Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Vleesstraat 11, Venlo 5911 JC Venlo

5911 JC Venlo huurprijs € 45.000 p.j.

Omschrijving

Winkelruimte van 87 m² op A1 winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat van Venlo. De Vleesstraat is een van de oudste straten in de binnenstad van Venlo. Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. In de directe omgeving van de aangeboden winkelruimte zijn onder andere Jack & Jones, Vila, Douglas, Only, Gerry Weber, Rituals...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Winkelruimte van 87 m² op A1 winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat van Venlo. De Vleesstraat is een van de oudste straten in de binnenstad van Venlo. Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. In de directe omgeving van de aangeboden winkelruimte zijn onder andere Jack & Jones, Vila, Douglas, Only, Gerry Weber, Rituals en KPN gevestigd.

Op korte afstand bevinden zich de sfeervolle Markt, hét horecaplein van Venlo met het oude Stadhuis en de Maasboulevard (met o.a. Mediamarkt, The Sting en Primark). Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad". Gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en in een straal van 50 km 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland). Wekelijks bezoeken ca. 250.000 mensen Venlo stad.

De winkelruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van 87 m2 op de begane grond (incl. pantry, toilet en opslag).

Ligging
Het object is gelegen aan Vleesstraat; hoofdwinkelstraat van het kernwinkelgebied van Venlo en op korte afstand van een druk bezocht horecaplein.
Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venlo en Blerick en naar de A73/74 en A67. Via de verschillende snelwegen zijn Nijmegen en de Randstad richting het noorden bereikbaar en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Indeling
De frontbreedte bedraagt ca. 3,5 m1 en bestaat uit 4 segmenten waaronder een dubbele deur. De verkoopruimte heeft thans een oppervlak van ca. 70 m² en het magazijn en personeelsruimte aansluitend aan de winkel in totaal 17 m².

Passanten
Volgens de laatste tellingen van Locatus: 19.400

Bestemming
Centrumdoeleinden.

Huurprijs
€ 45.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Oplevering in de huidige staat met een casco oplevering als uitgangspunt voor de huurovereenkomst.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 (vijf) jaar.

Optie periode
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betalingen
Huur per maand/kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 45.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1965
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vleesstraat 11
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 87 m²
Oppervlakte in units vanaf 87 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.