Kaldenkerkerweg 26 , 5913 AE, Venlo

  • A+
€ 385.000 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Uw eigen kantoorpand annex showroom of praktijkruimte met een meer dan zakelijke uitstraling is te realiseren nabij het centraal station van Venlo komt binnen handbereik met deze aankoop. het pand wordt "as-is" verkocht. Omschrijving: Dit tussengelegen kantoorpand...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 505 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Uw eigen kantoorpand annex showroom of praktijkruimte met een meer dan zakelijke uitstraling is te realiseren nabij het centraal station van Venlo komt binnen handbereik met deze aankoop. het pand wordt "as-is" verkocht.

Omschrijving:
Dit tussengelegen kantoorpand is van het type splitlevel en bevindt zich in een straatbeeld met karakteristieke panden en is gelegen aan een van de toegangswegen naar het kern winkelgebied van Venlo en heeft daardoor een uitstekende zicht locatie.

Er zijn ideeën/schetsen gemaakt als mogelijke invulling.
Een enkele trap leidt naar niveau -1. De vide laat ruim daglicht toe tot dit werkniveau. U bevindt zich in een omgeving met kantoortuin, werk- en spreekkamers voorzien van glazen deuren en puien. Op dit niveau bevinden zich tevens de sanitaire ruimten en kantine. Deze ruimte is eveneens via een 2e trappartij bereikbaar gelegen in het 2e gedeelte van het pand.

Op de begane grond bevinden zich een open kantoortuin die overigens ook een andere indeling toelaat. Men heeft op dit niveau ook de beschikking over een aantal spreekkamers, afgewerkt met moderne materialen.

De gepresenteerde plannen zijn een initiatief van een architect.

Adres:
Kaldenkerkerweg 26/26a te 5913 AE Venlo.

Kadastraal bekend:
Venlo, sectie D, nummer 3127 en 3128.

Perceel oppervlakte:
Totaal 583 m².

Bouwjaar object:
Circa 1948, echter het voornemen van initiatiefnemer is om het pand ingrijpend te gaan moderniseren.

Ligging:
Gelegen op goed bereikbare locatie, aan drukke doorgaande weg, in de binnenstad van Venlo. De afstand van het object tot het centrum is circa 500 meter.

Bereikbaarheid eigen vervoer:
De bereikbaarheid van het object met eigen vervoer is goed. Voor het pand is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Op slechts 300 meter afstand bevindt zich het centraal station van de Nederlandse Spoorwegen en het hoofd busstation.

Bestemming/gebruik:
Op basis van het bestemmingsplan Venlo-Oost vastgesteld 23 mei 2012 is de enkele bestemming "gemengd" waar binnen zich bedrijven mogen vestigen met milieu categorie 1 en 2.

Informatie Venlo:
De gemeente Venlo is met 90.000 inwoners het krachtig kloppend hart van Noord Limburg. De gemeente Venlo bestaat uit de vier stadsdelen Belfeld, Blerick, Tegelen en Venlo, gelegen aan de rivier de Maas. Venlo heeft alles in huis wat van een centrumstad mag worden verwacht en maakt daarbij dankbaar gebruik van de vele contrasten: stedelijke allure naast de landelijke sfeer van de kleine kernen, verdichting naast open ruimten, hoogwaardige economie naast natuurontwikkeling. Venlo is het hart van een regio, waar economie en natuur elkaar ontmoeten en versterken. Het centrum van een industrieellogistieke regio in ontwikkeling, maar ook een regio met de rust van het landelijk buitengebied. Als hoofdstad van Noord Limburg vervult Venlo een regionale functie waar het gaat om wonen, winkelen, gezondheidszorg, (hoger en beroeps)onderwijs, recreatie en toerisme, cultureel aanbod en sport.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 385.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1948
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Kaldenkerkerweg 26
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Overig

Kantoor

Oppervlakte 505 m²
Oppervlakte in units vanaf 505 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2032-12-31

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Kaldenkerkerweg 26, 5913 AE, Venlo

Locatie

Kaldenkerkerweg 26, 5913 AE, Venlo

Results

No results were found
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie