Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Stationsplein 1, Sittard 6131 AS Sittard

6131 AS Sittard huurprijs € 475 p.m.

Omschrijving

Centraal gelegen commerciële ruimte | NS station Sittard

Stationsplein 1 | Sittard

Huurprijs: € 475,- per maand te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het geheel omvat ca. 33 m² BVO casco winkelruimte op een prominente zichtlocatie bij een van de hoofdentrees van het NS station in Sittard. Het geheel kan op nadrukkelijk verzoek van de verhurende partij enkel ingevuld worden door...

Brochure

Download de brochure van Stationsplein 1, Sittard.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Sittard-Geleen

Uitgebreide omschrijving

Centraal gelegen commerciële ruimte | NS station Sittard

Stationsplein 1 | Sittard

Huurprijs: € 475,- per maand te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het geheel omvat ca. 33 m² BVO casco winkelruimte op een prominente zichtlocatie bij een van de hoofdentrees van het NS station in Sittard. Het geheel kan op nadrukkelijk verzoek van de verhurende partij enkel ingevuld worden door een
non-foodinvulling en is per direct beschikbaar. Naastgelegen invullingen op het station zijn; Albert Heijn To Go, The Döner Company, een bloemenwinkel en een Kiosk op het perron.
Station Sittard is het grootste spoorwegstation van de drie stations in de gemeente Sittard-Geleen. Het station werd geopend in 1862 en is sindsdien een belangrijk knooppunt. Al het treinverkeer van en naar het zuiden van Limburg passeert Sittard. In 1993 werd de huidige stationsgebouw gerealiseerd, kenmerkend door het golfend dak. Met een lengte van 700 meter heeft Station Sittard het langste perron van Nederland. Daarnaast beschikt het station over de volgende (reizigers)faciliteiten; geldautomaat, lift, fietsenstalling (+ OV fiets, fietskluis), pasfotostudio, wachtruimten en toilet. Ook ligt er een busstation met stad- en streekbusvervoer en een taxistandplaats.

LIGGING
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg richting het centrum van Sittard. De ligging kan worden gezien als ideaal tussen het centrum en de verbinding met Rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen/Eindhoven) deze is op circa 7 autominuten verwijderd. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum van Sittard.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 32,58 m²

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk bij de aangrenzende parkeergarage/transferium P+R beheerd door Q-park. Ook is er een zogenaamde kort parkeerzone voor taxi’s en kiss + ride doeleinden. Verder zijn er in de directe nabijheid betaalde parkeerplaatsen aanwezig aan de openbare weg.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'detailhandel'. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Daarbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat op nadrukkelijk verzoek van de verhurende partij enkel een non-foodinvulling mogelijk is.

HUURPRIJS
€ 475,- per maand te vermeerderen met BTW

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 475 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Stationsplein 1
Plaats Sittard
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 50 m²
Oppervlakte in units vanaf 50 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.