Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Kerkstraat 42 - 42a, Brunssum 6441 BE Brunssum

6441 BE Brunssum vraagprijs € 895.000 k.k.

Omschrijving

WINKELBELEGGING OP A1 LOCATIE | VOLLEDIG VERHUURD

KERKSTRAAT 42 – 42a BRUNSSUM VRAAGPRIJS EUR. 895.000,- K.K
Huurders: Miller & Monroe en Anytime Fitness
Huuropbrengst: € 101.368,- per jaar.

OBJECT
In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig beleggings-object bestaande uit twee commerciële units. Het geheel bestaat uit circa 1.326 m² verhuurbare vloeroppervlakte,...

Brochure

Download de brochure van Kerkstraat 42 - 42a, Brunssum.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Brunssum

Uitgebreide omschrijving

WINKELBELEGGING OP A1 LOCATIE | VOLLEDIG VERHUURD

KERKSTRAAT 42 – 42a BRUNSSUM VRAAGPRIJS EUR. 895.000,- K.K
Huurders: Miller & Monroe en Anytime Fitness
Huuropbrengst: € 101.368,- per jaar.

OBJECT
In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig beleggings-object bestaande uit twee commerciële units. Het geheel bestaat uit circa 1.326 m² verhuurbare vloeroppervlakte, verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Het geheel is 100% verhuurd en is gerealiseerd in 1962. De huurders van de winkelunits betreffen Miller & Monroe en Anytime Fitness.

LIGGING
Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.
Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Een breed georiënteerde (inter)nationale consument weet het centrum te vinden. Een bezoek aan de parel is daarbij een vast onderdeel van het centrumbezoek.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH)gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

PARKSTAD
De regio Parkstad Limburg bestaat uit een zevental gemeenten. In deze regio werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

METRAGES
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Kerkstraat 42 Miller & Monroe circa 727 m²
Kerkstraat 42a Anytime Fitness circa 599 m²
TOTAAL circa 1.326 m²

BEREIKBAARHEID
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het complex zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd. Parkeren in Brunssum is dus kosteloos.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum', vastgesteld op 01 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum en Waarde- Archeologie'.

VRAAGPRIJS
EUR 895.000,- K.K.

HUURSTROMEN
De totale huuropbrengst bedraagt € 101.368,- per jaar.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 895.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1962
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerkstraat 42 - 42a
Plaats Brunssum
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 2
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.