Kerkstraat 47, Tegelen 5931 NM Tegelen

5931 NM Tegelen prijs op aanvraag

Omschrijving

Object
Gunstig gelegen winkelruimte van ca. 300 m2 VVO met een front van 11 mtr. Laden en lossen mogelijk aan de voor- en achterzijde van het object.

Ligging
Tegelen is een dorp in Noord- Limburg en deelgemeente van de stad Venlo. Het kernwinkelgebied van Tegelen concentreert zich op en rondom de Kerkstraat. In deze straat zijn enkele landelijke retailers gevestigd in combinatie met lokale...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Object
Gunstig gelegen winkelruimte van ca. 300 m2 VVO met een front van 11 mtr. Laden en lossen mogelijk aan de voor- en achterzijde van het object.

Ligging
Tegelen is een dorp in Noord- Limburg en deelgemeente van de stad Venlo. Het kernwinkelgebied van Tegelen concentreert zich op en rondom de Kerkstraat. In deze straat zijn enkele landelijke retailers gevestigd in combinatie met lokale ondernemers. De Kerkstraat ligt midden in het winkelcentrum van Tegelen en heeft gratis parkeerterreinen aan de kopzijden. Station Tegelen ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Het winkelcentrum van Tegelen telt meer dan 80 winkels. Het winkelpand is gelegen nabij Jan Linders en Kruidvat. Andere landelijke retailers in de nabijheid zijn Intertoys, Zeeman, Shoetime, Shoeby, Takko en Hema.

Indeling
De frontbreedte bedraagt 11 m1. De winkel heeft een maximaal verkoop vloeroppervlak van ca. 300 m². Kantine, kantoor en beperkte opslag zijn mogelijk achter in de winkel danwel op de verdieping. De winkel heeft een gemiddelde hoogte van 3,48 m1 (onderkant verdiepingsvloer) en is thans voorzien van een verlaagd plafond.

Bestemming
Centrumdoeleinden, hierdoor is detailhandel, dienstverlening, kantoorgebruik, maatschappelijke doeleinden, cultuur en ontspanning toegestaan.

Huurprijs
€ 2.450,- per maand (geen BTW van toepassing).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 (vijf) jaar.

Optie periode
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Voorbehoud
Goedkeuring verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 3 maanden geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1959
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerkstraat 47
Plaats Tegelen
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 329 m²
Oppervlakte in units vanaf 329 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.