Kerkstraat 39, Tegelen 5931 NL Tegelen

5931 NL Tegelen prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Beleggingspropositie in volledig verhuurde staat.

Het betreft een propositie bestaande uit een appartementsrecht als onderdeel van een gemeentelijk monument, rechtgevende op een winkelruimte op de begane grond, thans in gebruik bij AS Watson ten behoeve van de Kruidvat formule (Kerkstraat 39) alsmede een zelfstandig object bestaande uit een winkelruimte (thans verhuurd aan Carrièra mode) met...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Beleggingspropositie in volledig verhuurde staat.

Het betreft een propositie bestaande uit een appartementsrecht als onderdeel van een gemeentelijk monument, rechtgevende op een winkelruimte op de begane grond, thans in gebruik bij AS Watson ten behoeve van de Kruidvat formule (Kerkstraat 39) alsmede een zelfstandig object bestaande uit een winkelruimte (thans verhuurd aan Carrièra mode) met zelfstandige bovenwoning (Kerkstraat 41 en Beijtelstraat 1a).

De beleggingspropositie is gelegen in Tegelen. Tegelen in een dorp in Noord- Limburg en deelgemeente van de stad Venlo. De Kerkstraat is de centrale as van het centrum van Tegelen en heeft gratis parkeerterreinen aan de kopzijden. Station Tegelen ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Het naastgelegen object (Kerkstraat 31-37) kan eveneens verworven worden waardoor een eventuele herontwikkeling van het gehele monument tot de mogelijkheden behoort.

BEZICHTIGING
Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar(s). Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.

VRAAGPRIJS
Wij nodigen u uit om op basis van de verstrekte informatie en eventueel verkregen aanvullende informatie een schriftelijke bieding te doen, u kunt hiertoe een biedingsformulier opvragen.

OPLEVERING
De propositie zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

HUUROVEREENKOMST
De propositie wordt aangeboden onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten.

HUUROPBRENGST
Een uitgebreide Investment Memorandum waarin opgenomen de huursituatie kan op verzoek beschikbaar worden gesteld.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is te allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van eigenaresse.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs n.o.t.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 6 maanden, 1 weken, 6 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerkstraat 39
Plaats Tegelen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 121 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 3
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.