Object
Object
Object
Object
Object

Stationsweg 94 kvl 14, Oostrum 5807 AC Oostrum

5807 AC Oostrum koopprijs € 133 k.k.

Omschrijving

Groen Licht voor businesspark De Hulst, kavel 14. KAVEL IS BOUWRIJP

Het licht staat op groen voor de ontwikkeling van businesspark De Hulst aan de Stationsweg in Venray. De sanering is afgerond, de vergunningen zijn verleend en de eerste belangstellenden hebben al een optie genomen op een van de kavels. Het gebied bestaat uit circa 42.600 m2, opgedeeld in twintig kavels vanaf 1000 m2....

Brochure

Download de brochure van Stationsweg 94 kvl 14, Oostrum.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venray

Uitgebreide omschrijving

Groen Licht voor businesspark De Hulst, kavel 14. KAVEL IS BOUWRIJP

Het licht staat op groen voor de ontwikkeling van businesspark De Hulst aan de Stationsweg in Venray. De sanering is afgerond, de vergunningen zijn verleend en de eerste belangstellenden hebben al een optie genomen op een van de kavels. Het gebied bestaat uit circa 42.600 m2, opgedeeld in twintig kavels vanaf 1000 m2.

Bijzonder is dat langs de Stationsweg vijf--zes zogeheten woon-/werkkavels worden gerealiseerd.

“Daar komt ruimte voor ondernemers die hun woning willen koppelen aan hun bedrijf”, weet makelaar Carel Fijen van Boek & Offermans Makelaars.

De ontwikkeling van het voormalige terrein van bouwbedrijf Nelissen van Egteren is in nauw overleg met de gemeente Venray tot stand gekomen, legt Fijen uit. “Dan heb je het bijvoorbeeld over de vormgeving en juiste indeling van de kavels. Met de verkaveling spelen we in op een behoefte die in Venray en omgeving aanwezig is. Met name het midden- en kleinbedrijf is momenteel op zoek naar makkelijk bereikbare bedrijfsruimte tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. In het gebied komt ook een bedrijfsverzamelgebouw hier kan men vanaf 165 m² een bedrijfsruimte kopen. Een aantal ondernemers hebben in het voortraject al hun interesse voor dit plan kenbaar gemaakt. Op korte termijn zullen de eerste handtekeningen worden gezet.”
Als fysieke start van het project zal worden begonnen met de aanleg van de centrale ontsluitingsweg, die via de Henri Dunantstraat gaat verlopen. In eerste instantie was het de bedoeling om het businesspark via de Stationsweg te ontsluiten. “Dat was inderdaad een heet hangijzer”, zegt Fijen eerlijk. “Maar in goed overleg met de bewoners aan de Stationsweg en de gemeente Venray is van dat plan afgezien. Er is nu gekozen voor een ontsluiting via de Henri Dunantstraat. Een logische en makkelijk begaanbare route met goede aansluitingen op de langslopende autoweg van noord naar zuid. De ontsluitingsweg krijgt de naam Loek Nelissenstraat, als waardering naar de grondlegger van het voormalige bouwbedrijf dat op deze locatie was gevestigd.”
Carel Fijen merkt dat er veel interesse is voor het businesspark. “De economie trekt aan, veel starters zijn bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte locatie tegen een aantrekkelijke prijs. Het mooie van dit project is ook dat ze hun eigen invulling kunnen geven aan de bouw. Ze kunnen zelf bouwen, maar er kan ook voor gekozen worden om bedrijfsruimte te huren of te leasen. De klant is koning, wij gaan graag in gesprek met belangstellende ondernemers om de mogelijkheden te bespreken.”

Bestemmingsplan
Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.
(dossier NL.IMRO.0984.BP11017).

Voor meer informatie over het project neem contact op met Carel Fijen via e-mail noordlimburg@boek-offermans.nl of telefonisch via 0478-636922 of de website www.boek-offermans.nl.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 133 k.k.
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Stationsweg 94 kvl 14
Plaats Oostrum
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1121 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.