Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
6245 LX, Eijsden

Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden

€ 655.000 k.k.

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie aan de zuidkant van het bruisende Eijsden is dit beleggingsobject, in volledig verhuurde staat, gelegen. Het pand is gelegen op de hoek van de Rijksweg en het Onze Lieve Vrouweplein, nabij de autosnelweg A2 en de Belgische grens. Het...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 655.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Rijksweg 256
Plaats Eijsden
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 4
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

Op een goed bereikbare locatie aan de zuidkant van het bruisende Eijsden is dit beleggingsobject, in volledig verhuurde staat, gelegen. Het pand is gelegen op de hoek van de Rijksweg en het Onze Lieve Vrouweplein, nabij de autosnelweg A2 en de Belgische grens.

Het object bestaat uit een winkelruimte, van circa 96 m² VVO op de begane grond, met souterrain en parkeerplaatsen, alsmede drie appartementen op de bovengelegen verdieping.
De appartementen zijn voorzien van eigen huisnummers (O.L. Vrouweplein 1A - 1B - 1C) en hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 75 m², 70 m² en 65 m² VVO.

De winkelruimte is thans verhuurd aan Cas Bikes en de appartementen zijn verhuurd aan particulieren. De totale actuele huuropbrengst bedraagt € 42.013,- per jaar. Bij een bewonerswisseling zijn huurprijsstijgingen mogelijk.

De volledige inhoud van bovengenoemde huurovereenkomsten, alsmede de looptijden hiervan, is beschikbaar in een online dataroom. Neem contract op met ons kantoor om toegang tot deze dataroom te verkrijgen.

Vraagprijs
€ 655.000,00 kosten koper.

Voorbehoud
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de finale goedkeuring van de verkopende partij.

Instrumerend notaris
Door koper nader aan te wijzen.

Niet eigen gebruik
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Energielabel
Appartement 1A en 1B beschikken over een energielabel A. Appartement 1C beschikt over een energielabel B.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Onderzoeksplicht
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het uiterst zuiden van Eijsden, aan de Rijksweg vlak naast de autosnelweg A2/E25 en nabij de Belgische grens. De Rijksweg is de belangrijkste verbindingsweg tussen Eijsden, de autosnelweg A2/E25 en de Belgische grens, dit zorgt ervoor dat het pand een zeer goede bereikbaarheid heeft.

Parkeren
Aan de voorzijde van het pand bevinden zich enkele parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Mariadorp, Mesch en Withuis 2015', vastgesteld op 29 september 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Detailhandel'. U dient zelf bij de gemeente Eijsden-Margraten te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele
aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze
laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een
bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden
Rijksweg 256, 6245 LX, Eijsden

Bedrijfstakken in Eijsden-Margraten

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie