens. Het object werd oorspronkelijk in 1951 gebouwd maar in 2011 ingrijpend verbouwd en ligt tussen de beide hoofdwinkelstraten, de Vleesstraat en de Maasstraat. Momenteel vestigen zich meerdere filiaal- en internationale winkelketens. Een teken dat ondernemers vertrouwen hebben in de ontwikkeling van Venlo als winkelstad, hetgeen blijkt uit de bezoekersaantallen van meer dan 200.000 per week.

Beschrijving winkel en appartement

Het object is gelegen aan de Jodenstraat onderdeel van de wandelpromenade in het hart van het kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen drie parkeergarages.

Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venlo en Blerick en naar de A73/74 en A67. Via de verschillende snelwegen zijn Nijmegen en de Randstad richting het noorden bereikbaar en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Indeling

Souterrain: Drietal ruimtes van in totaal 47 m² met separate toiletruimte en C.V.-ruimte alsmede eigen uitgang naar de patiotuin. Deze ruimtes zijn ideaal voor het gebruik van verkoopruimtes en/of kleedruimtes. De hoogte is 2,30 m.

Begane grond: het verkoopoppervlak is L-vormig met een open verbinding naar de kleedruimten. De frontbreedte is 5,60 m en de diepte 10,4 m. De winkelpui is over de volle breedte voorzien van een glazen pui. Moderne toiletruimte met closet en hoekfonteintje. Tussenportaal naar de bovenwoning en de bijkeuken. In deze bijkeuken is een pantry te realiseren. Via het tussenportaal is de verzorgde patio te bereiken.
Tuin: De patiotuin is via een eigen achterom te bereiken vanaf de Gildenstraat en fraai aangelegd met sierbestrating en diverse plantenborders met siergrind en beplanting.

Eerste verdieping: Portaal met vaste trap naar de 2e verdieping. L-vormige woonkamer, 45 m², afgewerkt met een fraaie laminaatvloer (2011)en gestukadoorde wanden. Via een opstapje bereikt u de moderne leefkeuken (2011). Deze keuken is voorzien van een fraaie U-vormige aanrechtcombinatie met koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een inductiekookplaat met RVS wasemkap.

Tweede verdieping: Overloop. Drie fijne slaapkamers van respectievelijk 6 m², 14 m² en 18 m². C.V.-ruimte met HR C.V.-ketel. De moderne badkamer (2011) is luxe uitgevoerd met een duo whirlpool, douche, wandcloset en vaste wastafel met ombouw. De badkamer is verder voorzien fraaie verlichting en muziek.

Derde verdieping: Overloop. Speels ingedeelde vierde slaapkamer, 10 m² is voorzien van een fraaie laminaatvloer en gestukadoorde wanden. De berging is 4,5 m².

Technische installatie

Verwarming: HR C.V.-ketel.
Water: C.V.-ketel
Meterkast: electra voldoende groepen, aardlekschakelaar, tevens gas- en watermeter.
Overig: passieve ventilatie (winkelruimte), TL-armaturen, voldoende wandcontactdozen, radiatoren.

Metrage

Souterrain, begane grond en 1e en 2e verdieping totaal 232 m² v.v.o resp. 244 m² b.v.o. 3e verdieping heeft 20 m² v.v.o.

Bestemming

Centrumdoeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat detailhandel toe.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 469.000 k.k. / huurprijs € 3.000 p.m.
Huur BTW belast nee
Koop BTW belast nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 3 weken, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1951
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Jodenstraat 55
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 136 m²
Perceeloppervlakte 134 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.