Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Verkocht onder voorbehoud

Peymeestersdreef 22, Maastricht 6216 PJ Maastricht

6216 PJ Maastricht vraagprijs € 335.000 k.k.

Omschrijving

Modern afgewerkt, multifunctioneel object geschikt voor een breed scala aan doeleinden

Dit multifunctionele object is uitermate geschikt voor een breed scala aan gebruiksdoeleinden, waaronder sportruimte, maatschappelijke doeleinden,
kinder-/naschoolse opvang enz. Het pand is gebouwd in 1997 en sindsdien zeer goed onderhouden. Tevens is het pand voorzien van diverse ondersteunende functies...

Brochure

Download de brochure van Peymeestersdreef 22, Maastricht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Maastricht

Uitgebreide omschrijving

Modern afgewerkt, multifunctioneel object geschikt voor een breed scala aan doeleinden

Dit multifunctionele object is uitermate geschikt voor een breed scala aan gebruiksdoeleinden, waaronder sportruimte, maatschappelijke doeleinden,
kinder-/naschoolse opvang enz. Het pand is gebouwd in 1997 en sindsdien zeer goed onderhouden. Tevens is het pand voorzien van diverse ondersteunende functies zoals gescheiden dames- en herentoiletten, MIVA-toilet, ontvangstruimte, garderobe en kitchenette.

LIGGING
Het pand is centraal gelegen in de wijk Belfort, aan de westzijde van het centrum van Maastricht. In de directe nabijheid zijn onder andere een basisschool, kinderopvang en wijkwinkelcentrum met o.a. een supermarkt gelegen.

METRAGE
Totaal circa 295 m² BVO vloeroppervlakte, verdeeld over een grote zaal (ca. 172 m² BVO), een kleine zaal (ca. 33 m² BVO) en diverse secundaire ruimten.
Het geheel is gelegen op een perceel van 685 m².

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Maatschappelijk (art. 9)’ binnen het vigerende bestemmingsplan Maastricht-West. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

VRAAGPRIJS
€ 335.000,- kosten koper.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.
Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, here-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 335.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden, 1 weken, 5 dagens geleden
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1997
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Peymeestersdreef 22
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 685 m²
Kantoor
Oppervlakte 295 m²
Oppervlakte in units vanaf 295 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen te openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.