Oranje Nassaustraat 43, Heerlen 6411 LE Heerlen

6411 LE Heerlen huurprijs € 12.000 p.j.

Omschrijving

REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE IN CENTRUM HEERLEN

OBJECT
Aan het begin van de voetgangerszone, in het kernwinkelgebied en op steenworp afstand van het Maankwartier in Heerlen mogen wij u dit instapklare winkelobject / praktijk te huur aanbieden. Het geheel beschikt over circa 120 m², is keurig afgewerkt, voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toilet, cv en een pantry....

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Heerlen

Uitgebreide omschrijving

REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE IN CENTRUM HEERLEN

OBJECT
Aan het begin van de voetgangerszone, in het kernwinkelgebied en op steenworp afstand van het Maankwartier in Heerlen mogen wij u dit instapklare winkelobject / praktijk te huur aanbieden. Het geheel beschikt over circa 120 m², is keurig afgewerkt, voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toilet, cv en een pantry. Beschikbaarheid per direct.

LIGGING
Onderhavig object is gesitueerd in het kernwinkelgebied van Heerlen. De Oranje Nassaustraat bevindt zich parallel aan de Saroleastraat (hoofdwinkelstraat) en mondt uit aan de Bongerd (marktplein). Verder zijn het NS-treinstation, busstation, Corio Center en Maankwartier op minder dan 300m van onderhavig object te vinden. De Oranje Nassaustraat heeft als kenmerk de hoge mate van speciaalzaken en gevarieerde en gerenomeerde horecaconcepten.

Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/
aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de
Heerlense Ringweg.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.
Onlangs is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud.’ centraal.

METRAGE
Circa 120 m² winkelruimte

PARKEREN
In de directe omgeving van het object bevinden zich meerdere parkeergarages. Verder kan er op gezette tijden geladen en gelost worden in het voetgangersgebied.

PASSANTENSTROOM
De passantenstroom wordt gemeten op een gemiddelde zaterdag in het jaar. Op onderhavige locatie bedraagt deze 1200 passanten per dag.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘City-West’, vastgesteld op 12 januari 1993. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen en wonen'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 12.000,- te vermeerderen met de BTW en servicekosten

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 155,- per maand en bestaan uit voorschot gas, water en elektra.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 12.000 p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 8 maanden, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1932
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oranje Nassaustraat 43
Plaats Heerlen
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 120 m²
Oppervlakte in units vanaf 120 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.