Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Sandersweg 100, Maastricht 6219 NW Maastricht

6219 NW Maastricht vraagprijs € 565.000 k.k.

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie, langs de recent aangelegde Belvédèrelaan, is dit instapklare bedrijfspand gelegen. Het object verkeert in een keurige onderhoudsstaat (bouwjaar 1987) en is thans in gebruik als groothandel.
In totaal beschikt het pand over circa 1.790 m² BVO vloeroppervlakte met een vrije hoogte van circa 3,40 m1. Tevens is het object voorzien van diverse kantoorruimten (totaal circa...

Brochure

Download de brochure van Sandersweg 100, Maastricht.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Maastricht

Uitgebreide omschrijving

Op een goede zichtlocatie, langs de recent aangelegde Belvédèrelaan, is dit instapklare bedrijfspand gelegen. Het object verkeert in een keurige onderhoudsstaat (bouwjaar 1987) en is thans in gebruik als groothandel.
In totaal beschikt het pand over circa 1.790 m² BVO vloeroppervlakte met een vrije hoogte van circa 3,40 m1. Tevens is het object voorzien van diverse kantoorruimten (totaal circa 190 m² BVO), een ruime kantine en sanitaire voorzieningen. Aan de voorzijde zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

LIGGING
Industrieterrein Bosscherveld is gesitueerd op de westelijke Maasoever in Maastricht. Hier bevinden zich een aantal bedrijven zoals Mondi Packaging, Ciba Specialty Chemicals Maastricht en Thomas Regout. Door de aanleg van het vernieuwde Noorderbrug-tracé wordt het bedrijventerrein momenteel geherstructureerd en onder andere voorzien van een nieuwe verbindingsweg (Belvédèrelaan) tussen de Noorderbrug en Brusselseweg. Tevens is er op het bedrijventerrein recent de grootste Praxis-bouwmarkt van Nederland geopend.

METRAGE
Circa 1.790 m² BVO bedrijfsruimte, bestaande uit:
- circa 1.555 m² bedrijfsruimte;
- circa 192 m² kantoorruimte;
- circa 43 m² kantine/vergaderruimte.

PARKEREN
Meerdere parkeerplaatsen beschikbaar, aan de voorzijde van het pand, op eigen terrein.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming “Bedrijventerrein (art. 5)” binnen het vigerende bestemmingsplan Bosscherveld-Noord. Binnen deze bestemming is het vestigen van bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 rechtstreeks toegestaan.
Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

VRAAGPRIJS
€ 565.000,- kosten koper

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Een bodemonderzoeksrapportage van de betreffende locatie is op aanvraag beschikbaar ter inzage.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 565.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Sandersweg 100
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3004 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1790 m²
Energie
Energielabel G
Energielabel einddatum 2029-09-13
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.