Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
6374 XE, Landgraaf

Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf

prijs op aanvraag

Omschrijving

BIJ DE LING | LANDGRAAF COMMERCIELE RUIMTE BINNEN EEN ZORG GERELATEERDE HERONTWIKKLELING ALGEMEEN Ondernemen in een nieuw zorgcomplex waarbij de klanten meteen voor handen zijn? Dat kan straks in Bei de Ling, een nieuw appartementencomplex in Landgraaf. Hier kan...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 179 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs prijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Lindestraat 10
Plaats Landgraaf
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 179 m²
Oppervlakte in units vanaf 29 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

BIJ DE LING | LANDGRAAF

COMMERCIELE RUIMTE BINNEN EEN ZORG GERELATEERDE HERONTWIKKLELING

ALGEMEEN
Ondernemen in een nieuw zorgcomplex waarbij de klanten meteen voor handen zijn? Dat kan straks in Bei de Ling, een nieuw appartementencomplex in Landgraaf. Hier kan men alleen of samen met een partner wonen in een studio of een appartement en kan de zorg ingeschakeld worden indien die nodig is. Comfortabel, onafhankelijk en veilig. Bei de Ling wordt een levendige gemeenschap met faciliteiten waar men elkaar kan ontmoeten.

WONINGEN
Bei de Ling was voorheen een school. Dit gebouw wordt nu in ere hersteld. Er komen diverse algemene ruimten en voorzieningen. De nieuwbouw wordt hierop aangesloten: 52 studio’s en 10 appartementen. Elke studio heeft een zit/slaapkamer, badkamer en kitchenette met apparatuur en uitzicht over en toegang tot de mooie belevingstuin. De appartementen hebben elk een ruime woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer en slaapkamer. De woningen zijn bestemd voor bewoners die een zorgindicatie hebben. De huurprijzen vanaf circa € 690,- (excl. servicekosten). De bouw is volop in gang en wordt eind 2022 opgeleverd. De inschrijving voor de verhuur is inmiddels gestart.

COMMERCIELE RUIMTES
Naast wonen is er op de begane grond aangrenzend de binnentuin en de entree ca. 179 commerciële ruimte, onderverdeeld in vier units (waarvan één opslagruimte), die verhuurd zullen worden aan ondernemers die zowel aansluiting kunnen vinden op het zorg gerelateerde karakter van de ontwikkeling maar ook los daarvan willen ondernemen. Vanwege het open karakter van de locatie kunnen ondernemers richt richten op de bewoners van het project maar ook klanten aanspreken die niet woonachtig zijn in het complex. Voor de invulling van de ruimtes kan gedacht worden aan horeca ofwel maatschappelijke bestemmingen.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBARE METRAGES
Unit 1 commerciële ruimte ca. 55 m²
Unit 2 commerciële ruimte ca. 55 m²
Unit 3 commerciële ruimte ca. 39 m²
Unit 4 opslag ruimte ca. 30 m²

PARKEREN
Parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar met daarnaast parkeren in de omgeving.

LIGGING
Het complex is gelegen in de wijk Waubach te Landgraaf. Bei de Ling is slechts enkele kilometers verwijderd van winkelcentrum Op de Kamp en winkelcentrum Schaesberg.
Per auto is het geheel goed te bereiken doordat de Buitenring Parkstad Limburg, een wegverbinding door de regio Parkstad Limburg, op korte afstand bereikbaar is. De weg sluit de A76 bij Nuth via de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade en Heerlen aan op de N281 bij de Duitse grens. Samen met deze wegen is het ook een onderdeel van de Ring Parkstad.

PARKSTAD
Gemeente Landgraaf is onderdeel van stadsregio ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kern Waubach ', vastgesteld op 13 december 2007. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Maatschappelijk‘. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VOORWAARDEN
Aanvaarding: In onderling overleg

Oplevering: Casco staat van oplevering.

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidsstelling: De bankgarantie of waarborgsom bedraagt 3 maanden bruto betalingsverplichting (huur, servicekosten en BTW).

BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte 2013 inclusief specifieke bepalingen met betrekking tot onderhavig object.

Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045-574 3233.

WEBSITE
www.beideling.com

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Alle media

Alle afbeeldingen

Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf
Lindestraat 10, 6374 XE, Landgraaf

Bedrijfstakken in Landgraaf

Documenten

Kadastrale kaart Download
brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie