Spoorsingel 61 , 6412 AA, Heerlen

  • 1018 m²
  • A
€ 110 p/m² p.j.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Hoppenhof Heerlen HOOGWAARDIGE KANTOORRUIMTEN TE HUUR OP UITSTEKENDE CENTRUM/STATIONSLOCATIE GELEGEN VANAF 200 M² TOT 3.851 m² OMSCHRIJVING & LIGGING Op een toplocatie mogen wij u de Hoppenhof te huur aanbieden. Het geheel is gelegen naast het station en direct...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2774 m²

Downloads

Hoppenhof Heerlen

HOOGWAARDIGE KANTOORRUIMTEN TE HUUR

OP UITSTEKENDE CENTRUM/STATIONSLOCATIE GELEGEN
VANAF 200 M² TOT 3.851 m²

OMSCHRIJVING & LIGGING
Op een toplocatie mogen wij u de Hoppenhof te huur aanbieden. Het geheel is gelegen naast het station en direct aan de rand van Centrum Heerlen. Zowel het busstation als ook het NS station zijn pal naast de deur te vinden. Voorts zijn er diverse afmetingen (200 m² tot 3.851 m²) beschikbaar. Boek & Offermans makelaars (045-574 3233) in collegiale bemiddeling met MVGM bedrijfshuisvesting Maastricht (043-3515550).

Het geheel is gelegen in ontwikkelingsplan “Het maankwartier” een prachtig hoogstaand architectonisch nieuwbouwplan. Zo zijn er naast kantoorruimten ook winkels, veel groen, appartementen en een hotel (in aanbouw) te vinden. De verbinding vanuit het maankwartier naar het centrum zal na voltooiing optimaal zijn waardoor u zich binnen enkele minuten lopen in het winkelhart van Heerlen bevindt.

Heerlen vormt de centrumgemeente van stadsregio ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

DETAILINFORMATIE
Kenmerkend voor het object is de fraaie architectonische uitstraling, goed isolatiepakket en een breed scala aan eigen technische faciliteiten.

De nieuwe entree (medio 2019) aan de tweede etage biedt direct toegang tot het station en het fraaie plein in het Maankwartier, via trappenhuis en lift, toegang tot de verdiepingen. Alle verdiepingen beschikken over toilet / pantry faciliteiten.

Daarnaast onder anderen beschikking over ventilatie-/ topkoeling, kabelgoten, liftinstallatie + trappenhuis, warmte werende beglazing, overwegend systeemplafonds met inbouwverlichting en een radiatoren verwarming.

De servicekosten bedragen € 30,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot. En kunnen onder meer omvatten:
- schoonmaak algemene ruimten;
- glasbewassing buitenzijde;
- levering water / elektra / gas t.b.v. verwarming en koeling;
- liftonderhoud;
- dagelijks onderhoud van alle technische installaties, o.a. brandmelders, noodwegverlichting, luchtbehandeling, warmte- en koude installaties, elektrische deuren, e.d.

KENMERKEN
Adres: Spoorsingel 61, 6412 AA, Heerlen (Hoppenhof) Omschrijving: Kantoorruimte

Huurprijs: € 110,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten

Bestemming: Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘City-West', vastgesteld op 12 januari 1993. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Metrage verdieping 1 : ca. 449 m² (casco+)
Metrage verdieping 3 : ca. 811 m² (casco+)
Metrage verdieping 4 : ca. 801 m² (casco)
Metrage verdieping 5 : ca. 806 m² (casco+)
Metrage verdieping 6 : ca. 652 m² (casco+)
Metrage verdieping 7 : ca. 332 m²(casco+)

Metrage totaal: ca. 3.851 m² VVO

Ligging: NS station en busstation liggen direct naast de deur. Voorts liggen de A76 (Maastricht-Luik), A76 (Aachen- Maasmechelen) en N281 richting Sittard / Eindhoven Op korte afstand.

Parkeren: Parkeerplaatsen additioneel te huur, vraag naar de voorwaarden.

Aanvaarding: in onderling overleg

HUURINFORMATIE
Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

Betaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.

Oplevering: In huidige staat.

BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur, servicekosten en promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.

Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model kantoorruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Energielabel
A, geldig tot 22-5-2028.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met:

Boek en Offermans kantoor Heerlen, 045-574 3233.
of
MVGM bedrijfshuisvesting Maastricht, (+31) 88 432 49 10.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 110 p/m² p.j.
Servicekosten € 30 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Spoorsingel 61
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1018 m²

Kantoor

Oppervlakte 2774 m²
Oppervlakte in units vanaf 200 m²
Verdiepingen
  • 7

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-05-22

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Spoorsingel 61, 6412 AA, Heerlen
Spoorsingel 61, 6412 AA, Heerlen

Locatie

Spoorsingel 61, 6412 AA, Heerlen

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.