Klaasstraat 29, Venlo 5911 JN Venlo

5911 JN Venlo huurprijs € 2.250 p.m.

Omschrijving

In het kernwinkelgebied van Venlo gelegen, fraai afgewerkte winkelruimte van 112 m2 met opslagruimte in de kelder. Deze functionele winkelruimte met moderne pui is gelegen op korte afstand van dé hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat evenals op korte afstand van dé horecastraat van Venlo, de Parade. De Parade verbindt het centrum van Venlo met het station en kan dagelijks rekenen op een...

Brochure

Download de brochure van Klaasstraat 29, Venlo.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

In het kernwinkelgebied van Venlo gelegen, fraai afgewerkte winkelruimte van 112 m2 met opslagruimte in de kelder. Deze functionele winkelruimte met moderne pui is gelegen op korte afstand van dé hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat evenals op korte afstand van dé horecastraat van Venlo, de Parade. De Parade verbindt het centrum van Venlo met het station en kan dagelijks rekenen op een groot aantal verkeersbewegingen. In de Klaasstraat passeren wekelijks ca. 7.500 bezoekers.

De Klaasstraat is een van de meest sfeervolle winkelstraten die het centrum van Venlo rijk is. De Klaasstraat in Venlo is een typisch voorbeeld van een karakteristieke winkelstraat met veelal lokale ondernemers met aanbod van hoge kwaliteit. Aan de Klaasstraat vindt u onder andere damesmode boetieks, schoenwinkels, kleinschalige horeca/lunchrooms, cadeau artikelen en diverse speciaalzaken, kijkt u op www.klaasstraat.nl of kom het zelf ervaren.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad".
Gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en telt in een straal van 50 km 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland). Wekelijks bezoeken ca. 270.000 mensen Venlo stad.

Feiten en cijfers:
- in de periode 2013-2015 werd Venlo verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland;
- wekelijks bezoeken ca. 270.000 bezoekers de Venlose binnenstad;
- gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners;
- in een straal van 50 km rondom Venlo bevinden zich 10 miljoen potentiële klanten;
- Venlo kent een winkeloppervlakte van 77.000 m2 waarvan 41.000 m2 mode en luxe;
- 60% van de bezoekers komt naar Venlo voor recreatief winkelen/funshoppen.

De aangeboden winkelruimte beschikt op de begane grond over een verkoopvloeroppervlak van 112 m2 (thans verdeeld in winkelruimte en kantoorruimte), de ruime kelderverdieping doet thans dienst als opslagruimte. De winkel zal in principe casco worden opgeleverd tenzij u geïnteresseerd bent in de huidige afwerking. In overleg met vertrekkend huurder kan er besloten worden om de winkelruimte in de huidige staat aan u op te leveren waarbij als uitgangspunt voor verhuur een casco winkelruimte zal gelden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 2.250,- per maand excl. BTW;
- Huurtermijn: 5 + 5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaren;
- Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- BTW belaste verhuur: verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten;
- Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
- Opleveringsniveau: casco (met dien verstande dat het in overleg met vertrekkend huurder mogelijk in de huidige staat kan worden opgeleverd, exclusief inventaris);
- Huurcontract: standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen;
- Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 2.250 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 10 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1950
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Klaasstraat 29
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 156 m²
Oppervlakte in units vanaf 156 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.