Kloosterstraat 19-19b, Venlo 5921 HA Venlo

5921 HA Venlo koopprijs € 450.000 k.k.

Omschrijving

De eigenaar van het betreffende object is voornemens het registergoed aan de Kloosterstraat 19, 19a en 19b te Venlo- Blerick, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en 2 zelfstandige bovenwoningen in de huidige staat en vrij van huur en gebruik te verkopen. Voorheen is er door huidig eigenaar een bruto rendement behaald van ca. 7,5% per jaar bij een huuropbrengst van € 33.500,- per...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

De eigenaar van het betreffende object is voornemens het registergoed aan de Kloosterstraat 19, 19a en 19b te Venlo- Blerick, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en 2 zelfstandige bovenwoningen in de huidige staat en vrij van huur en gebruik te verkopen. Voorheen is er door huidig eigenaar een bruto rendement behaald van ca. 7,5% per jaar bij een huuropbrengst van € 33.500,- per jaar excl. BTW. Voor de voorgenomen verkoop heeft eigenaar Boek & Offermans Makelaars ingeschakeld om de begeleiding te verzorgen. Middels deze projectinformatie willen wij u een indruk geven van het object.

Het aangeboden object is gelegen aan de Kloosterstraat. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat in het (winkel)centrum van Blerick. Blerick is een stadsdeel van de Nederlandse gemeente Venlo. Het ligt aan de westoever van de Maas tegenover Venlo. Blerick is gelegen tussen de A73 en de A67 en het stadsdeel telt 27.330 inwoners (CBS). Het is daarmee qua inwonersaantal het op één na grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Qua oppervlakte is het stadsdeel Blerick het grootste in de gemeente. Het stadsdeel bestaat uit de kernen Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. Het centrum van Blerick kenmerkt zich door een groot winkelaanbod van landelijke retailers en lokale ondernemers. In het centrum bevinden zich o.a. Action, Jumbo, Op=Op Voordeeldrogist, Hema, Kruidvat, Bruna, Bonita en nog vele anderen. In het centrum van Blerick kunnen bezoekers gratis parkeren door middel van een parkeerschijf.

Het object is als volgt ingedeeld:
Souterrain: opslagruimte met opstelling vetvangput en cv-installatie, toiletten (heren en dames gescheiden). Tevens beschikt het object over een kelderruimte tbv opslag.
Begane grond (Kloosterstraat 19): separate entree voor bovenwoningen en commerciële ruimte, beide gesitueerd aan de Kloosterstraat. Opgang naar de bovenwoning. Commerciële ruimte, thans ingericht ten behoeve van horeca. Het voorstel gedeelte bevindt zich op maaiveld niveau en is o.a. voorzien van een bar. Achterin is het object ingedeeld als split-level met in het souterrain de hiervoor beschreven ruimtes en daarboven een zitgedeelte en de keuken. De keuken is thans leeg met uitzondering van de afzuiginstallatie.
1e verdieping (Kloosterstraat 19a): zelfstandige woonruimte bestaande uit een woonkamer, gesloten keuken, slaapkamer, badkamer en toiletruimte, totaal ca. 72 m2 groot.
2e verdieping (Kloosterstraat 19b): zelfstandige woonruimte bestaande uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met toilet, totaal ca. 40 m2 groot.

De objecten kennen thans de bestemming ‘Centrum’ binnen het vigerende
bestemmingsplan Centrum Blerick.

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
- maatschappelijke voorzieningen;
- cultuur en ontspanning, geen speelhallen, amusementscentra, bioscopen en casino's zijnde;
- dienstverlening;
- horeca in de horecacategorie 1 en 2;
- woningen, al dan niet gestapeld, op de verdieping en/of kamerbewoning, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een aan huis gebonden beroep en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Venlo.

Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Het object zal worden opgeleverd vrij van huur en gebruik.

De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van verkoper.

Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bezichtigen is enkel mogelijk in overleg met en na uitdrukkelijke toestemming van Boek & Offermans Makelaars.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 450.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 3 maanden, 3 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kloosterstraat 19-19b ong
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 160 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.